Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

49 - 60 от 154 Продукта

  1. Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Omega+ Nourishing Oil - 50ml Луксозно, възстановяващо, хайверно олио за контрол на непокорните коси
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    67,40 лв.

    Супер високо производително, възстановяващо олио, което ще разбие представите ти за дълготраен блясък, перфектно пригладени коси и моментално "укротяване" на разхвърчаването. Мощният хайверен Anti-Age комплекс с концентрирана доза Омега-3 и С22 мастни киселини, витамини А, С и Д възвръща младостта и красотата в косите и ги подхранва в дълбочина. Изгражда защитна бариера срещу влагата и "укротява" разхвърчаването в следващите 72 часа. Клинично доказано увеличава блясъка с 250% и подобрява цялостното състояние с 80%. Не утежнява и омазнява. Подходящо за всеки тип коси.

  2. Alterna Caviar Smoothing Anti-frizz Blowout Butter Хайверен приглаждащ хибрид – крем и олио 2-в-1
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    11,40 лв.

    Луксозен хибрид, насочен към търсещите "high-end" пригладения изглед в косите. Това звездно, бутиково изживяване ще приглади косите ти с огледален блясък без да ги утежнява и изключително улеснява оформянето на прическа "без разхвърчаване". Намалява времето за сушене с 40%. Хидратира обилно, "заключвайки" внесената хидратация до самата сърцевина на косъма. Изгражда защитна бариера срещу влагата за до 72 часа. Мощният хайверен Anti-Age комплекс връща младостта и красотата в косите. Осигурява термо защита до 232°С. Подходящ за нормални и плътни коси.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mist Луксозен, магически, хайверен спрей за изключителен обем с Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    65,50 лв.

    Многофункционален, подхранващ спрей с екстракт от хайвер, който възстановява, хидратира и запазва здравето на всеки косъм. Запазва дълготрайна прическата без да втвърдява косъма. Осигурява термо-защита. Защитава косите от вредното влияние на UV лъчите. Клинично доказано работи мигновено - добавя 2 пъти повече обем. Този фантастичен спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур, това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от тренд-сетърите във високия клас грижа за косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  4. Alterna Caviar Style Perfect Iron Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителна термо защита
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Спрей от най-ново поколение, предназначен за най-взискателните. Това бижу е една от перлите на ALTERNA и ще поддържа косата ти в топ кондиция. Продуктът "облича" косъма със защитен слой, който гарантира безпрецедентната му защита и осигурява термо защита дори и при 232 °С. Предотвратява "цъфтенето" на косъма. Задължителен продукт за всички коси, за прически на които се налага използването на преса или маша. Формулиран с най-качествените възстановяващи и защитаващи органични съставки, в комбинация с последните научни достижения на елитната Американска грижа за косата.

     

  5. Alterna Caviar Style High Hold Finishing Hairspray - 211g Ултра сух хайверен финишинг спрей със силна фиксация
    Изчерпан продукт
    64,00 лв.

    Този фантастичен финиш спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно запазва еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да защити от UV льчите и даде на косите излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  6. Alterna Caviar Style Working Hairspray Ултра сух хайверен работен спрей с гъвкава фиксация
    В наличност
    67,30 лв.

    Този фантастичен работен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да го защити от UV лъчите и да даде на косата излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  7. Alterna My Hair My Canvas City Slay Shielding Hairspray Изключително защитаващ лак за коса с растителен хайвер
    Изчерпан продукт

    Ултра сух, влагоустойчив и гъвкав лак за коса, който действа като бариера за влагата, елиминира наелектризирането. Този фантастичен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Осигурява супер надеждна термозащита до 232°С. Елиминира разхвърчаването и придава гладък, блестящ краен резултат. Със свежо ухание на бергамот и жасмин. 100% веган продукт. Формулиран с растителен хайвер. Не съдържа спирт и не слепва косата.

  8. Alterna My Hair My Canvas Easy Does It Air-Dry Balm Стилизиращ крем за коса с растителен хайвер за естествена визия без сешоар
    В наличност
    15,00 лв.

