ALTERNA - премиум грижа за косите на най-взискателните

Alterna Category Banner - Look PerfectAlterna Category Banner - Look Perfect

Създадена в САЩ през 1997 година от Dean Crystal, Alterna мигновено става огромен успех и бързо се превръща в предпочитаният бранд на звездите от червения килим и техните стилисти. Технологиите зад марката са изключително новаторски и по това време представляват истинска революция в индустрията. За пръв път технологии от елитната грижа за кожата, се използват в продукти за коси, a превърналата се по-късно в легенда "Enzymetherapy" технология (ензимна терапия) е невиждана по това време и съчетава на молекулярно ниво всяка от ключовите съставки с нужния ензим за пълното ѝ усвояване.

Алтерна винаги е била "тренд-сетър" в най-високия клас професионална грижа за косите. Брандът поставя изцяло нови нива в индустрията с редица технологии, като цялостната защита от светлина, color-hold комплекс във всеки свой продукт, хайверен комплекс с екстракт от най-качествен френски хайвер, даващ супер-мощен Anti-Age ефект и много други. От началото до днешни дни Alterna остава вярна на принципите си и формулите не съдържат нищо вредно за теб и косата, която обичаш, а използваните съставки са само с най-високо качество, от доказани доставчици, които използват само безвредни за околната среда технологии. 

Типичният сигничър на марката впечатлява най-взискателните с феноменалното състояние, естественост в движението и стилистиката и най-вече отличното здраве на косите, обгрижвани с Alterna. Както ние казваме - Alterna косите се познават отдалеч. Ако търсиш наистина качествени продукти, формулирани педантично и без никакви компромиси, Alterna винаги е отличен и сигурен избор. А подаръчните комплекти на бранда са гаранция за усмивки и отлично впечатление.

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 69 Продукта

  1. Alterna Caviar Style Perfect Iron Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителна термо защита
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Спрей от най-ново поколение, предназначен за най-взискателните. Това бижу е една от перлите на ALTERNA и ще поддържа косата ти в топ кондиция. Продуктът "облича" косъма със защитен слой, който гарантира безпрецедентната му защита и осигурява термо защита дори и при 232 °С. Предотвратява "цъфтенето" на косъма. Задължителен продукт за всички коси, за прически на които се налага използването на преса или маша. Формулиран с най-качествените възстановяващи и защитаващи органични съставки, в комбинация с последните научни достижения на елитната Американска грижа за косата.

     

  2. Alterna My Hair My Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser Селективeн, дълбоко почистващ веган шампоан с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Този елитен, дълбоко почистващ веган шампоан освежава и почиства в дълбочина, премахвайки замърсяванията и наслояванията в косъма. Възвръща младостта в косите и забавя омазняването. Защитава цвета от избледняване и от вредните UV лъчи. Прилагай 2 пъти месечно, като дълбоко почистваща вана преди твоя любим шампоан. Ако посещаваш басейн или си падаш по морските приключения - използвай поне 3 пъти седмично, като първо шампоаниране, след което следвай с любимия си ALTERNA шампоан за твоя тип коса.

  3. Alterna Caviar Style Working Hairspray Ултра сух хайверен работен спрей с гъвкава фиксация
    В наличност
    67,30 лв.

    Този фантастичен работен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да го защити от UV лъчите и да даде на косата излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  4. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Travel & Trial Kit Селективен мини-сет за фантастичен обем с Anti-Age комплекс
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    39,90 лв.

    Този уникален сет от бест-селъри е супер удобен когато пътуваш, когато искаш да изпробваш серията за обем на ALTERNA, а също така и е чудесен подарък.

    Комплектът включва:

    • Шампоан за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Shampoo 40ml
    • Балсам за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Conditioner 40ml
    • Mагическият спрей на Alterna за изключителен обем със съвършена термозащита - Caviar Volume Styling Mist 25ml.
  5. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mousse - 232g Селективна, хайверна пяна за обем със средно силна фиксация и естествен финиш
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    57,40 лв.

    Слънцето, замърсяването, околната среда и химическите агресори могат да направят косата груба, твърда и трудна за стилизиране. Тази силно концентрирана пяна придава обем, текстура и контрол, като същевременно повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма, без да утежнява. Специално формулирана, с Enzymetherapy® и Age Control комплекси, за да се бори с процеса на стареене и удължи дълготрайността на цвета. Предоставя чудесна защита от влага и вредното влияние на UV лъчите. Осигурява термо-защита.

  6. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mist Луксозен, магически, хайверен спрей за изключителен обем с Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    65,50 лв.

