Качествена професионална хидратираща козметика за сухите коси

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 83 Продукта

  1. KYDRA Intense Nutrition Oil - 50ml Интензивно подхранващо олио за коса - 50мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Чудесно, подхранващо и възстановяващо олио за коса без отмиване, създадено да трансформира стресираните, сухи и много сухи коси, които имат нужда от качествено подхранване и възстановяване.

    Със своите 97% натурални, био съставки, превръща обикновените коси в необикновени с лекота и завидна бързина.

    От нас: "А must have" продукт! Великолепно бижу, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  2. KYDRA Intense Nutrition Mask - 200ml Интензивно подхранваща маска - 200мл.
    В наличност
    77,00 лв.
    Ново

    Интензивно подхранваща, хай-енд, веган маска за коса с 96% естествени съставки, способна да утоли жаждата и на най-жадните коси. Не влияе на цвета. Създадена, като "първа помощ" за стресираните и много силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. По-мощна формула от KYDRA High Moisture Mask.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  3. KYDRA Intense Nutrition Shampoo - 400ml Интензивно подхранващ и хидратиращ шампоан - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Хай-енд, веган, професионален, интензивно-подхранващ шампоан за сухите и изключително сухи коси. Формулиран с най-качествените и работещи растителни екстракти от експертите в ролята на растенията в грижата за косата и кожата.

    Органичните екстракти от Невен и Рициново масло обединяват усилия, за да ти дадат "пакет" от супер-подхранващи благини, като същевременно почистват изключително нежно косата, без да я дехидратират. Резултатът е лесна за разплитане, разресване и стилизиране коса, изпълнена с копринена мекота и интензивен блясък. Ароматните нотки с мощно плодово тяло на Кокос и флорален завършек на Иланг иланг, формулирани от един от най-добрите френски парфюмеристи галят сетивата и дават усещане за чистота, лукс и комфорт.

    От нас: Изключително качествен, премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  4. KYDRA Body & hair dry oil - 100ml Сухо олио за коса и тяло - 100мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Бутиково, сухо олио за коса и тяло с 99% растителни съставки и защита от UV лъчите.
    Подхранва, възстановява и хидратира косата и кожата чрез мощна формула от 6 есенциални, органични масла - органичен Жасмин, костилка от Кайсия, Жожоба, Сладък Бадем, Арган и Анато (познато още, като Ачиоте или Roucou, можеш да видиш повече за него тук).

    От нас: Ако трябва да си изберем само 1 много любим продукт от марката (ще ни е супер трудно, де), но много вероятно това ще е именно това олио - обожаваме го, абсолютно великолепен продукт. Горещо препоръчваме!

  5. KYDRA Shampooing Douceur (Gentle Shampoo) - 400ml Хай-енд, нежен шампоан за честа употреба - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Хай-енд, веган професионален супер лек шампоан за честа и дори ежедневна употреба с 92% естествени съставки. Подходящ за всички типове коси и скалпове, но изключително добър избор при по-сухите коси и скалпове. Еднакво подходящ за нея и за него.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, без следа от досадния пърхот и спокоен скалп.

    От нас: Много, много приятен, лек шампоан, идеален за спортуващите и всички, търсещи възможно най-щадящата измивна грижа. Повече от перфектен за летните, морски дни, като редуваш с KYDRA Purifuying Shampoo. Горещо препоръчваме.
    В заключение - Супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  6. KYDRA High-End professional anti-hair loss shampoo Луксозен, професионален шампоан против косопад
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Изключително качествен и "чист", професионален хай-енд шампоан за борба с косопада.
    Независимо с кой от 2-тa типа косопад се бориш, това е ваната, която е в основата на правилната грижа за скалпа. Продуктът ти дава чудесната основа, върху която да следваш с едната от трите терапии на KYDRA, в зависимост от типа косопад. Може да използваш самостоятелно или като част от терапията на марката.

    Ултра-премиум формула с 92% естествени съставки, органични екстракти от Розмарин и Френска Лупина. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Ароматен профил:
    База: Морска, с усещане за морска романтика, тяло с дървесни нотки на Кедър с пикантен, пиперлив топ.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите шампоани срещу косопад в света и един от нашите абсолютни фаворити на марката. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, прегледай ето този PDF и разбери коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. От тук можеш да се върнеш към страницата на колекцията продукти за борба с косопада.

