Премиум, професионална приглаждаща козметика за коса

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 81 Продукта

  1. Alterna My Hair My Canvas Textures & Curls Gift Box Луксозен, подаръчен сет за фантастични, пружиниращи къдрици
    В наличност

    Толкова ниска, колкото 137,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за качествено обгрижване на къдравите, чупливите и плътните, жадни за хидратация коси. Изключително изчистените, премиум, веган формули правят колекцията подходяща дори за малките принцеси и принцове.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Отличен при къдравите, чупливите, плътни коси, но идеален и за нормалните, които имат нужда от качествена и обилна хидратация. Колекцията е подходяща за всички, предпочитащи "по-лека" козметика и за косите, които не са сериозно увредени.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  2. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Gift Box Луксозен, възстановяващ, хайверен сет от шампоан, балсам и маска на неустоима цена
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 148,30 лв.

    Луксозен, подаръчен, хайверен комплект от задължителните топ продукти за възстановяване на стресираните и увредени коси. Изключително чистите, премиум формули с хайвер правят колекцията подходяща дори за най-фините и деликатни коси. Помагат за бързото връщане на здравето, красотата и младостта в косата, която обичаш.

    За кого е:
    За стресираните и обезцветявани коси, които имат нужда от качествено възстановяване и/или за прекомерно химически третираните. Изключително подходящ за косите, нуждаещи се от премиум формула, съчетаваща протеин и хидратация, със значителен превес на протеина. Продуктите са подходящи за всички типове коси.

    Чудесният сет идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите. А ние ще добавим и подарък - комплект подходящи тестери на други топ продукти.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  3. Sam McKnight Self Control Gel - 150ml Стайлинг гел за коса със силна фиксация и много блясък - 150мл
    В наличност
    45,00 лв.

    Предоставяйки визия без усилие, издръжлива през целия ден, този стилизиращ гел предлага професионална фиксация и супер блясък. С формула на водна основа, която се отмива бързо и лесно. Съдържа подхранващи ботанически екстракти от растението орлови нокти и семена на амарантус, плюс пантенол, който помага за запечатване на кутикула на косъма за гладко и лъскаво покритие. Обогатен с характерния ботанически аромат на Sam McKnight!

    „Основен инструмент в моя комплект, Self Control овладява съблазнителен външен вид и излъскани силуети с лекота.“ – Sam McKnight

  4. Sam McKnight Save The Do Blow Dry Style Starter - 150ml Save The Do Термозащита от горещите стайлинг инструменти - 150мл
    В наличност
    52,90 лв.

    Подготви, стилизирай и защити косите си от топлината на изсушаване с ултралекия стилизиращ спрей с топлинна защита. Създава защитен щит, като същевременно помага за изглаждане на кутикула. Добавя лека фиксация и много блясък, за красиви, лъскави и здрави коси. 

  5. Sam McKnight Happy Endings Nourishing Balm Happy Endings подхранващ стайлинг крем
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    49,50 лв.

    Защо го искаш:

    • Един от най-добрите мултифункционални продукти за коса.
    • Клинично доказано запечатва 50% от цъфналите краища още след първата употреба.
    • Само с една или две помпички можеш да подхраниш косата си, да укротиш разхвърчаването, да изгладиш и дефинираш текстурата и да оформяш стайлинги, без да утежниш и най-фините коси.
    • Мощна формула с подхранващия провитамин B5 и масло от ший, плюс подсилващи блясъка микрокапсули vegabead.
    • Един от най-култовите продукти в индустрията, създаден от легендарен стилист.

    „Това е хитов продукт с предимства – както продукт за грижа за косите, така и стилизиращ продукт. Освен като финиш, използвам Happy Endings и за укротяване на къдриците, дефиниране на къдрици, изглаждане на цъфналите краища и добавяне на текстура” – Sam McKnight

  6. Sam McKnight Perfect Mess Soft Matt Clay - 50ml Perfect Mess - матова, стилизираща вакса с лека формула - 50мл
    Изчерпан продукт
    48,00 лв.

