Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

73 - 84 от 159 Продукта

  1. Kydra Sweet Color chestnut Цветна възстановяваща маска за коса и терапия кестен
    В наличност
    108,00 лв.

    Цветната възстановяваща терапия Kydra Sweet Color ще освежи цвета между отделните боядисвания или ще даде желания нюанс на естествените коси. Възхитителната формула за тонираща грижа е обогатена с масло от манго и витамин Е. Гарантира максимална защита и възстановяване като едновременно омекотява структурата на косите. Запазва устойчивостта на пигментите при вече боядисаните коси. Изпълва ги с жизненост, придава наситеност на цвета и многоизмерен блясък. Подходящи за естествени, боядисани или изсветлени коси. Резултатът: сияйни нюанси и перфектно състояние! 

  2. Sam McKnight Cool Curls Refresh & Revive Mist - 150ml Cool Curls - Изключителният спрей за къдрици на Сам - 150мл
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    66,00 лв.

    Луксозен, лек, подхранващ спрей за къдрици от британския култов стилист - Sam McKnight.

    Съживява, хидратира, предефинира и елиминира разхвърчаването от всички видове къдрици (curls/coils/waves). Косата ти изглежда толкова добре, колкото първия ден след стилизиране.

    За кого е:
    За всички видове къдрави и чупливи коси.

    Защо го искаш:

    • Защото е от Sam McKnight
    • Защото моментално възстановява правилната и естествена текстура за една супер секси и красива коса
    • Защото възстановява хидратацията, мекотата и блясъка в косата, която обичаш
    • Защото е клинично доказано, че Cool Curls осигурява 24-часова защита от "frizz" (разхвърчаване) за красиво дефинирани, дълготрайни къдрици
    • Защото е обогатен с мощна комбинация от естествени, органични съставки, които косата ти обича (95% естествен състав).

    Как да използваш:
    На току-що измита, влажна коса или в дните между измиванията - ти решаваш. Напръскай върху косата и остави да изсъхне естествено. Можеш да използваш и сешоар с дифузер, ако предпочиташ това.

    За да освежиш къдриците между измиванията: напръскай върху косата и нежно "намачкай", за да "върнеш" хубавата текстура или навий около пръста за по-красиви къдрици.

    За още по-малки и стегнати "пружинки" напръсквай равномерно по време на стилизирането (напръскай един участък, стилизирай го и после напръскай следващия...). Изчакай да попие/изсъхне, преди да "разплетеш". Така получаваш издължаване и дефиниция в едно.

  3. Sam McKnight Love Me Do Nourishing Shine Oil - 50ml Хай-енд подхранващо масло за коса с интензивен блясък - 50мл
    Изчерпан продукт
    75,00 лв.

    Хай-енд хибридно, стилизиращо масло за коса от легендарния стилист Sam McKnight. Придава ослепителен блясък, безтегловна хидратация, приглаждане и укротяване на непокорните коси.

    За кого е:
    За всички типове коси, дори най-фините, които обикновено избягват употребата на масла заради опасния от утежняване. Love me do маслото не утежнява.

    Защо го искаш:

    • Защото е от Sam McKnight, а в гамата няма посредствен продукт.
    • Получаваш хай-енд, професионална формула с ултра-лек комплекс от 3 естествени масла - арган, камелия и слънчоглед за ослепителен, огледален блясък, като за фотосесия.
    • Дава ти ценна и безтегловна хидратация, без никакво утежняване.
    • Приглажда и укротява непокорните коси.
    • Абсорбира се мигновено и оставя косата луксозно мека, лека и перфектно пригладена.

    Как да използваш:
    На суха коса:
    Вземи 1-2 капки от маслото в дланите и разтрий преди да нанесеш на суха коса. Фокусирай се върху краищата и след това разнеси и нагоре по дължините.
    На влажна коса: За подхранване след измиване, нанеси на влажна, подсушена с кърпа коса преди стилизиране. Използвай Save The Do Heat Blow Dry Style Starter ако използваш сешоар или преса.

