Елитна, професионална козметика за боядисаните коси

Настрой низходяща посока

85 - 96 от 106 Продукта

  1. Sam McKnight Modern Hairspray Multi-tasking Styling Mist - 250ml Стилизиращ лак за коса Modern Hairspray Styling Mist - 250мл
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    49,50 лв.

    Защо го искаш:

    • Феноменален, сух лак за коса, в който ще се влюбиш веднага.
    • Дава ти мощна термозащита до 230 ºC
    • Универсален и фин, безопасен за използване с горещи инструменти, който задържа косите, където желаеш. Разресва се с лекота, ако искаш да поправиш грешка в стайлинга.
    • Перфектен за вълни или прави и елегантни визии с изключителна дълготрайност и силен блясък.
    • Най-добър лак за коса на планетата - Stylist Best Beauty Awards 2023

    * Най-универсалният стилизант на Sam McKnight

    „Този лак за коси ще те преведe през целия ден. Спира да действа при разресване, позволявайки грешки и промени при нужда. Той наистина променя играта.“ – Sam McKnight

  2. Sam McKnight Cool Girl Volume Foam - 150ml Cool Girl пяна за обем - 150мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Безтегловната пяна за обем на Sam McKnight със средна фиксация за дълготрайна визия и плътни коси. Активната съставка Voluminis™ уплътнява всеки кичур коса. Неаерозолната пяна позволява безпроблемно разпределение през косите, за да създаде обем, преобразявайки дори най-фините кичури, оставяйки ги меки и леки. Перфектният топлозащитен помощник за изсушаване.

    „За мен е важно косата да се чувства мека на допир, а не лепкава или твърда. Безтегловната коса е идеалната основа за оформяне на пълен обем, който трябва да издържи. Като неаерозолна пяна, тя се справя изключително добре с равномерното нанасяне през косите ти, така че да не се окажеш с твърде много нанесен продукт в някои зони.“ – Sam McKnight

  3. Sam McKnight Cool Girl Barely There Texture Mist Cool girl barely there - иконичният текстуриращ спрей на Сам
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    96%

    Защо го искаш:

    • Емблематичен продукт на Sam за придаване на обем за тези лесни, секси, разрошени визии с матово покритие.
    • Експертно формулиран за всички типове и текстури на косите.
    • Обогатен с изключителния парфюмен аромат на Sam McKnight.
    • Най-награждаваният и най-продаван продукт на Sam McKnight.
    • Най-добрият сух спрей за обем на Cosmopolitan за 2023 г.

    „Cool Girl ти дава достатъчно, за да създадеш онази леко недовършена визия. Моят характерен стил в един продукт“ – Sam McKnight

  4. Sam McKnight Curl Cleanse Nourishing Conditioner - 250ml Лек, подхранващ шампоан + балсам за къдравите коси - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Уникалната, кремообразна формула освежава и дефинира всички видове къдрици, като съчетава нежното почистване на шампоан с подхранването на оформящ балсам, без никакво утежняване. Къдриците се усещат луксозно меки, управляеми и дефинирани. Екстрактът от джакфрут помага за намаляване на "свиването" и любимите ти къдрици стоят супер естествени, красиво разпънати и пружиниращи.

    *Почиства и освежава без да дехидратира!

  5. Sam McKnight Rich Nourish Conditioner Интензивно подхранващ балсам
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Създаден за косите, нуждаещи се от допълнително TLC (Tender Loving Care), този дълбоко подхранващ балсам е идеален за съживяване на жадните, увредени и боядисани коси. Ефективността му се дължи на точната комбинация от две внимателно подбрани и богати на подхранващи вещества масла, които косите ти ще обикнат!

    Защо го искаш:

    • Възстановява ценния баланс на естествените мазнини в скалпа. Едновременно с това "обгръща" косъма в защитаващ филм с изключително богатoто на вит. Е и Оmega -6 и -9, рициновото масло.
    • Подхранва и хидратира сухите и жадни коси благодарение на пантенола и захарното цветкло във формулата си.
    • Дава на косата ти изобилие от разкошна мекота и блясък.
    • Получаваш чудесен контрол, още мекота и още повече блясък в косата благодарение на богатото на витамини и минерали масло от слънчогледови ядки.
    • Обогатен с характерния ботанически фин аромат на Sam McKnight, който всички обожават.

