Премиум селекция от професионални балсами за коса

Настрой низходяща посока

13 - 19 от 19 Продукта

Страница
  1. Sam McKnight Cool Girl Volume Conditioner 200ml Великолепният и нежен балсам за обем на Сам - 200мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Хидратирай без да утежняваш. Революционният и чисто нов балсам за обем на Sam McKnight е тук, за да ти помогне да имаш здрава, хидратирана и обемна коса. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо го искаш:

    • Хидратира, подхранва и възстановява, без да утежнява (доказано).
    • Получаваш 30% повече обем и плътност след първото приложение.
    • Помага ти да постигнеш изключително здравословен, красив и естествен обем, който издържа.
    • Богат на естествени съставки и есенциални масла.
    • Оставя косата ти по-силна и неустоимо по-здрава.

    За кого е:
    За всики типове коси, но е особено добър при фините и нормални коси. Отличен за късащите се, жадни и дехидратирани коси.

  2. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Gift Box Луксозен, възстановяващ, хайверен сет от шампоан, балсам и маска на неустоима цена
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 148,30 лв.

    Луксозен, подаръчен, хайверен комплект от задължителните топ продукти за възстановяване на стресираните и увредени коси. Изключително чистите, премиум формули с хайвер правят колекцията подходяща дори за най-фините и деликатни коси. Помагат за бързото връщане на здравето, красотата и младостта в косата, която обичаш.

    За кого е:
    За стресираните и обезцветявани коси, които имат нужда от качествено възстановяване и/или за прекомерно химически третираните. Изключително подходящ за косите, нуждаещи се от премиум формула, съчетаваща протеин и хидратация, със значителен превес на протеина. Продуктите са подходящи за всички типове коси.

    Чудесният сет идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  3. Sam McKnight Curl Cleanse Nourishing Conditioner - 250ml Лек, подхранващ шампоан + балсам за къдравите коси - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Уникалната, кремообразна формула освежава и дефинира всички видове къдрици, като съчетава нежното почистване на шампоан с подхранването на оформящ балсам, без никакво утежняване. Къдриците се усещат луксозно меки, управляеми и дефинирани. Екстрактът от джакфрут помага за намаляване на "свиването" и любимите ти къдрици стоят супер естествени, красиво разпънати и пружиниращи.

    *Почиства и освежава без да дехидратира!

  4. Sam McKnight Rich Nourish Conditioner Интензивно подхранващ балсам
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Създаден за косите, нуждаещи се от допълнително TLC (Tender Loving Care), този дълбоко подхранващ балсам е идеален за съживяване на жадните, увредени и боядисани коси. Ефективността му се дължи на точната комбинация от две внимателно подбрани и богати на подхранващи вещества масла, които косите ти ще обикнат!

    Защо го искаш:

    • Възстановява ценния баланс на естествените мазнини в скалпа. Едновременно с това "обгръща" косъма в защитаващ филм с изключително богатoто на вит. Е и Оmega -6 и -9, рициновото масло.
    • Подхранва и хидратира сухите и жадни коси благодарение на пантенола и захарното цветкло във формулата си.
    • Дава на косата ти изобилие от разкошна мекота и блясък.
    • Получаваш чудесен контрол, още мекота и още повече блясък в косата благодарение на богатото на витамини и минерали масло от слънчогледови ядки.
    • Обогатен с характерния ботанически фин аромат на Sam McKnight, който всички обожават.

    Инструкции за употреба:
    Попий излишната вода от току-що почистените с шампоана от серията коси. Вземи от балсама в ръцете си и емулсирай леко, след което нанеси от корена до краищата на косата. Внимателно разресвай с подходяща четка за мокро разресване, за да разпределиш продукта равномерно. Изплакни.

  5. Sam McKnight Light Nourish Conditioner Подхранващ балсам за коса - лека формула
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Най-хитовият продукт на Sam McKnight за 2023-та година. Лек балсам за ежедневна употреба, но достатъчно подхранващ, за да изглажда и омекотява косите.

    Защо го искаш:

    • Можеш да го използваш и със, и без отмиване.
    • Контролира разхвърчаването за прекрасно подредена коса.
    • Дава чудесен контрол и много блясък.
    • Прекрасен продукт за мокро разресване.
    • Гаранция за здрава, гладка и блестяща коса благодарение на пълните с ценни аминокиселини екстракти от растенията орлови нокти, лайка и кадифе.

    За кого е:
    Накратко - за всички. Без да утежнява косите, той е подходящ дори за най-фините коси и е перфектната "база" за обемни wow-визии.

    * Победител в Wardrobe Icons Най-добър балсам за 2023 г

  6. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Gift Box Луксозен, хайверен сет за обем и плътност, включващ шампоан, балсам и мини стайлинг мист
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 131,00 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за обем и плътност при по-зрелите, фини коси. Изключително чистите, премиум, хайверни формули правят колекцията подходяща дори за сериозно увредените и химически редовно третирани коси. Връщат младостта в косата, придават фанстастичен обем и здравословна плътност, без да увреждат кутилкулния слой на косъма. Изключително стойностен, стилен и полезен подарък.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  7. Alterna My Hair My Canvas Begin Again Curl Conditioner Елитен, веган, хидратиращ и разресващ балсам за къдрици без силикони
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    59,80 лв.

    Елитна и чиста, веган формула без силикони, която хидратира, разресва и премахва разхвърчаването при къдравите и чупливи коси. Придава отлична дефиниция и формация на къдриците.

    Ключовите предимства за теб:

    • Върхов клас, чиста, веган формула без силикони
    • Опаковка от 50% рециклирани полимери
    • Обогатява и облагородява дефиницията на къдриците, които обичаш
    • Хидратира
    • Премахва разхвърчаването и наелектризирането
    • Придава красив, естествен блясък
    • Помага ти на разресването

    Ароматен профил: Островен и екзотичен, вдъхващ усещане за лукс, комфорт и свобода. Тяло от плътен Кокос, с топ нотки на Смокиня.

Настрой низходяща посока

13 - 19 от 19 Продукта

Страница