    *97% от клиентите казват, че косата им изглежда и се чувства по-здрава.
    *84% от клиентите казват, че косата им никога не е била по-бляскава.
    *Най-добро масло за коса на списание "Woman & Home" за 2024

  4. Kydra Dual-phase detangling spray for thin hair - 200ml Двуфазен, разресващ спрей за фини и деликатни коси - 200мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Хай-енд, професионален, двуфазен, разресващ спрей за фини и деликатни коси.

    За кого е:
    За фините и деликатни коси и за скалповете с по-високи нива на себум.

    Защо го искаш:

    • Възстановява естествената мекота на фибрите в косъма.
    • Възстановява тонуса на косъма и връща здравословния, естествен блясък в косата.
    • Връща естествената еластичност и ти дава този wow-"пружиниращ" ефект.
    • Не утежнява дори най-фините коси.
    • Хай-енд формула с органично масло от хидратиращ жасминов дестилат за максимално запазване на хидро-липидния слой на косъма.
    • Веган продукт с 97% естествени, органични съставки.

    Ароматен профил: флорален и дървесен, с тяло на круша, жасмин, зелени нотки, лилия, лотус, кедър и сандалово дърво, с топ нотки на ванилия, портокалов цвят и кехлибарена роза.

    Как да използваш:
    Разклати добре преди употреба до пълното смесване на двете фази!
    Нанеси на влажна или суха коса, фокусирайки се върху дължините и краищата. Разреши с гребен или разресваща четка от средата на дължините и краищата, за да разнесеш равномерно продукта. Не измивай.

    Важно: Молим да обърнеш внимание, че когато флаконът е в покой, двете фази ще се отделят и това се забелязва. Това не е дефект, а напълно нормално състояние. Припомняме отново да разклатиш добре продукта преди употреба.

  5. Kydra Dual-phase detangling spray for normal to thick hair - 200ml Двуфазен, разресващ спрей за нормални към плътни коси - 200мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Хай-енд, професионален, двуфазен, разресващ спрей за нормални към плътни коси.

    За кого е:
    За нормалните към плътни, стресирани или увредени коси, склонни на дехидратация.

    Защо го искаш:

    • Укротява дори и най-непокорните, твърди коси, превръщайки ги в копринена феерия.
    • Реконструира и възстановява уврежданията по кутикулния слой.
    • Защитава нивата на кератин, еластичността и устойчивостта на косъма.
    • Хай-енд формула с органично масло от семена на памук, памучни пептиди и вит. В5 за запазване нивата на хидратация в косъма.
    • Веган продукт със 74% естествени, органични съставки.

    Ароматен профил: Освежаващ, с флорални, дървесни нотки, с тяло от зелени листа, лилия, лотус, кедър и сандалово дърво, с топ нотки на екзотичен сладък портокал и роза.

    Как да използваш:
    Разклати добре преди употреба до пълното смесване на двете фази!
    Нанеси на влажна или суха коса, фокусирайки се върху дължините и краищата. Разреши с гребен или разресваща четка от средата на дължините и краищата, за да разнесеш равномерно продукта. Не измивай.

    Важно: Молим да обърнеш внимание, че когато флаконът е в покой, двете фази ще се отделят и това се забелязва (виж снимките на продукта). Това не е дефект, а напълно нормално състояние. Припомняме отново да разклатиш добре продукта преди употреба.

  6. Kydra Color Radiance Mask - 200ml Хай-енд маска за коса за сияен цвят - 200мл
    В наличност
    77,00 лв.

    Изключително качествена, професионална, веган маска за коса за взискателните към цвета. Елитна, френска формула, с 97% естествени съставки, предназначенa за тези, които търсят само най-доброто.  Защитава и удължава интензитета и нюанса на цвета. Хидратира, придава блясък и копринена мекота, запазвайки инвестицията ти в цвят за доста по-дълго.

    От нас: Изключителен продукт, част от най-новата колекция на KYDRA. Ако искаш да удължиш трайността на цвета и косата ти да изглежда все едно днес си излязла от салона на твоя стилист - това е продуктът за теб.

