Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

145 - 156 от 159 Продукта

  1. Cactus Bleo Coral Иновативна разресваща четка с Турмалин за ослепителен блясък и приглаждане
    Изчерпан продукт
    40,00 лв.

    Първокласна линия от разресващи четки, създадени да направят косите изключителни. Изработени от специалнo създадени материали за максимална производителност, надеждност и грижа за здравето, с педантично внимание към най-малкия детайл. Създадени от екип с над 20 години опит в най-високия клас професионална грижа за косите, в колаборация с от едни от най-талантливите европейски дизайнери, стилисти и инженери. Всеки модел Cactus минава задълбочени тестове от световни топ стилисти преди да бъде одобрен за масово производство и пазарно представяне. Cactus четките са изборът на най-взискателните. Експертно създадените, иновативни и стилни четки, елиминират механичното накъсване и засилват блясъка на косите, за безкомпромисни резултати.

  2. Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - 50ml Буустър за интензивен блясък с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    48,00 лв.

    Ултра концентриран, селективен клас, 100% веган буустър за ослепителен блясък. Ефектът продължава да действа до 10 измивания. Поддържа здравословните нива на хидратация в косъма. Придава гладкост и отличен контрол на косите. Без силикони. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма. Съдържа ценното есенциално масло от Опунция. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи. Без сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, вредно за теб и косата, която обичаш.

  3. Alterna My Hair My Canvas Shine On Defining Foam - 145g Селективна дефинираща пяна с ултра-интензивен блясък и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Лека, скулптурираща, веган пяна, която обгръща косъма, зa да придаде безпределен контрол на прическата. Подпомага стилизирането и намалява времето за сушене. Придава интензивен блясък и възвръща хидратацията в косъма. Забавя замърсяването, омазняването и потенето. 100% веган продукт. Формулирана с растителен хайвер. Съдържа комплекс за защита на цвета - Color Hold. C пълна UV защита. Не утежнява косите и не оставя усещане за наличие на продукт. С галещ сетивата аромат на бергамот и жасмин. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  4. Alterna My Hair My Canvas Any Way Texture Spray Текстуриращ спрей за коса "за всеки случай"
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,50 лв.

    Това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Незабавно уплътнява косите по цялата дължина на косъма и подсилва плътността без да утежнява. Създава естествени къдрици. Увеличава контрола и дълготрайността на прическата без да втвърдява косъма. Осигурява 24 часова защита от влагата. Предпазва косите от замърсяване. Не утежнява. 100% веган. Обогатен с растителен хайвер. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си и косите, които обичат. Продуктът предоставя и пълна UV защита. С галещ сетивата аромат на морска боровинка и мандарина.

  5. Alterna Caviar Style Rapid Repair Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителен блясък и парфюм за коса
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    65,50 лв.

    ALTERNA Caviar Rapid Repair Spray е едно от уникалните, мултифункционални "бужута" на бранда, любимо на целия ни екип вече над 20 години.

    Какво представлява:

    • Възстановяваща и хидратираща терапия, с лека термозащита, когато използваш на влажни коси преди сешоар.
    • Ултра-премиум финиш продукт за ослепителен блясък и приглаждане, когато използваш след сешоар.
    • Контролира разхвърчаването и наелектризирането на косата.
    • Елитен и деликатен парфюм за коса.

    Какви са ползите за теб:

    • Дава ти лека хидратация, моментално ревитализира и защитава косата, която обичаш.
    • Дава ти надеждна термозащита при леко, термично стилизиране.
    • Поддържа косата ти в абсолютно топ кондиция, с аромат на аристократична изисканост и финес.
    • Отличен за моментите, когато имаш нужда от бързо освежаване в динамичното ежедневие.
    • Предотвратява цъфтенето на косъма.
  6. Alterna Caviar Style Perfect Texture Spray - 184g Хайверен финиш спрей за съвършена текстура
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    67,30 лв.

    Впечатляваща текстура, която обгръща косъма и придава драматичен обем и текстура, триизмерна структура и естествено движение на косите, без усещане за сухота и слепване. Повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма. Предоставя чудесна защита от влага. Създава приятен за докосване финиш. Позволява косите да се разресват лесно. Подходящ за всеки тип коси, дори най-фините.