    Нежен и лек, веган лосион за постигане на прекрасни, естествени визии без нужда от топлина. Дава ти чудесен контрол на разхвърчаните коси. Подходящ за почти всеки тип коса. С права, добре пригладена прическа или с небрежна текстура, на плажни вълни, решаваш само ти.

    Какво го отличава:

    • Приглаждащ, веган лосион, предназначен за най-взискателните, който драстично съкращава времето за естествено изсушаване и обогатява неустоимо естествената ти текстура на косата.
    • Формулиран с култовото масло от Prickly Pear (вид кактус, познат още, като Опунция, или Nopal), което значително ускорява естественото изсушаване и придава силен блясък.
    • Добавеният медицински клас бял въглен защитава косата ти от замърсявания.
    • Екстрактът от водна лилия обогатява и разгръща естествената текстура и подобрява контрола.
  9. Alterna My Hair My Canvas Soaring High Volumizing Blowout Mist - 148ml Спрей за обем с термо защита и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Фантастичен спрей за моментален, витален и дълготраен обем. Запазва обема в прическата до 72 часа по цялата дължина на косъма без да втвърдява. Осигурява надеждна термозащита до 232 °C и пълна UV защита. Образува защитен щит срещу влагата за 72 часа. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант. Обогатен с аромат на морска боровинка и мандарина. Този лек спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. 100% веган. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур. Това стайлинг бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  10. Alterna My Hair My Canvas Me Time Shampoo + Conditioner 1000ml Family Pack Семейно, литрово дуо от великолепните Me Time шампоан + балсам на Alterna
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 142,50 лв.

    Искаш да осигуриш истински качествена грижа за косите на цялото семейство и това да не ти струва цяло състояние?
    Разбираме те отлично - знаем как се чувстваш и реагираме бързо! Сега, за лимитиран период, можеш да вземеш "семеен пакет" от топ-клас професионални шампоан и балсам в разфасовки от 1000мл на най-добрата цена не само в България, а и на световния пазар (чак ние се изненадахме). Така ще обгриваш любимите ти хора с превъзходна, истински качествена козметика, която ще стигне за дълго на цялото семейство. При това - на wow-цена!

    Какво получаваш?

    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Shampoo 1000мл.
    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Conditioner 1000мл.
    • Подаръчета тестери и/или "минита" на нови, хубави неща в пратката от Look Perfect.
    • 1 милион супер свежи усмивки за теб от семейните, когато излизат от банята ;-)

    Побързай, не сме сигурни дали ще има за всички! И не забравяй да се похвалиш на твоите "besties".

  11. Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-rinse Micellar Cleanser Селективна мицеларна вана - шампоан за коса без отмиване
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,40 лв.

    100% веган, магически почистващ крем, който използва мицеларна технология, за да улови натрупаните замърсявания от омазняване, изпотяване и стайлинг продукти. Нежно почиства косите без вода, давайки усещане за чисти като след душ коси. Поддържа хидратацията и не изсушава. Запазва прическата. Позволява лесен рестайлинг. Подсилва естествения блясък. Съхне бързо, без следи. Формулирана с растителен хайвер - мощен антиоксидант, подобрява еластичността, заздравява косъма. С магическо ухание на бленд от лайка и цитрус. Защитава цвета от избледняване и от действието на вредните UVлъчи.

  12. Alterna My Hair My Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser Селективeн, дълбоко почистващ веган шампоан с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Този елитен, дълбоко почистващ веган шампоан освежава и почиства в дълбочина, премахвайки замърсяванията и наслояванията в косъма. Възвръща младостта в косите и забавя омазняването. Защитава цвета от избледняване и от вредните UV лъчи. Прилагай 2 пъти месечно, като дълбоко почистваща вана преди твоя любим шампоан. Ако посещаваш басейн или си падаш по морските приключения - използвай поне 3 пъти седмично, като първо шампоаниране, след което следвай с любимия си ALTERNA шампоан за твоя тип коса.

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 154 Продукта