Качествена професионална хидратираща козметика за сухите коси

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 83 Продукта

  1. Alterna Renewing Scalp care Hemp Leave-on Treatment - 74ml Луксозна, хидратираща веган терапия с коноп без отмиване за проблемни и раздразнени скалпове
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    89,00 лв.

    По-мощната от двете веган терапии от Scalp Care линията на ALTERNA. Клично създадена и тествана, терапията е предназначена за скалповете със спешни нужди от качествена грижа и отлични, бързи резултати. Хидратира интензивно, мигновено успокоява и адресира проблемите на раздразнените скалпове. Без охлаждащ ефект.

    Формула с екстракт от Хамамелис (Witch Hazel), която мигновено събужда сетивата и успокоява раздразнения скалп. Клинично доказано се абсорбира бързо, без да омазнява. Оставя скалпа спокоен и хидратиран. Веган продукт.

  2. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Conditioner Хайверен балсам с мощен Anti-Age комплекс за изключителна защита на цвета
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна колекция, която обогатява косите с мощни антиоксиданти, подхранва в дълбочина и възвръща изгубената по време на химически процедури хидратация. Възстановява естествен липиден слой на косъма. Перфектна грижа за боядисани коси, чиято изключителна грижа е запазването на цвета, жизнеността и блясъка. Клинично доказано осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък. Нов почерк на Зелен чай & опияняващ аромат на Малина, преливащ в освежаващи плодови и флорални нотки. Съдържа най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и Age Control - за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Shampoo Хайверен шампоан с мощен Anti-Age комплекс за изключителна защита на цвета
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна колекция, която обогатява косите с мощни антиоксиданти, подхранва в дълбочина и възвръща изгубената по време на химически процедури хидратация. Възстановява естествен липиден слой на косъма. Перфектна грижа за боядисани коси, чиято изключителна грижа е запазването на цвета, жизнеността и блясъка. Клинично доказано осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък. Нов почерк на Зелен чай & опияняващ аромат на Малина, преливащ в освежаващи плодови и флорални нотки. Съдържа най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и Age Control - за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво.

  4. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Serum 50ml. Хайверен серум за коса с двойно действие и мощен Anti-Age ефект
    В наличност
    77,00 лв.

    Революционен и изключително концентриран серум, който съживява цвета и подчертава блясъка. Луксозна грижа с най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и AgeControl за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво. Този възстановяващ серум обгръща всеки косъм с безтегловен защитен UV воал и дълбоко подхранва. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с любимия ти Алтерна балсам за изключителна защита от UV лъчите и топлината при стилизиране, защита на цвета, за подсилване действието на любимия ти балсам и блясък. Осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък.

  5. Alterna Caviar Clinical Daily Densifying Shampoo Хайверен, детоксикиращ шампоан за сгъстяване на косата и борба с косопада
    В наличност
    Рейтинг:
    98%
    74,20 лв.

    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце. Тази елитна грижа е твоето надеждно оръжие в борбата с косопада и изтъняващите коси. Продукт, предназначен да работи както в скалпа, така и в косата. Уплътнява всеки косъм, изчиства и защитава скалпа. Революционният комплекс с екстракт от Червена детелина драстично намалява нивото на DHT в скалпа, изтегля замърсяванията, които запушват фоликула и излишния себум, създавайки една отлична и здравословна среда за растеж на повече и по-плътна коса. Революционен продукт от най-висок клас, отличен срещу отклоненията в състоянието на скалпа (бързо омазняване, себорея, псориазис, пърхот и др). Стимулира растежа на косата. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy® и Color Hold комплекси за перфектна защита на цвета и борба с признаците на остаряване на косата.

    Създаден съвместно с водещи дерматолози на САЩ и клинично тестван продукт от най-висок клас. Един от емблематичните продиукти на марката, многократно награждаван и любим на най-взискателните потребители.

  6. Alterna Caviar Style Perfect Iron Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителна термо защита
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Спрей от най-ново поколение, предназначен за най-взискателните. Това бижу е една от перлите на ALTERNA и ще поддържа косата ти в топ кондиция. Продуктът "облича" косъма със защитен слой, който гарантира безпрецедентната му защита и осигурява термо защита дори и при 232 °С. Предотвратява "цъфтенето" на косъма. Задължителен продукт за всички коси, за прически на които се налага използването на преса или маша. Формулиран с най-качествените възстановяващи и защитаващи органични съставки, в комбинация с последните научни достижения на елитната Американска грижа за косата.

