Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

85 - 96 от 159 Продукта

  1. Kydra High Moisture Mask - 200ml Интензивно хидратираща маска - 200мл
    В наличност
    77,00 лв.

    Интензивно хидратираща, хай-енд, веган клас маска за коса, способна да утоли жаждата и на най-жадните коси. Не влияе на цвета. Създадена, като "първа помощ" за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма.

    От нас: Изключително ефективен премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  2. Kydra High Moisture Shampoo - 400ml Интензивно хидратиращ шампоан - 400мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Интензивно хидратиращ, хай-енд, веган клас шампоан, способен да утоли жаждата и на най-жадните коси. Неутрален към цвета. Създаден за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Изключително качествен, професионлен продукт, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  3. Kydra Body & hair dry oil - 100ml Сухо олио за коса и тяло - 100мл
    Изчерпан продукт
    69,00 лв.

    Бутиково, сухо олио за коса и тяло с 99% растителни съставки и защита от UV лъчите.
    Подхранва, възстановява и хидратира косата и кожата чрез мощна формула от 7 есенциални, органични масла - органичен Жасмин, костилка от Кайсия, Жожоба, Сладък Бадем, Арган, масло от Слънчоглед и Анато (познато още, като Ачиоте или Roucou, можеш да видиш повече за него тук). Абсорбира се супер бързо, не омазнява , ухае прекрасно и прави косата и кожата неустоимо красиви.

    От нас: Ако трябва да си изберем само 1 любим продукт от марката (ще ни е супер трудно), то много вероятно това ще е именно този - обожаваме го, абсолютно великолепен продукт. Горещо препоръчваме!

  4. Kydra Shampooing Douceur (Gentle Shampoo) - 400ml Хай-енд, нежен шампоан за ежедневна употреба - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Хай-енд, веган професионален супер лек шампоан за честа и дори ежедневна употреба с 92% естествени съставки. Подходящ за всички типове коси и скалпове, но изключително добър избор при по-сухите коси и скалпове. Еднакво подходящ за нея и за него.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, без следа от досадния пърхот и спокоен скалп.

    От нас: Много, много приятен, лек шампоан, идеален за спортуващите и всички, търсещи възможно най-щадящата измивна грижа. Повече от перфектен за летните, морски дни, като редуваш с KYDRA Purifuying Shampoo. Горещо препоръчваме.
    В заключение - Супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  5. Kydra Gentle Scalp Exfoliator - 100ml Луксозен, нежен ексфолиант за скалп - 100мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Нежен, хай-енд, професионален ексфолиант, който почиства в дълбочина и ексфолира скалпа, без да уврежда микробиома. Запазва баланса на скалпа. Косата е по-красива от всякога и скалпът се омазнява значително по-бавно.

    За кого е:
    За всички, които усещат натрупвания върху скалпа или имат дискомфорт, свързан с лющене.

    Защо го искаш:

    • Защото почиства скалпа и косата в дълбочина, без да утежнява косата (премахва прах, естествени натрупвания, силикони, стилизанти и подобни). Скалпът и косъмът са перфектно чисти.
    • Защото запазва баланса на скалпа и не уврежда микробиома.
    • Формулиран е с 95% натурални съставки - най-доброто от природата, без обичайните, вредни неща за теб.
    • Хай-енд формула с органичен екстракт от "Обикновено сапунче" (цвете е това, спокойно - Saponaria officinalis или Soapwort, ако ти харесва повече), което успокоява скалпа със своето мощно антисептично, почистващо и умекотяващо действие.
    • Обогатен с масла от Евкалипт, Розова глина и Перлит за нежно, но много ефективно изчистване на скалпа в дълбочина.

    Как да използваш правилно:
    Нанеси на секции върху скалпа и масажирай за равномерно разнасяне. Остави да действа 5-10 мин. За салонни терапии - комбинирай с ампулите за скалп на марката. Добави малко топла вода докато се получи емулсия по време на масажа на скалпа, след което измий много добре. Следвай с правилния шампоан за нуждите на косата и скалпа.

  6. Kydra Purifying Shampoo - 400ml Хай-енд дълбокопочистващ шампоан - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Хай-енд, веган, професионален, дълбокопочистващ шампоан с 92% естествени съставки. Създаден с любов за бързо омазняващите се скалпове, с прекомерни нива на себум. Еднакво добър за него и за нея.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, спокоен скалп и истински красива коса.

    От нас: Задължителен продукт за всеки, особено в летния сезон. Супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  7. Kydra Soothing Shampoo - 400ml Хай-енд шампоан за чувствителен или раздразнен скалп - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Хай-енд, веган, професионален шампоан за чувстителен и/или раздразнен скалп с 92% естествени съставки. Ако имаш осезаем дискомфорт в скалпа и наченки на падащи бели люспички, това е точният продукт за теб. Еднакво добър за него и за нея.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат и спокоен скалп.

