Елитна, професионална грижа за коса

The perfect hair starts from here bannerThe perfect hair starts from here banner

Знаем много за косите

Прекарахме повече от 20 год., като водещ дистрибутор във високия клас на професионалната индустрия за красота. Доставяме ежедневно най-доброто от бранша до най-добрите салони и топ стилисти в няколко държави. Заедно с нашия екип от обучаващи инструктори помогнахме на много от тях да направят “следващата крачка”, а други обучихме от самото начало в нашата академия. Смело можем да кажем, че знаем много за постигането и поддържането на здрави и съвършено изглеждащи коси.

Селекцията от марки и продукти тук не е случайна. Тя се е доказала във времето с постоянно високото качество и изключителните резултати, а ние сме доста взискателни. В LP няма случайно попаднали марки и продукти. Няма и такива, които доставят компромисни резултати, нито такива, чийто формули гъмжат от прекалено агресивни или вредни химични компоненти (и в съдържанието знаем какво да гледаме, да). Можеш да гледаш на LP, като на една безопасна, професионална и приятелска среда за шопинг, където пазаруваш спокойно и без скрити неприятни изненади.

Поръчвайки от тук, имаш 100% гаранция за оригиналност - ние сме официален мастър-дистрибутор за няколко държави и работим директно с производителите. А експертните съвети от екипа на LP ще ти помогнат винаги да ползваш правилните продукти за твоята коса и да ги използваш правилно. За да се наслаждаваш на винаги съвършена визия, след която има обърнати глави. Гарантирано. Всеки път.

Някои от нашите топ фаворити

Ново, което си струва да опиташ

Sam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателнитеSam McKnight Cool Girl Volume Care - Новата линия за обем на взискателните
Настрой низходяща посока

97 - 108 от 159 Продукта

  1. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Intensive Leave-in Treatment Masque Луксозна, хайверна, възстановяваща терапия за коса без отмиване с мощен Anti-Age комплекс
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    97%
    99,50 лв.

    Тази луксозна, възстановяваща маска за коса без отмиване връща бързо здравето в косата, която обичаш. Намалява драстично и предотвратява накъсването на косъма. Поддържа косата здрава, еластична и съвършено гладка дори след няколко повторни измивания. Значително подобрява естествения блясък на косата за здрава и луксозна, добре обгрижвана визия.

    Защо я искаш:

    • Косата изглежда здрава след първото приложение.
    • Намалява видимите признаци на увреждане, като същевременно предотвратява накъсването и прави косата по-устойчива на бъдещи увреждания.
    • Придава ослепителен блясък и прави косъма много по-силен и издръжлив.
    • Дава ти мощна, цялостна термозащита до 232℃.
    • Намалява цели 3 пъти накъсването след първото приложение.
    • Прави чудеса с къдриците.
    • Увеличава гладкостта на косъма с 53% след първото приложение.
    • Специалният протеинов, хайверен комплекс за "първа помощ" ефективно и трайно запълва пукнатините и увредените зони в кутикула на косъма за съвършена гладкост.

    За кого е:

    • Върховно попадение за блондинките, които "виждат" чести обезцветявания.
    • Супер подходяща за прекомерно химически третираните коси.
    • Отлична за всички, които искат да подсилят и върнат здравето в косата си.

    Как да я използваш правилно:
    Измий два пъти един след друг с любимия Alterna шампоан. Подсуши косата с кърпа. Не прилагай балсам. Нанеси от терапията от средата на дължините към краищата, взимайки само по 1 помпа на нанасяне. След като разнесеш равномерно, вземи още 1 помпа от продукта и продължи колкото е нужно до покриване на дължините. Не измивай! Използвай сешоар или сешоар с дифузер. За допълнителна грижа между измиванията, нанасяй и на суха коса.

