ALTERNA - премиум грижа за косите на най-взискателните

Alterna Category Banner - Look PerfectAlterna Category Banner - Look Perfect

Създадена в САЩ през 1997 година от Dean Crystal, Alterna мигновено става огромен успех и бързо се превръща в предпочитаният бранд на звездите от червения килим и техните стилисти. Технологиите зад марката са изключително новаторски и по това време представляват истинска революция в индустрията. За пръв път технологии от елитната грижа за кожата, се използват в продукти за коси, a превърналата се по-късно в легенда "Enzymetherapy" технология (ензимна терапия) е невиждана по това време и съчетава на молекулярно ниво всяка от ключовите съставки с нужния ензим за пълното ѝ усвояване.

Алтерна винаги е била "тренд-сетър" в най-високия клас професионална грижа за косите. Брандът поставя изцяло нови нива в индустрията с редица технологии, като цялостната защита от светлина, color-hold комплекс във всеки свой продукт, хайверен комплекс с екстракт от най-качествен френски хайвер, даващ супер-мощен Anti-Age ефект и много други. От началото до днешни дни Alterna остава вярна на принципите си и формулите не съдържат нищо вредно за теб и косата, която обичаш, а използваните съставки са само с най-високо качество, от доказани доставчици, които използват само безвредни за околната среда технологии. 

Типичният сигничър на марката впечатлява най-взискателните с феноменалното състояние, естественост в движението и стилистиката и най-вече отличното здраве на косите, обгрижвани с Alterna. Както ние казваме - Alterna косите се познават отдалеч. Ако търсиш наистина качествени продукти, формулирани педантично и без никакви компромиси, Alterna винаги е отличен и сигурен избор. А подаръчните комплекти на бранда са гаранция за усмивки и отлично впечатление.

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 70 Продукта

  1. Alterna Caviar Style High Hold Finishing Hairspray - 211g Ултра сух хайверен финишинг спрей със силна фиксация
    Изчерпан продукт
    64,00 лв.

    Този фантастичен финиш спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно запазва еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да защити от UV льчите и даде на косите излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  2. Alterna Caviar Clinical Densifying Mousse - 145g Елитна, клинично тествана стилизираща пяна за коса и грижа за скалпа със специфични нужди
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Дори и най-проблемните и взискателни коси и скалпове имат нужда от качествен стайлинг.

    Тази лека и въздушна мус-пяна, формулирана с незалепващи медицински полимери, мигновено прави косата по-плътна и придава изключително дълготраен обем. Заздравява косъма, предотвратявайки счупването или падането от фоликула. Запазва до 1300 косъма на месец, които бихме загубили за 2 седмици. Революционният комплекс с екстракт от Червена детелина драстично намалява нивото на DHT в скалпа и отстранява излишния себум, създавайки отлична и здравословна среда за растеж на повече и по-плътна коса. Формулиран с най-скъпите и качествени съставки на планетата, както и легендарните Color Hold, ThermoSeal Tecnology и Enzymetherapy® комплекси на ALTERNA.

    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце. Тази елитна грижа е твоето надеждно оръжие в борбата с косопада и изтъняващите коси.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Geleé 100ml Приглаждащ, дълбоко-хидратиращ хайверен гел-перфектор
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    66,20 лв.

    Кадифен, лек крем от най-ново поколение, който предлага нежна стайлинг дефиниция, без да утежнява. Добавя изключителен многоизмерен блясък, приглаждане на косъма, жизненост и излъчване на здраве. Съдържа Екстракт от хайвер, който обогатява косите с аминокиселини и Омега 3 мастни киселини за приглаждане на косъма и увеличаване на блясъка. Съдържа комплекс Seasilk ®, който комбинира най-добрите растителни и морски био-активни съставки за интензивна хидратация и възстановяване на увредените коси. Формула с мощен Age-Control комплекс, UV и термо-защита. Резултатът е феноменален дори след първото приложение.

  4. Alterna My Hair My Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser Селективeн, дълбоко почистващ веган шампоан с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Този елитен, дълбоко почистващ веган шампоан освежава и почиства в дълбочина, премахвайки замърсяванията и наслояванията в косъма. Възвръща младостта в косите и забавя омазняването. Защитава цвета от избледняване и от вредните UV лъчи. Прилагай 2 пъти месечно, като дълбоко почистваща вана преди твоя любим шампоан. Ако посещаваш басейн или си падаш по морските приключения - използвай поне 3 пъти седмично, като първо шампоаниране, след което следвай с любимия си ALTERNA шампоан за твоя тип коса.

  5. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Travel & Trial Kit Селективен мини-сет за фантастичен обем с Anti-Age комплекс
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    39,90 лв.