    Инструкции за употреба:
    Попий излишната вода от току-що почистените с шампоана от серията коси. Вземи от балсама в ръцете си и емулсирай леко, след което нанеси от корена до краищата на косата. Внимателно разресвай с подходяща четка за мокро разресване, за да разпределиш продукта равномерно. Изплакни.

  6. Sam McKnight Rich Cleanse Nourishing Shampoo Нежен, дълбоко подхранващ шампоан
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Дълбоко подхранващ и приглаждащ, супер премиум шампоан, способен да утоли жаждата и на най-жадните коси, докато се грижи и цветът да е непокътнат. Създаден за стресираните или увредени коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. Отличен и при тези, имащи нужда от обилна и качествена хидратация.*

    Защо го искаш:

    • Дава ти подхранващ, растителен кератин, който заедно с Про комплекса от Киноа преминават през кутикула на косъма, за да доставят супер ценна комбинация от 17 аминокиселини.
    • Топ клас хидратация, без аналог. Ако косата ти иска хидратация, това е твоето тайно и супер мощно оръжие, благодарение на естественото хидратиране и омекотяващо действие на захарното цвекло.
    • Мощна защита на цвета - благодарение на Quinoa Pro комплекса си, цветът ти е в добри ръце.
    • KIND TO BIOME® сертифициран, топ-клас, професионален продукт, който ти гарантира нежност към скалпа.**
    • Изключително чиста и качествена, веган формула, без сулфати, без парабени и останалите вредни за теб неща.

    За кого е:
    Това е подхранваща бомба в опаковка на шампоан. Създаден за стресираните коси, видяли прекомерни химически процедури, вкл и сериозно увредените. Отличен при сухите и дехидратирани коси, имащи нужда от първокласна, истински качествена хидратация. Супер подходящ и за чувствителни скалпове.

    *Това е най-хидратиращият и подхранващ шампоан на Sam McKnight, изключително подходящ и за бодисаните коси.
    **KIND TO BIOME® е шведска сертификационна програма, насочена към марките в грижата за кожата, които създават продукти, нежни към микробиома на кожата и скалпа и е известна, като "Златния стандарт" в козметичната индустрия.

  7. Sam McKnight Light Nourish Conditioner Подхранващ балсам за коса - лека формула
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Най-хитовият продукт на Sam McKnight за 2023-та година. Лек балсам за ежедневна употреба, но достатъчно подхранващ, за да изглажда и омекотява косите.

    Защо го искаш:

    • Можеш да го използваш и със, и без отмиване.
    • Контролира разхвърчаването за прекрасно подредена коса.
    • Дава чудесен контрол и много блясък.
    • Прекрасен продукт за мокро разресване.
    • Гаранция за здрава, гладка и блестяща коса благодарение на пълните с ценни аминокиселини екстракти от растенията орлови нокти, лайка и кадифе.

    За кого е:
    Накратко - за всички. Без да утежнява косите, той е подходящ дори за най-фините коси и е перфектната "база" за обемни wow-визии.

    * Победител в Wardrobe Icons Най-добър балсам за 2023 г

  8. Sam McKnight Light Cleanse Hair & Scalp Shampoo Деликатен шампоан за коса и скалп
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Този ултра-премиум, деликатен шампоан е перфектната нежна и професионална грижа за косата, която обичаш! Ако търсиш супер-качествен, ефективен и лек шампоан, идеален за честа употреба, това е твоят продукт. Изключително качествената, веган формула без сулфати и парабени почиства деликатно косата и се грижи правилно за скалпа.