  2. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Gift Box Луксозен, подаръчен сет за нежна хидратация при нормалните коси
    В наличност

    Толкова ниска, колкото 131,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от нежно хидратиращи, топ продукти за по-младите и по-здрави коси. Изключително чистите, премиум, веган формули правят колекцията подходяща за младото поколение на активни и динамични хора. Колекцията от продукти е фокусирана върху поддържането на косите в здрав вид и състояние, дава нежна, но много качествена хидратация, блясък и еластичност.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Работи отлично при всички типове коси, но е идеален за нормалните, сравнително млади и неувредеи коси, на които дава онова толкова тъсено "umpf" усещане. Колекцията е за всички, които предпочитат "по-лека", изключително качествена козметика, подходяща и за ежедневно ползване. Сетът от качествена козметика е отличен и за детските косички.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  3. Alterna My Hair My Canvas More To Love Gift Box Луксозен, подаръчен сет за фантастичен обем и плътност
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 113,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за повече обем и плътност при по-младите, фини коси. Изключително чистите, премиум, веган формули правят колекцията подходяща дори за малките принцеси и принцове. Придават фанстастичен обем и здравословна плътност, без да увреждат кутилкулния слой на косъма.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Отличен при фините и крехки коси, но идеален и за нормалните, които имат нужда от обем и плътност за онова "umpf" усещане. Колекцията е подходяща за всички, предпочитащи "по-лека" и изключително качествена козметика и за косите, които не са сериозно увредени.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  4. Alterna My Hair My Canvas Textures & Curls Gift Box Луксозен, подаръчен сет за фантастични, пружиниращи къдрици
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 137,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за качествено обгрижване на къдравите, чупливите и плътните, жадни за хидратация коси. Изключително изчистените, премиум, веган формули правят колекцията подходяща дори за малките принцеси и принцове.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Отличен при къдравите, чупливите, плътни коси, но идеален и за нормалните, които имат нужда от качествена и обилна хидратация. Колекцията е подходяща за всички, предпочитащи "по-лека" козметика и за косите, които не са сериозно увредени.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  5. Alterna Caviar Clinical Densifying Gift Box Луксозен, подаръчен сет за обем, плътност и адресиране на косопада
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 165,70 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за борба с косопада, повече обем и плътност. Caviar Clinical колекцията на Alterna е дерматологично тествана и разработена в сътрудничество с едни от най-изявените дерматолози в САЩ.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  6. Sam McKnight Cool Girl Volumising Treatment Mask 200ml Cool Girl маската за коса от линията за обем на Сам 200мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    98,00 лв.

    Покажи любов на косата си с новата, феноменална маска за обем на Sam McKnight. Мощната комбинация от активни съставки, включваща укрепващата Rep’Hair® и възстановяващата Crodabond™ правят косата ти много по-силна, по-здрава и несравнимо по-красива и обемна. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо я искаш:

    • Интензивно възстановява и връща здравето в косата ти.
    • Дава ти 10 пъти по-силна и устойчива коса след само 6 изполвания.
    • Запечатва до 50% от "цъфналите" краища след първата употреба.
    • Добавя безтегловен обем за луксозно изглеждаща и здрава коса.
    • Оставя косата ти по-силна, по-здрава и неустоимо по-красива.

    За кого е:
    Леката и нежна формула без никакво утежняване е подходяща дори за най-фините и късащи се коси. Отлична при косите, които се нуждаят от малко повече любов и внимание. Третира и трансформира жадните, увредени или химически третирани коси.

    *86% от потребителите потвърждават повече плътност и усещане за гъстота след първата употреба.
    *91% от потребителите казват, че косата им се чувства мека и има силен блясък.

  7. Sam McKnight Cool Girl Volume Conditioner 200ml Великолепният и нежен балсам за обем на Сам - 200мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Хидратирай без да утежняваш. Революционният и чисто нов балсам за обем на Sam McKnight е тук, за да ти помогне да имаш здрава, хидратирана и обемна коса. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо го искаш:

    • Хидратира, подхранва и възстановява, без да утежнява (доказано).
    • Получаваш 30% повече обем и плътност след първото приложение.
    • Помага ти да постигнеш изключително здравословен, красив и естествен обем, който издържа.
    • Богат на естествени съставки и есенциални масла.
    • Оставя косата ти по-силна и неустоимо по-здрава.

    За кого е:
    За всики типове коси, но е особено добър при фините и нормални коси. Отличен за късащите се, жадни и дехидратирани коси.

  8. Sam McKnight Cool Girl Volume Shampoo 250ml Великолепният и нежен шампоан за обем на Сам - 250мл
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    57,00 лв.