    Този уникален сет от бест-селъри е супер удобен когато пътуваш, когато искаш да изпробваш серията за обем на ALTERNA, а също така и е чудесен подарък.

    Комплектът включва:

    • Шампоан за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Shampoo 40ml
    • Балсам за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Conditioner 40ml
    • Mагическият спрей на Alterna за изключителен обем със съвършена термозащита - Caviar Volume Styling Mist 25ml.
  6. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Trial Kit Хай-енд хайверен хидратиращ мини сет за път или проба на колекцията
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    34,70 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва хидратиращ шампоан Caviar Moisture Shampoo 40ml, хидратиращ балсам Caviar Moisture Conditioner 40ml и СС крем 10-в-1 25ml.

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Kit Хай-енд възстановяващ сет за път и проба на серията
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    47,00 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва възстановяващ шампоан Caviar Bond Repair Shampoo 40ml, възстановяващ балсам Caviar Bond Repair Conditioner 40mlи възстановяваща маска Caviar Bond Repair Masque 36ml.

  8. Alterna Bamboo Smooth Anti-frizz PM 150 ml Нощна приглаждаща терапия за коса с органичен екстракт от Бамбук
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    Промо цена 32,90 лв. Редовна цена 58,00 лв.
    -43%

    Бутикова терапия за приглаждане с дълготраен ефект, която активира приглаждащия процес по време на сън.

    Създадена за тези, които търсят само най-доброто за себе си. С лекота опитомява непокорните коси, приглаждайки ги със завидна прецизност. Дава чудесен контрол, хидратация и изключителна термо защита при стилизиране до 232°С. Оставя косите гладки, подредени, блестящи и устойчиви на влага.

  9. Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - 50ml Буустър за интензивен блясък с растителен хайвер
    Очаква доставка
    Рейтинг:
    80%
    48,00 лв.
    Очаква доставка

    Ултра концентриран, селективен клас, 100% веган буустър за ослепителен блясък. Ефектът продължава да действа до 10 измивания. Поддържа здравословните нива на хидратация в косъма. Придава гладкост и отличен контрол на косите. Без силикони. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма. Съдържа ценното есенциално масло от Опунция. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи. Без сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, вредно за теб и косата, която обичаш.

  10. Alterna My Hair My Canvas Shine On Defining Foam - 145g Селективна дефинираща пяна с ултра-интензивен блясък и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Лека, скулптурираща, веган пяна, която обгръща косъма, зa да придаде безпределен контрол на прическата. Подпомага стилизирането и намалява времето за сушене. Придава интензивен блясък и възвръща хидратацията в косъма. Забавя замърсяването, омазняването и потенето. 100% веган продукт. Формулирана с растителен хайвер. Съдържа комплекс за защита на цвета - Color Hold. C пълна UV защита. Не утежнява косите и не оставя усещане за наличие на продукт. С галещ сетивата аромат на бергамот и жасмин. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  11. Alterna My Hair My Canvas Easy Does It Air-Dry Balm Стилизиращ крем за коса с растителен хайвер за естествена визия без сешоар
    В наличност
    15,00 лв.

    Нежен и лек, веган лосион за постигане на прекрасни, естествени визии без нужда от топлина. Дава ти чудесен контрол на разхвърчаните коси. Подходящ за почти всеки тип коса. С права, добре пригладена прическа или с небрежна текстура, на плажни вълни, решаваш само ти.

    Какво го отличава:

    • Приглаждащ, веган лосион, предназначен за най-взискателните, който драстично съкращава времето за естествено изсушаване и обогатява неустоимо естествената ти текстура на косата.
    • Формулиран с култовото масло от Prickly Pear (вид кактус, познат още, като Опунция, или Nopal), което значително ускорява естественото изсушаване и придава силен блясък.
    • Добавеният медицински клас бял въглен защитава косата ти от замърсявания.
    • Екстрактът от водна лилия обогатява и разгръща естествената текстура и подобрява контрола.
  12. Alterna My Hair My Canvas Any Way Texture Spray Текстуриращ спрей за коса "за всеки случай"
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,50 лв.

    Това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Незабавно уплътнява косите по цялата дължина на косъма и подсилва плътността без да утежнява. Създава естествени къдрици. Увеличава контрола и дълготрайността на прическата без да втвърдява косъма. Осигурява 24 часова защита от влагата. Предпазва косите от замърсяване. Не утежнява. 100% веган. Обогатен с растителен хайвер. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си и косите, които обичат. Продуктът предоставя и пълна UV защита. С галещ сетивата аромат на морска боровинка и мандарина.

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 70 Продукта