BIO IONIC - премиум клас, професионални ел. и стайлинг инструменти за коса от САЩ

Bio Ionic product range in Look PerfectBio Ionic product range in Look Perfect
Фернандо Ромеро - създател на Bio IonicФернандо Ромеро - създател на Bio Ionic

Отрицателните йони в грижата за косата - САЩ, 1997 год.

Америка, деветдесетте години на миналия век. Учените са открили многобройните ползи за здравето на отрицателно заредените йони и технологията навлиза сериозно в модерната за това време медицина. В този период Фернандо Ромеро е един от топ стилистите на САЩ и като всеки "мастър" на стайлинга, той иска само най-доброто за него и клиентите му. Фернандо разбира за силата на анионите, изпробва "това и онова" и е изцяло погълнат от технологията. Започва да търси най-ефективните начини да я приложи в стилизирането, виждайки "чудесата", които анионите правят с косите. Няколко години по-късно, през 1997-ма създава Bio Ionic с мисията да направи многобройните ползи на анионната технология достъпни за всеки. От увреждащо, превръща стилизирането в безопасна процедура за косата. И както често става с хубавите и нови продукти, малко след това Bio Ionic става предпочитаната марка на топ стилистите и най-взискателните клиенти в САЩ.
Цялата гама на Био Йоник се доставя в България, Румъния и Гърция от Бест Брандс - част от нашето семейство.

The New Bio Ionic Smart-X - Look PerfectThe New Bio Ionic Smart-X - Look Perfect

Bio Ionic Smart-X - сешоарът от бъдещето, който можеш да имаш днес

Най-новият професионалист в семейството на Bio Ionic задава нови стандарти в премиум класа на "горещите" стайлинг инструменти. С технологии, които не сме виждали до момента в сешоар, "Умният г-н Х" изненадва изключително приятно, а цената му е направо супер изгодна за нещата, които BI са вкарали в този уред (в двойно по-скъпи уреди не виждаме и половината екстри).

  • FiR (Far Infrared Heat) сешоарът изсушава косъма отвътре - навън. Хем здравословно, хем много по-бързо, лесно и приятно.
  • 100 пъти в секунда измерва и коригира параметрите, за да имаш перфектната въздушна струя за отличен резултат.
  • Здравословната топлина на Smart-X ти дава бързо, лесно и приятно стилизиране без увреждане.
  • Сърцевина от Графен - мега здрав (много по-здрав от стоманата и карбона) и изключително лек компонент.
  • Функция "самопочивстване" (обръща посоката на въздушния поток).
  • Запаметяване на настройките за температура и сила на потока при изключване (но ако изключиш от контакта се нулира).

Лек, компактен и мега ефективен до "wow" ниво. Можем да кажем само едно: "Много горещо препоръчваме"! Това е и любимият ни сешоар в Look Perfect.

Ще го намериш тук, както и в най-добрите места за красота в страната и чужбина.

Настрой низходяща посока

13 - 20 от 20 Продукта

Страница
  1. Bio Ionic Smart-X Diffuser Дифузер за Bio Ionic Smart X сешоарите
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    64,00 лв.

    Изпитай върховото ниво от контрола върху стила с дифузера SMART-X™. Съвместим с високоефективния сешоар на Bio IONIC SMART-X™, дифузерът SMART-X™ разширява и намалява равномерно въздушния поток от сешоара, за нежно изсушаване, дефиниране и намаляване на накъдрянето на косите с естествена текстура. Равномерно разположени, заострени зъбци също разделят косите, за да повдигнат и оформят естествената им текстура. Резултатът: Красиво дефинирани къдрици и вълни с по-добро покритие.

  2. Bio Ionic Universal Diffuser Универсален дифузер за сешоарите на Bio Ionic
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    64,00 лв.

    Завърти диска, за да регулираш въздушния поток според твоя стил и нужди на косите. Когато всички отвори са отворени, през дифузера ще преминава по-голям въздушен поток. Затвори някои някои от отворите, за да създадеш по-целенасочена струя с по-нисък поток на въздух. Дългите зъбци достигат до скалпа, за да изсушат косите от корена и да създадат обем.

  3. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush M Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    84,50 лв.

    Тази хитова, професионална стилизираща четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  4. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush L Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    84,50 лв.

    Тази хитова, професионална четка  на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина, познат на модерната наука. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - винаги блестяща, хидратирана и здрава коса.

  5. Bio Ionic Graphene MX Thermal Styling Brush XL Стилизараща четка с Графен
    В наличност
    84,50 лв.

    Тази професионална, стилизираща четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена с Графен (GrapheneMX) - най-добрият топлопроводник в света. Цилиндричното тяло ти позволява да оформяш визията по-бързо, докато GrapheneMX предпазва от накъдряне. Резултатът - винаги блестяща, хидратирана и здрава коса.

  6. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush M Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят естествените масла през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и оформянето. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  7. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush L Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят отлично масла и стайлинг продукти през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и стилизирането. Резултатът - блестяща, хидратирана и здрава коса.

  8. Bio Ionic Graphene MX Boar Styling Brush XL Стилизираща четка с Графен и косъм от глиган за изключителен блясък и приглаждане
    В наличност
    96,90 лв.

    Тази хитова, професионална четка на Bio IONIC доставя хидратираща топлина, подсилена от графен (GrapheneMX), най-добрият проводник на топлина в света. Косъмчетата от глиган разпределят изключително добре естествените масла през косата, увеличавайки блясъка, докато полимерните бодлички помагат за повдигането и оформянето. Резултатът - блестящи, хидратирани и здрави коси.

Настрой низходяща посока

13 - 20 от 20 Продукта

Страница