Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

157 - 159 от 159 Продукта

  1. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Kit Хай-енд възстановяващ сет за път и проба на серията
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    47,00 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва възстановяващ шампоан Caviar Bond Repair Shampoo 40ml, възстановяващ балсам Caviar Bond Repair Conditioner 40mlи възстановяваща маска Caviar Bond Repair Masque 36ml.

  2. Alterna My Hair My Canvas Another Day Dry Shampoo - 142g Сух шампоан за удължаване живота на стайлинга
    В наличност
    52,50 лв.

    Лек, транспарентен сух шампоан без талк, който незабавно освежава и ре-енергизира косите между отделните измивания. 100% веган. Натурален, нежно абсорбира омазняването в косите/корена, натрупаните стайлинг продукти и/или замърсявания от околната среда. Не утежнява косъма, не матира и е без примеси. Добавя текстура и обем от самия корен. Формулиран с патентованите комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване, Enzymetherapy® и растителен хайвер за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво. С аромат на морска боровинка и мандарина.

  3. Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment Ежедневен, хайверен, стимулиращ серум за скалп и фоликули
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    91,50 лв.

    Легендарният серум за борба със загубата на коса на ALTERNA.

    Създаден за ежедневна употреба, без отмиване. Стимулира и мощно енергизира скалпа с изключително ефективната формула на ALTERNA - дерматологно-разработеният комплекс от Червена детелина. Доставя ударна доза витамини и подхранващи вещества, която позволява растеж на по-плътна и гъста коса. Изчиства скалпа и фоликулите. Предотвратява натрупването на DHT, излишен себум и други замърсители, които запушват фоликулите. Успокоява раздразнения и напрегнат скалп, без да утежнява косите. Стимулира растежа на косата.
    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

Настрой низходяща посока

157 - 159 от 159 Продукта