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mousse - 232g Селективна, хайверна пяна за обем със средно силна фиксация и естествен финиш
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    57,40 лв.

    Слънцето, замърсяването, околната среда и химическите агресори могат да направят косата груба, твърда и трудна за стилизиране. Тази силно концентрирана пяна придава обем, текстура и контрол, като същевременно повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма, без да утежнява. Специално формулирана, с Enzymetherapy® и Age Control комплекси, за да се бори с процеса на стареене и удължи дълготрайността на цвета. Предоставя чудесна защита от влага и вредното влияние на UV лъчите. Осигурява термо-защита.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Trial Kit Хай-енд хайверен хидратиращ мини сет за път или проба на колекцията
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    34,70 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва хидратиращ шампоан Caviar Moisture Shampoo 40ml, хидратиращ балсам Caviar Moisture Conditioner 40ml и СС крем 10-в-1 25ml.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner - 147ml Хидратиращ хайверен праймър без отмиване
    Изчерпан продукт
    59,50 лв.

    Лек, подхранваш праймeр без измиване, формулиран с комплекс за възстановяване на хидратацията. Създаден да възстанови естествения баланс и да осигури интензивна хидратация на косите ти благодарение на съдържащото се масло от шипково семе. Този лек спрей е твоята силна защита срещу влагата и контрол на разхвърчаването. Гарантирано ще запази прическата ти за 72 ч., без да утежнява. Ще подпомогне разресването и подсили блясъка. Косите ти ще получат пълна термо-защита до 450 °F / 232 °C, а благодарение на екстракта от хайвер и чудесен подмладяващ ефект.

  10. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Leave-in Conditioning Milk 147ml Ултра интензивно хидратиращо мляко с хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,40 лв.

    Това ултра хидратиращо мляко без отмиване изпълва сухите и жадни коси с обилна хидратация, възвръщайки младежкия им вид, мекота, гладкост и ослепителен блясък. Отлично при всеки тип коси, интензивно възстановява и подхранва. Екстрактът от хайвер дава чудесен подмладяващ ефект. Обогатено с антиоксидантен комплекс и сибирското цвете "Родиола" - богат на витамин С, предпазва скалпа и косъма от вредното влияние на околната среда и осигурява най-мощната термозащита. Удължава трайността на цвета. Оставя косите еластични и с излъчване на младост и здраве.

  11. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Leave-in Heat protection spray - 125 ml Селективен, хайверен термозащитен и възстановяващ спрей без отмиване
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    50,30 лв.

    Изключително резултатният спрей е обогатен с коктейл от витамини - A, С, Е, В6 и В12. Мигновено прониква в дълбочина на косъма, възстановява увредените дължини и предотвратява бъдещо увреждане. Повишава здравината на косъма, предотвратява увреждането при стилизиране с горещи инструменти. Резултатът е феноменален дори след първото приложение - гладки, блестящи и защитени от бъдещи увреждания коси. Този изключителен спрей увеличава броя на дисулфидните връзки, за сметка на самостоятелните серни атоми. Защитава косите до 232°С. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy®, UV & Color Hold комплекси на ALTERNA за перфектна защита на цвета и борба с признаците на остаряване на косите.

  12. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Leave-in Overnight Serum - 100ml Селективна, ултра интензивна нощна възстановяваща терапия с хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    76,90 лв.

    Нощно спасение за косите. Формулирана с най-скъпите съставки, тази елитна терапия мигновено прониква в дълбочина на косъма, доставяйки му жизненоважни компоненти  докато ти спиш. Резултатът е феноменален дори след първото приложение. Ще се събудиш с копринено меки коси, забележително по-силни , възстановени и много по-здрави. Продуктът се абсорбира мигновено и не оставя следи по спалното бельо. Ефектът е с натрупване - колкото повече го ползваш, толкова по-здрави са твоите коси.

Настрой низходяща посока

145 - 156 от 159 Продукта