  7. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Gift Box Луксозен, подаръчен сет за нежна хидратация при нормалните коси
    В наличност

    Толкова ниска, колкото 131,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от нежно хидратиращи, топ продукти за по-младите и по-здрави коси. Изключително чистите, премиум, веган формули правят колекцията подходяща за младото поколение на активни и динамични хора. Колекцията от продукти е фокусирана върху поддържането на косите в здрав вид и състояние, дава нежна, но много качествена хидратация, блясък и еластичност.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Работи отлично при всички типове коси, но е идеален за нормалните, сравнително млади и неувредеи коси, на които дава онова толкова тъсено "umpf" усещане. Колекцията е за всички, които предпочитат "по-лека", изключително качествена козметика, подходяща и за ежедневно ползване. Сетът от качествена козметика е отличен и за детските косички.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  8. Alterna My Hair My Canvas Textures & Curls Gift Box Луксозен, подаръчен сет за фантастични, пружиниращи къдрици
    В наличност

    Толкова ниска, колкото 137,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за качествено обгрижване на къдравите, чупливите и плътните, жадни за хидратация коси. Изключително изчистените, премиум, веган формули правят колекцията подходяща дори за малките принцеси и принцове.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Отличен при къдравите, чупливите, плътни коси, но идеален и за нормалните, които имат нужда от качествена и обилна хидратация. Колекцията е подходяща за всички, предпочитащи "по-лека" козметика и за косите, които не са сериозно увредени.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  9. Alterna Caviar Clinical Densifying Gift Box Луксозен, подаръчен сет за обем, плътност и адресиране на косопада
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 165,70 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за борба с косопада, повече обем и плътност. Caviar Clinical колекцията на Alterna е дерматологично тествана и разработена в сътрудничество с едни от най-изявените дерматолози в САЩ.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  10. Sam McKnight Cool Girl Volumising Treatment Mask 200ml Cool Girl маската за коса от линията за обем на Сам 200мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    98,00 лв.

    Покажи любов на косата си с новата, феноменална маска за обем на Sam McKnight. Мощната комбинация от активни съставки, включваща укрепващата Rep’Hair® и възстановяващата Crodabond™ правят косата ти много по-силна, по-здрава и несравнимо по-красива и обемна. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо я искаш:

    • Интензивно възстановява и връща здравето в косата ти.
    • Дава ти 10 пъти по-силна и устойчива коса след само 6 изполвания.
    • Запечатва до 50% от "цъфналите" краища след първата употреба.
    • Добавя безтегловен обем за луксозно изглеждаща и здрава коса.
    • Оставя косата ти по-силна, по-здрава и неустоимо по-красива.

    За кого е:
    Леката и нежна формула без никакво утежняване е подходяща дори за най-фините и късащи се коси. Отлична при косите, които се нуждаят от малко повече любов и внимание. Третира и трансформира жадните, увредени или химически третирани коси.

    *86% от потребителите потвърждават повече плътност и усещане за гъстота след първата употреба.
    *91% от потребителите казват, че косата им се чувства мека и има силен блясък.

  11. Sam McKnight Cool Girl Volume Conditioner 200ml Великолепният и нежен балсам за обем на Сам - 200мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Хидратирай без да утежняваш. Революционният и чисто нов балсам за обем на Sam McKnight е тук, за да ти помогне да имаш здрава, хидратирана и обемна коса. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо го искаш:

    • Хидратира, подхранва и възстановява, без да утежнява (доказано).
    • Получаваш 30% повече обем и плътност след първото приложение.
    • Помага ти да постигнеш изключително здравословен, красив и естествен обем, който издържа.
    • Богат на естествени съставки и есенциални масла.
    • Оставя косата ти по-силна и неустоимо по-здрава.

    За кого е:
    За всики типове коси, но е особено добър при фините и нормални коси. Отличен за късащите се, жадни и дехидратирани коси.

  12. Sam McKnight Cool Girl Volume Shampoo 250ml Великолепният и нежен шампоан за обем на Сам - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    57,00 лв.

    Вдигни нивото на грижата за косата, която обичаш до нови висоти. Революционният и чисто нов шампоан за обем на Сам е тук, за да промени представите ти за качествени обем, плътност и текстура. Формулата със супер-съставката Voluminis™ с двойно действие клинично доказано ти дава до 30% повече обем още с първата употеба.

    Защо го искаш:

    • Получаваш 30% повече обем и плътност след първото приложение.
    • Дава ти изключително здравословен обем, който издържа.
    • Съвършено балансирана формула за обем, която едновременно хидратира, подхранва и възстановява.
    • Scalp-friendly формула. Дерматологично тестван и доказано приятелски настроен дори към най-чуствителните скалпове и кожи.
    • Изключително богат на естествени съставки и есенциални масла, без нищо вредно за косата и кожата ти.

    За кого е:
    За всики типове коси, но е особено добър при фините и нормални коси. Отличен за късащите се, жадни и дехидратирани коси.

    *95% от потребителите потвърждават, че косите им имат повече плътност, обем и блясък.
    *80% от потребителите потвърждават незабавна плътност, повдигане от корена и много по-обемна коса.

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 83 Продукта