    Многофункционален, подхранващ спрей с екстракт от хайвер, който възстановява, хидратира и запазва здравето на всеки косъм. Запазва дълготрайна прическата без да втвърдява косъма. Осигурява термо-защита. Защитава косите от вредното влияние на UV лъчите. Клинично доказано работи мигновено - добавя 2 пъти повече обем. Този фантастичен спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур, това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от тренд-сетърите във високия клас грижа за косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Trial Kit Хай-енд хайверен хидратиращ мини сет за път или проба на колекцията
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    34,70 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва хидратиращ шампоан Caviar Moisture Shampoo 40ml, хидратиращ балсам Caviar Moisture Conditioner 40ml и СС крем 10-в-1 25ml.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner - 147ml Хидратиращ хайверен праймър без отмиване
    Изчерпан продукт
    59,50 лв.

    Лек, подхранваш праймeр без измиване, формулиран с комплекс за възстановяване на хидратацията. Създаден да възстанови естествения баланс и да осигури интензивна хидратация на косите ти благодарение на съдържащото се масло от шипково семе. Този лек спрей е твоята силна защита срещу влагата и контрол на разхвърчаването. Гарантирано ще запази прическата ти за 72 ч., без да утежнява. Ще подпомогне разресването и подсили блясъка. Косите ти ще получат пълна термо-защита до 450 °F / 232 °C, а благодарение на екстракта от хайвер и чудесен подмладяващ ефект.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots (25 shots) Интензивно хидратиращ серум със серамиди и мощен Anti-Age ефект (25 капсули)
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    102,00 лв.

    Какво представлява:
    Изключително потентен, чист, супер-ценен за косата ти концентрат от Серамиди в био разградими капсули, който хидратира, намалява накъсването и подсилва косъма за по-мека, по-бляскава коса, без разхвърчаване, която контролираш много по-лесно. Можеш да ползваш, като терапия, като стилизант или като супер елитен, финиш продукт.
    Подходящ за всеки тип коса.

    Какви са ползите за теб:

    • Дава на косата ти изключително качествена хидратация.
    • Прави косата ти по-силна, подхранена и по-здрава.
    • Възстановява увредените участъци на косъма
    • Намалява и контролира наелектризирането (frizz-control) и разхвърчаването на косата ти.
    • Придава блясък.
    • Подобрява трайно гладкостта на косата, която обичаш.
    • Дава ти термозащита до 232°C
    • Подобрява цялостният контрол на косата ти.
    • Дава ти с 58% повече гладкост след само 6 капсули*

    *в комбинация с шампоана и балсама от Caviar Moisture серията.

    **Един от върховите продукти на ALTERNA и любим на всички в Look Perfect. Горещо препоръчваме!

  10. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Geleé 100ml Приглаждащ, дълбоко-хидратиращ хайверен гел-перфектор
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    66,20 лв.

    Кадифен, лек крем от най-ново поколение, който предлага нежна стайлинг дефиниция, без да утежнява. Добавя изключителен многоизмерен блясък, приглаждане на косъма, жизненост и излъчване на здраве. Съдържа Екстракт от хайвер, който обогатява косите с аминокиселини и Омега 3 мастни киселини за приглаждане на косъма и увеличаване на блясъка. Съдържа комплекс Seasilk ®, който комбинира най-добрите растителни и морски био-активни съставки за интензивна хидратация и възстановяване на увредените коси. Формула с мощен Age-Control комплекс, UV и термо-защита. Резултатът е феноменален дори след първото приложение.

  11. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Leave-in Conditioning Milk 147ml Ултра интензивно хидратиращо мляко с хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,40 лв.

    Това ултра хидратиращо мляко без отмиване изпълва сухите и жадни коси с обилна хидратация, възвръщайки младежкия им вид, мекота, гладкост и ослепителен блясък. Отлично при всеки тип коси, интензивно възстановява и подхранва. Екстрактът от хайвер дава чудесен подмладяващ ефект. Обогатено с антиоксидантен комплекс и сибирското цвете "Родиола" - богат на витамин С, предпазва скалпа и косъма от вредното влияние на околната среда и осигурява най-мощната термозащита. Удължава трайността на цвета. Оставя косите еластични и с излъчване на младост и здраве.

  12. Alterna Renewing Scalp care Hemp Leave-on Treatment - 74ml Луксозна, хидратираща веган терапия с коноп без отмиване за проблемни и раздразнени скалпове
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    89,00 лв.

    По-мощната от двете веган терапии от Scalp Care линията на ALTERNA. Клично създадена и тествана, терапията е предназначена за скалповете със спешни нужди от качествена грижа и отлични, бързи резултати. Хидратира интензивно, мигновено успокоява и адресира проблемите на раздразнените скалпове. Без охлаждащ ефект.

    Формула с екстракт от Хамамелис (Witch Hazel), която мигновено събужда сетивата и успокоява раздразнения скалп. Клинично доказано се абсорбира бързо, без да омазнява. Оставя скалпа спокоен и хидратиран. Веган продукт.

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 69 Продукта