  7. Kydra Color Radiance Shampoo - 400ml Хай-енд, веган шампоан за сияен цвят - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Нежен и изключително качествен, професионален шампоан за тези, които държат на цвета в косата си. Елитна, френска формула, с 93% естествени съставки, предназначенa за най-взискателните.  Нежно почиства боядисаните и стресирани коси, защитавайки интензитета и нюанса на цвета. Помага на боядисаните коси да изглеждат перфектни всеки ден.

    От нас: Изключителен продукт, част от най-новата колекция на KYDRA. Ако искаш да удължиш трайността на цвета и косата ти да изглежда все едно днес си излязла от салона на твоя стилист - това е продуктът за теб.

  8. Kydra Intense Nutrition Day Cream - 75ml Интензивно подхранващ дневен крем за коса - 75мл
    Изчерпан продукт
    69,00 лв.

    Хай-енд, подхранващ, дневен крем за коса, способен да утоли жаждата и на най-сухите коси. Създаден с любов и предназначен за сухите и много сухи коси, които имат нужда едновременно от хидратация и подхранване (протеин). Предпазва цвета от избледняване. Отличен продукт за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. Просто е, като 1-2-3 - нанасяш на влажна коса, преди сешоар, стилизираш и се наслаждаваш на мека, жизнена и бляскава коса. Можеш да използваш и на суха коса.

    *Ако косата ти няма нужда от подхранване (протеин), а само от обилна хидратация, погледни KYDRA Le Salon Moisturizing Day Cream.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  9. Kydra Intense Nutrition Oil - 50ml Интензивно подхранващо олио за коса - 50мл
    В наличност
    69,00 лв.

    Чудесно, подхранващо и възстановяващо олио за коса без отмиване, създадено да трансформира стресираните, сухи и много сухи коси, които имат нужда от качествено подхранване и възстановяване.

    Със своите 97% натурални, био съставки, превръща обикновените коси в необикновени с лекота и завидна бързина.

    От нас: "А must have" продукт! Великолепно бижу, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  10. Kydra Intense Nutrition Mask - 200ml Интензивно подхранваща маска за коса - 200мл.
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    77,00 лв.

    Интензивно подхранваща, хай-енд, веган маска за коса с 96% естествени съставки, способна да утоли жаждата и на най-жадните коси. Безопасна за цвета. Създадена, като "първа помощ" за стресираните и много силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. По-мощна формула от KYDRA High Moisture Mask.

    От нас: Изключително ефективен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  11. Kydra Intense Nutrition Shampoo - 400ml Интензивно подхранващ и хидратиращ шампоан - 400мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Хай-енд, веган, професионален, интензивно-подхранващ шампоан за сухите и изключително сухи коси. Формулиран с най-качествените и работещи растителни екстракти от експертите в ролята на растенията в грижата за косата и кожата.

    Органичните екстракти от Невен и Рициново масло обединяват усилия, за да ти дадат "пакет" от супер-подхранващи благини, като същевременно почистват изключително нежно косата, без да я дехидратират. Резултатът е лесна за разплитане, разресване и стилизиране коса, изпълнена с копринена мекота и интензивен блясък. Ароматните нотки с мощно плодово тяло на Кокос и флорален завършек на Иланг иланг, формулирани от един от най-добрите френски парфюмеристи галят сетивата и дават усещане за чистота, лукс и комфорт.

    От нас: Изключително качествен, премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  12. Kydra Moisturizing Day Cream - 75ml Хидратиращ дневен крем за коса - 75мл
    Изчерпан продукт
    69,00 лв.

    Интензивно хидратиращ, хай-енд, веган клас дневен крем за коса, способен да утоли жаждата и на най-жадните коси. Дава ти обилна хидратация и предпазва цвета. Отличен продукт за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. Просто е, като 1-2-3 - нанасяш на влажна коса, преди сешоар, стилизираш и се наслаждаваш на мека, жизнена и бляскава коса. Можеш да използваш и на суха коса.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

Настрой низходяща посока

73 - 84 от 159 Продукта