    Защо го искаш:

    • Нежно хидратиращ шампоан, който дългосрочно поддържа скалпа ти в отлично здраве, оставяйки косата мека, пригладена, с отличен контрол и блясък.
    • Супер лека формула, която не утежнява дори най-фините коси. Отличен продукт за обемните стайлинги и визии.
    • Получаваш върхов клас, професионална грижа за скалпа. “Kind to Microbiome” сертификацията ти гарантира, че продуктът е нежен към микробиома на скалпа.*
    • Формулиран с извлечени по естествен начин органични, ботанически екстракти, които косата и скалпът ти обожават.
    • "Hero-продукт", създаден от легендарния английски топ-стилист Sam McKnight с вложен >40 год опит в хай-енд грижата за косите на най-взискателните.

    За кого е:
    Подходящ за всеки тип коси и отличен при естествените, нетретирани коси. Препоръчителен за чувствителен скалп, заради нежното си почистване, без никакво дехидратиране на кожата и без да дразни скалпа.

    *KIND TO BIOME® е шведска сертификационна програма, насочена към марките в грижата за кожата, които създават продукти, нежни към микробиома на кожата и скалпа и е известна, като "Златния стандарт" в козметичната индустрия.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Gift Box Луксозен, хайверен сет за обем и плътност, включващ шампоан, балсам и мини стайлинг мист
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 131,00 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за обем и плътност при по-зрелите, фини коси. Изключително чистите, премиум, хайверни формули правят колекцията подходяща дори за сериозно увредените и химически редовно третирани коси. Връщат младостта в косата, придават фанстастичен обем и здравословна плътност, без да увреждат кутилкулния слой на косъма. Изключително стойностен, стилен и полезен подарък.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  10. Alterna My Hair My Canvas Me Time Shampoo + Conditioner 1000ml Family Pack Семейно, литрово дуо от великолепните Me Time шампоан + балсам на Alterna
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 142,50 лв.

    Искаш да осигуриш истински качествена грижа за косите на цялото семейство и това да не ти струва цяло състояние?
    Разбираме те отлично - знаем как се чувстваш и реагираме бързо! Сега, за лимитиран период, можеш да вземеш "семеен пакет" от топ-клас професионални шампоан и балсам в разфасовки от 1000мл на най-добрата цена не само в България, а и на световния пазар (чак ние се изненадахме). Така ще обгриваш любимите ти хора с превъзходна, истински качествена козметика, която ще стигне за дълго на цялото семейство. При това - на wow-цена!

    Какво получаваш?

    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Shampoo 1000мл.
    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Conditioner 1000мл.
    • Подаръчета тестери и/или "минита" на нови, хубави неща в пратката от Look Perfect.
    • 1 милион супер свежи усмивки за теб от семейните, когато излизат от банята ;-)

    Побързай, не сме сигурни дали ще има за всички! И не забравяй да се похвалиш на твоите "besties".

  11. Alterna Caviar Anti-Age Replenishing Moisture Gift Box Хидратиращ, хайверен сет, включващ шампоан, балсам и чудесен подарък за теб - мини СС крем
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 152,50 лв.

    #112 за коси! Имаш спешна нужда от наистина качествена хидратация и възстановяване на косата? Или искаш да зарадваш любим човек с изключителен и супер полезен подарък, които ще се оцени подобаващо?

    Ние имаме решението - легендарните, хидратиращи "essentials" -  хайверният хидратиращ шампоан и балсам на ALTERNA, а към тях ще добавим от сърце и прекрасния хайверен CC (Complete Correction) крем на ALTERNA, за да имаш абсолютния wow-ефект.

    Чудесното комбо идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  12. Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - 50ml Буустър за интензивен блясък с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    48,00 лв.

    Ултра концентриран, селективен клас, 100% веган буустър за ослепителен блясък. Ефектът продължава да действа до 10 измивания. Поддържа здравословните нива на хидратация в косъма. Придава гладкост и отличен контрол на косите. Без силикони. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма. Съдържа ценното есенциално масло от Опунция. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи. Без сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, вредно за теб и косата, която обичаш.

Настрой низходяща посока

85 - 96 от 106 Продукта