    Вдигни нивото на грижата за косата, която обичаш до нови висоти. Революционният и чисто нов шампоан за обем на Сам е тук, за да промени представите ти за качествени обем, плътност и текстура. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо го искаш:

    • Получаваш 30% повече обем и плътност след първото приложение.
    • Дава ти изключително здравословен обем, който издържа.
    • Съвършено балансирана формула за обем, която едновременно хидратира, подхранва и възстановява.
    • Scalp-friendly формула. Дерматологично тестван и доказано приятелски настроен дори към най-чуствителните скалпове и кожи.
    • Изключително богат на естествени съставки и есенциални масла, без нищо вредно за косата и кожата ти.

    За кого е:
    За всики типове коси, но е особено добър при фините и нормални коси. Отличен за късащите се, жадни и дехидратирани коси.

    *95% от потребителите потвърждават, че косите им имат повече плътност, обем и блясък.
    *80% от потребителите потвърждават незабавна плътност, повдигане от корена и много по-обемна коса.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Gift Box Луксозен, възстановяващ, хайверен сет от шампоан, балсам и маска на неустоима цена
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 148,30 лв.

    Луксозен, подаръчен, хайверен комплект от задължителните топ продукти за възстановяване на стресираните и увредени коси. Изключително чистите, премиум формули с хайвер правят колекцията подходяща дори за най-фините и деликатни коси. Помагат за бързото връщане на здравето, красотата и младостта в косата, която обичаш.

    За кого е:
    За стресираните и обезцветявани коси, които имат нужда от качествено възстановяване и/или за прекомерно химически третираните. Изключително подходящ за косите, нуждаещи се от премиум формула, съчетаваща протеин и хидратация, със значителен превес на протеина. Продуктите са подходящи за всички типове коси.

    Чудесният сет идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  10. Sam McKnight Easy Up-Do Texture Spray - 250ml Easy Up-Do - Най-силният текстуриращ спрей на Сам - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    55,00 лв.

    Защо го искаш:

    • Феноменален, текстуриращ сух спрей, подобряващ драстично текстурата.
    • Придава изключителен и дълготраен обем, който издържа.
    • Гарантира лесното оформяне при всички типове коси.
    • Оформянето и задържането на прическата в опашка, плитка и с шнола сега е още по-лесно. При това - без нужда от допълнителни придържащи фиби.
    • Най-силният "преработваем", текстуриращ спрей на Sam McKnight. Можеш да коригираш грешки бързо и лесно с едно разресване.

    „Продуктът променя структурата на косите ти. Той им придава плътност и фиксация. Не излизай без него.“ – Sam McKnight

  11. Sam McKnight Lazy Girl Biodegradable Hair Cleanse Cloths (20pcs) Lazy Girl биоразградимите, почистващи кърпички за коса на Сам (20бр.)
    В наличност
    34,90 лв.

    В движение си и нямаш време да измиеш косите си с шампоан? Освежи визията си светкавично бързо с тези кърпички за почистване на косите, изработени от целулоза от дървесен пулп. Сертифицирани за компостиране и пълни със съставки, обичащи косите. Премахват замърсяванията. Напълно биоразградими само за шест седмици.

    *Униклаен и супер полезен продукт!

    *Забави измиването на косите още един ден!

    *Представени в: Glamour; Telegraph; Stylist; Evening Standard

    „Създадох тези кърпички като бързо решение за замърсени коси... Знам, че не винаги има време“ – Sam McKnight.

  12. Sam McKnight Sundaze Sea Spray - 150ml Sundaze* морски спрей за небрежна, плажна визия с пълна UV защита - 150мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    52,90 лв.

    Улови духа на Ибиса с лекия стайлинг мист на Сам, който ти дава и пълна UVA & UVB защита. Получаваш веднага мека, плажно-изглеждаща текстура за небрежни и целунати от слънцето стайлинги. Абсолютен wow и задължителен продукт за лятото.

    Мистът е чудесно и майсторско съчетание на Сам от натурална и специално подбрана морска сол, супер богата на минерали, която създава лека текстура и Heliogenol™ - естествен, високо концентриран екстракт от слънчоглед, който се бори със свободните радикали и защитава косата ти. Екстрактите от подхранващия провитамин B5, цветя на хибискус и рициново масло, създават небрежна, мека и супер секси плажна текстура, която не искаш да изпускаш.

Настрой низходяща посока

97 - 108 от 159 Продукта