Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

25 - 36 от 154 Продукта

  1. Cactus Barbora Coral Иновативна разресваща четка с Турмалин за ослепителен блясък и приглаждане
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    36,00 лв.

    Първокласна линия от разресващи четки, създадени да направят косите изключителни. Изработени от специалнo създадени материали за максимална производителност, надеждност и грижа за здравето, с педантично внимание към най-малкия детайл. Създадени от екип с над 20 години опит в най-високия клас професионална грижа за косите, в колаборация с от едни от най-талантливите европейски дизайнери, стилисти и инженери. Всеки модел Cactus минава задълбочени тестове от световни топ стилисти преди да бъде одобрен за масово производство и пазарно представяне. Cactus четките са изборът на най-взискателните. Експертно създадените, иновативни и стилни четки, елиминират механичното накъсване и засилват блясъка на косите, за безкомпромисни резултати.

  2. Cactus Barbora Nordic Glow Иновативна разресваща четка с Турмалин за ослепителен блясък и приглаждане
    В наличност
    36,00 лв.

    Първокласна линия от разресващи четки, създадени да направят косите изключителни. Изработени от специалнo създадени материали за максимална производителност, надеждност и грижа за здравето, с педантично внимание към най-малкия детайл Създадени от екип с над 20 години опит в най-високия клас професионална грижа за косите, в колаборация с от едни от най-талантливите европейски дизайнери, стилисти и инженери. Всеки модел Cactus минава задълбочени тестове от световни топ стилисти преди да бъде одобрен за масово производство и пазарно представяне. Cactus четките са изборът на най-взискателните. Експертно създадените, иновативни и стилни четки, елиминират механичното накъсване и засилват блясъка на косите, за безкомпромисни резултати.

  3. Bio Ionic 10X Ultralight Speed Dryer Висок клас професионален сешоар с автоматичен контрол на топлината
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    495,00 лв.

    10x e oще един от шампионите в стайлинга на Bio Ionic. Този сешоар притежава много мощност в по-малко от половин килограм и е истинска радост да работиш с него. Мощният безчетков мотор EcoDrive с мощност 1800W е с 50% по-мощен от стандартен мотор, така че може да изсуши косата ти за по-малко от 10 минути, като същевременно използва 75% по-малко енергия. Освен това той те улеснява, като измерва и коригира температурата на въздушния поток вместо теб за поддържането на оптимални условия за здравословен, качествен и траен стайлинг.

    10х използва повечето от върховите технологии на Bio Ionic, като допълнителна, инфрачервена топлина и Volcanic MX комплекс - патентована смес от вулканична скала и характерния минерален комплекс за бранда, които ти позволяват да стилизираш с хидратираща топлина. 10х е оборудван и с един от най-мощните анион-стриймъри в индустрията. Проникването на хидратиращите водни молекули в косъма и качественото запечатване на кутикула гарантират 10 пъти повече блясък и 10 пъти повече сила на оформяне. Всичко на този уред е 10х, включително удоволствието от работа и крайния резултат.
    10х е любимият сешоар на американските стилисти и най-продаваният професионален сешоар отвъд океана, а това не е случайно.
    Ние също одобряваме. Горещо препоръчваме, особено ако си падаш по класически, ретро-дизайн, който винаги е актуален.

  4. Bio Ionic Graphene MX Dryer Професионален сешоар с Графен
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    385,00 лв.

    Подсилен с най-добрия топлопроводник в света - Графен, този лек и мощен професионален сешоар съкращава времето за стилизиране и ти дава гладки, блестящи резултати с много по-малко накъсване. Мощният 1875W безчетков мотор от последно поколение е по-енергийно ефективен (консумира със 75% по-малко енергия) и по-дълготраен от стандартните двигатели, което ти дава изключителна бързина на изсушаване при всички типове коси. Освен това Graphene MX осигурява и превъзходна, дълготрайна защита срещу наелектризиране и разхвърчаване. Гарантира постоянна, равномерна топлина и осигурява най-ефективното доставяне на йони.

    Характерната за Bio Ionic Moisturizing Heat™ технология се захранва от патентован минерален комплекс и "инжектира" ценна хидратация във всеки косъм, затваряйки отлично кутикула. Резултатът - косите изглеждат и се чувстват по-хидратирани, подвижни и отлично пригладени, с изключителен блясък, а финалният вид на стайлинга завършва в елитна естественост и жизненост.
    Ако си търсиш много добър, професионален клас сешоар, на много добра цена, Graphene MX е точно за теб.

  5. Bio Ionic Gold Pro Speed Dryer Компактен, мощен и удобен професионален сешоар
    Очаква доставка
    Рейтинг:
    100%
    280,00 лв.
    Очаква доставка

    Този лек и ергономичен професионален сешоар използва силата на технологията Bio Ionic Moisturizing Heat™, за да създава красиви прически без разхвърчаване и наелектризиране. Едновременно с това, той е грижовен към здравето на косите. Супер мощният 1875W мотор и керамичната сърцевина, наситени с Gold MX, както и патентованият минерален комплекс на Bio Ionic се грижат за премиум нивото на стилизиране и заключват влагата в косъма за впечатляващ и здравословен стайлинг. Сешоарът е оборудван и с изключително мощен анион стриймър, който помага косата да е по-красива и по-хидратирана след стилизиране. 

    Bio Ionic Gold MX осигурява превъзходен стайлинг, тонове блясък и подхранване, и намалява времето за изсушаване. Многократно награждаваният Gold Pro Speed Dryer е еднакво подходящ за салонна работа, за домашна употреба, за мобилните стилисти по време на участия в шоута или работа на локация, както и супер удобен, когато пътуваш. Много качествен уред, на отлична цена, любим и на нашите обучаващи стилисти. Препоръчваме!

     

  6. Bio Ionic Universal Diffuser Универсален дифузер за сешоарите на Bio Ionic
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    64,00 лв.

    Завърти диска, за да регулираш въздушния поток според твоя стил и нужди на косите. Когато всички отвори са отворени, през дифузера ще преминава по-голям въздушен поток. Затвори някои някои от отворите, за да създадеш по-целенасочена струя с по-нисък поток на въздух. Дългите зъбци достигат до скалпа, за да изсушат косите от корена и да създадат обем.

  7. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush M Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят естествените масла през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и оформянето. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  8. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush L Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят отлично масла и стайлинг продукти през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и стилизирането. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  9. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush XL Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят изключително добре естествените масла през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и оформянето. Резултатът - блестящи, хидратирани и здрави коси.

  10. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush M Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    84,50 лв.

    Тази хитова, професионална стилизираща четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  11. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush L Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    84,50 лв.

    Тази хитова, професионална четка  на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина, познат на модерната наука. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - винаги блестяща, хидратирана и здрава коса.

  12. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush XL Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    84,50 лв.

    Тази професионална, стилизираща четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена с Графен (GrapheneMX) - най-добрият топлопроводник в света. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - винаги блестяща, хидратирана и здрава коса.

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 154 Продукта