    От нас: Изключително качествен и работещ продукт (както всички на KYDRA). Смело можем да кажем, че това е най-добрият шампоан за раздразнените и чувствителни скалпове, който ни е попадал за последните 20+ години. Горещо препоръчваме на всеки, който се бори с този проблем.
    Продуктът е част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  8. Kydra High-End Anti-dandruff Shampoo - 400ml Хай-енд шампоан против пърхот - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Хай-енд, веган професионален шампоан против пърхот с 92% естествени съставки. Ако виждаш жълтеникави или бели люспички или имаш осезаем дискомфорт в скалпа, това е точният продукт за теб. Без значение дали скалпът ти се лющи от сухота или се омазнява прекалено бързо. Еднакво добър за него и за нея.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, без следа от досадния пърхот и спокоен скалп.

    От нас: За 25 години в професионалната индустрия за красота сме виждали много козметика, но смело можем да кажем, че това е най-добрият противопърхотен шампоан, който ни е попадал. Горещо препоръчваме на всеки, който се бори с пърхота или лющене на скалпа.
    Това е един изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  9. Kydra High-End professional anti-hair loss shampoo Луксозен, професионален шампоан против косопад
    В наличност
    69,00 лв.

    Изключително качествен и "чист", професионален хай-енд шампоан за борба с косопада.
    Независимо с кой от 2-тa типа косопад се бориш, това е ваната, която е в основата на правилната грижа за скалпа. Продуктът ти дава чудесната основа, върху която да следваш с едната от трите терапии на KYDRA, в зависимост от типа косопад. Може да използваш самостоятелно или като част от терапията на марката.

    Ултра-премиум формула с 92% естествени съставки, органични екстракти от Розмарин и Френска Лупина. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Ароматен профил:
    База: Морска, с усещане за морска романтика, тяло с дървесни нотки на Кедър с пикантен, пиперлив топ.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите шампоани срещу косопад в света и един от нашите абсолютни фаворити на марката. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, прегледай ето този PDF и разбери коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. От тук можеш да се върнеш към страницата на колекцията продукти за борба с косопада.

  10. Kydra High-end professional progressive anti-hair loss treatment - 42ml Хай-енд, професионална терапия срещу прогресивен косопад - 42мл.
    В наличност
    120,00 лв.

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с прогресивния косопад (известен и, като прогресиращ) в начална фаза.

    Ултра-премиум формула с 99% естествени съставки.

    • Забавя косопада, действайки на активността на 5-⍺-редуктазата.
    • Задейства етапа на растеж на нови фоликули и вкоренява по-здраво косата.
    • Подобрява плътността на косъма.
    • Ребалансира ритъма на жизнения цикъл на косата.

    Съдържа стволови клетки от Глобулария и органични екстракти от Черно Лале, Байкалска Тюбетейка и екстракт от семена на Целина. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу начален стадий на прогресивен косопад в света и един от нашите фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. В PDF файла ще намериш и инструкциите за приложение на спрея.

  11. Kydra High-End professional reactive anti-hair loss treatment (12x 5 ml) Хай-енд, професионална терапия срещу реактивен косопад (12 х 5мл)
    В наличност
    120,00 лв.

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с реактивния косопад.

    Ултра-премиум формула с 96% естествени съставки. Съдържа органични екстракти от Черно Лале, Френска Лупина, Гинко Билоба и Копринени протеини. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу реактивен косопад в света и един от нашите абсолютни фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш.

  12. Kydra High-End advanced stage progressive anti-hair loss treatment (12x 5 ml) Хай-енд, професионална терапия срещу прогресивен косопад (12 х 5мл)
    Изчерпан продукт
    152,00 лв.

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с прогресивния косопад (известен и, като прогресиращ) в напреднала фаза.

    Ултра-премиум формула с 99% естествени съставки.

    • Бързо и мощно забавя косопада, действайки на активността на 5-⍺-редуктазата чрез най-мощния естествен блокер в природата - екстрактът от Френска Лупина.
    • Задейства етапа на растеж на нови фоликули и вкоренява по-здраво косата, благодарение на екстракта от Мака.
    • Подобрява плътността на косъма и осигурява израстването на по-плътна и по-здрава коса.

    Съдържа органични екстракти от Черно Лале, Френска Лупина, органична Мака и копринени протеини. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу напреднал стадий на прогресивен косопад в света и един от нашите фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. В PDF файла ще намериш и подробни инструкции за приложение на продукта.

Настрой низходяща посока

85 - 96 от 159 Продукта