     

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Trial Kit Хай-енд хайверен хидратиращ мини сет за път или проба на колекцията
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    34,70 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва хидратиращ шампоан Caviar Moisture Shampoo 40ml, хидратиращ балсам Caviar Moisture Conditioner 40ml и СС крем 10-в-1 25ml.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Kit Хай-енд възстановяващ сет за път и проба на серията
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    47,00 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва възстановяващ шампоан Caviar Bond Repair Shampoo 40ml, възстановяващ балсам Caviar Bond Repair Conditioner 40mlи възстановяваща маска Caviar Bond Repair Masque 36ml.

  9. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Shampoo Нежен и лек ежедневен шампоан с екстракт от растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    96%
    56,80 лв.

    100% веган, нежен хидратиращ шампоан за ежедневна употреба, подходящ за почти всеки тип коса. Премиум формула, която придава ослепителен блясък, приглажда косъма и увеличава контрола. Изключително подходящ за по-младите коси, на които хайверната линия на ALTERNA им идва малко тежка.
    Този лек шампоан е формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма, екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и коктейл от успокояващи сетивата етерични масла. Защитава цвета от избледняване и от вредното влияние на UV лъчите.

    Hair Awards 2022

  10. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Conditioner Нежен и лек ежедневен балсам с екстракт от растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    56,80 лв.

    Нежен, хидратиращ веган балсам за ежедневна употреба, подходящ за почти всеки тип коса. Премиум формула, с органични, сертифицирани и изключително качествени съставки, която подхранва, умекотява и спомага за притварянето на кутикулния слой. Придава ослепителен блясък, приглажда косъма и увеличава контрола. Изключително подходящ за по-младите коси и тези, за които хайверната линия на ALTERNA им идва малко тежка.
    Тук хайверното масло от рибен произход е заменено с уникалния "растителен хайвер" на ALTERNA - мощен антиоксидант от редки водорасли, който осезаемо подобрява еластичността и заздравява косъма. Към формулата са добавени също органичен екстракт от водна илия - богата на пречистващи танини и коктейл от успокояващи сетивата етерични масла. Защитава цвета от избледняване и вредното влияние на UV лъчите. Както всички продукти на бранда, и този не съдържа сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, което не е добре за твоето здраве.

    Hair awards 2022

  11. Alterna My Hair My Canvas Cool Hydration Nourishing Masque - 177ml Подхранваща маска за коса за интензивна хидратация
    В наличност
    Рейтинг:
    98%
    68,30 лв.

    100% веган, дълбоко подхранваща маска. Дава мигновена доза хидратация. Подобрява драстично цялостното им излъчване и усещане за класна красота. Намалява накъсването. Подобрява естествената текстура. Прави косите покорни и лесно управляеми. Елиминира разхвърчаването и статичното електричество. Формулирана с растителен хайвер - мощен антиоксидант, подобрява еластичността, заздравява косъма. Екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и успокояващите сетивата етерични масла, бленд от пустинни плодове. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи.

    За кого е подходяща:
    Теоритично - за всички типове коси. На практика - отлична при по-младите и леко до средно увредени коси. Перфектен продукт за естествените и жадни коси. Ако твоята коса има нужда от сериозно възстановяване или е прекомерно химически третирана, препоръчваме Caviar колекциите на Alterna или Rich колекцията на Sam McKnight.

  12. Alterna My Hair My Canvas Easy Does It Air-Dry Balm Стилизиращ крем за коса с растителен хайвер за естествена визия без сешоар
    В наличност
    15,00 лв.

    Нежен и лек, веган лосион за постигане на прекрасни, естествени визии без нужда от топлина. Дава ти чудесен контрол на разхвърчаните коси. Подходящ за почти всеки тип коса. С права, добре пригладена прическа или с небрежна текстура, на плажни вълни, решаваш само ти.

    Какво го отличава:

    • Приглаждащ, веган лосион, предназначен за най-взискателните, който драстично съкращава времето за естествено изсушаване и обогатява неустоимо естествената ти текстура на косата.
    • Формулиран с култовото масло от Prickly Pear (вид кактус, познат още, като Опунция, или Nopal), което значително ускорява естественото изсушаване и придава силен блясък.
    • Добавеният медицински клас бял въглен защитава косата ти от замърсявания.
    • Екстрактът от водна лилия обогатява и разгръща естествената текстура и подобрява контрола.
Настрой низходяща посока

25 - 36 от 83 Продукта