Луксозна професионална козметика за обем

Настрой низходяща посока

25 - 28 от 28 Продукта

Страница
  1. Alterna Caviar Style Perfect Texture Spray - 184g Хайверен финиш спрей за съвършена текстура
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    67,30 лв.

    Впечатляваща текстура, която обгръща косъма и придава драматичен обем и текстура, триизмерна структура и естествено движение на косите, без усещане за сухота и слепване. Повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма. Предоставя чудесна защита от влага. Създава приятен за докосване финиш. Позволява косите да се разресват лесно. Подходящ за всеки тип коси, дори най-фините.

  2. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mousse - 232g Селективна, хайверна пяна за обем със средно силна фиксация и естествен финиш
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    57,40 лв.

    Слънцето, замърсяването, околната среда и химическите агресори могат да направят косата груба, твърда и трудна за стилизиране. Тази силно концентрирана пяна придава обем, текстура и контрол, като същевременно повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма, без да утежнява. Специално формулирана, с Enzymetherapy® и Age Control комплекси, за да се бори с процеса на стареене и удължи дълготрайността на цвета. Предоставя чудесна защита от влага и вредното влияние на UV лъчите. Осигурява термо-защита.

  3. Alterna My Hair My Canvas Another Day Dry Shampoo - 142g Сух шампоан за удължаване живота на стайлинга
    В наличност
    52,50 лв.

    Лек, транспарентен сух шампоан без талк, който незабавно освежава и ре-енергизира косите между отделните измивания. 100% веган. Натурален, нежно абсорбира омазняването в косите/корена, натрупаните стайлинг продукти и/или замърсявания от околната среда. Не утежнява косъма, не матира и е без примеси. Добавя текстура и обем от самия корен. Формулиран с патентованите комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване, Enzymetherapy® и растителен хайвер за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво. С аромат на морска боровинка и мандарина.

  4. Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment Ежедневен, хайверен, стимулиращ серум за скалп и фоликули
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    91,50 лв.

    Легендарният серум за борба със загубата на коса на ALTERNA.

    Създаден за ежедневна употреба, без отмиване. Стимулира и мощно енергизира скалпа с изключително ефективната формула на ALTERNA - дерматологно-разработеният комплекс от Червена детелина. Доставя ударна доза витамини и подхранващи вещества, която позволява растеж на по-плътна и гъста коса. Изчиства скалпа и фоликулите. Предотвратява натрупването на DHT, излишен себум и други замърсители, които запушват фоликулите. Успокоява раздразнения и напрегнат скалп, без да утежнява косите. Стимулира растежа на косата.
    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

Настрой низходяща посока

25 - 28 от 28 Продукта

Страница