    Мека матова вакса за оформяне, която придава на косите естествено сухо текстурирано покритие. Лесно преработваема, за модерни къси прически, които искат подвижна фиксация и трайна структура. Лека и с възможност за изграждане – тя няма да утежнява фините коси.

    „Perfect Mess е кулминацията на години опити да намеря (и да смеся собствения си бекстейдж) „перфектната“ матова вакса. Нейната мека текстура лесно се нанася в ръцете ти без да се рони и оставя парчета в косите ти, като същевременно добавя суха текстура. Рестайлингът в движение вече е лесен."

    „Без задръжки, това недвусмислено е най-добрата суха матова вакса, която съществува.“ – Sam McKnight

  7. Sam McKnight Dressed To Kill Define And Defrizz Crème - 50ml Dressed To Kill - дефиниращ финиш крем против разхвърчаване - 50мл
    Изчерпан продукт
    52,90 лв.

    Богат и мек финиш крем за максимално дефиниране и контрол. Тази крем за коси добавя лека фиксация, която дефинира и приглажда къдриците и хвърчащите коси. Идеален за плътните и непокорни коси. Перфектен за употреба като приглаждащ финиш за трайни визии.

    „Години в процес на създаване, Dressed to Kill е моят избор на крем за усъвършенстване и полиране на къси прически или по-дълги дължини. Събирайки косите ти заедно за поддържан и лъскав завършек, той дефинира и приглажда до главозамайващи висоти." – Sam McKnight.

  8. Sam McKnight Deeper Love Intense Treatment Mask Deeper Love интензивно възстановяваща маска за коса
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    45,00 лв.

    Интензивно подхранващата маска на Sam McKnight, която връща живота в косата.

    Защо я искаш:

    • Ревитализира и възстановява, оставяйки косата с луксозна мекота, естествена подвижност и еластичност, гарнирани с много блясък.
    • Прави косите 10 пъти по-здрави след шест нанасяния (клинично доказано).
    • Запечатва 50% от цъфналите краища още след първата употреба (клинично доказано).
    • Многократно награждаван, премиум клас професионален продукт, създаден от един от най-добрите световни стилисти.

    За кого е:
    За всички коси, които имат нужда от малко любов и трансформираща грижа. Третира и трансформира жадните, увредени и (или) химически третирани коси.

    Инструкции за употреба:
    Нанеси след шампоанирането и остави поне 5 минути, след което изплакни.

  9. Sam McKnight Lazy Girl Dry Shampoo Lazy Girl сух шампоан
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    24,90 лв.

    Защо го искаш:

    • Ултра-лек сух шампоан, който мигновено освежава косата.
    • Дава незабавна свежест, обем и текстура.
    • Супер фин "мист", който дава на косата усещане за копринена мекота и здраве.
    • Перфектен за тези мързеливи или натоварени дни и/или между измиванията.
    • Удължава трайността на прическата между измиванията.

    * Задължителният сух шампоан за обем всеки ден.
    * Веган сертифициран, без парабени или сулфати.

    „Моят мечтан сух шампоан и стилизиращ продукт сам по себе си“ – Sam McKnight

  10. Sam McKnight Modern Hairspray Multi-tasking Styling Mist - 250ml Стилизиращ лак за коса Modern Hairspray Styling Mist - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    49,50 лв.

    Защо го искаш:

    • Феноменален, сух лак за коса, в който ще се влюбиш веднага.
    • Дава ти мощна термозащита до 230 ºC
    • Универсален и фин, безопасен за използване с горещи инструменти, който задържа косите, където желаеш. Разресва се с лекота, ако искаш да поправиш грешка в стайлинга.
    • Перфектен за вълни или прави и елегантни визии с изключителна дълготрайност и силен блясък.
    • Най-добър лак за коса на планетата - Stylist Best Beauty Awards 2023

    * Най-универсалният стилизант на Sam McKnight

    „Този лак за коси ще те преведe през целия ден. Спира да действа при разресване, позволявайки грешки и промени при нужда. Той наистина променя играта.“ – Sam McKnight

  11. Sam McKnight Cool Girl Volume Foam - 150ml Cool Girl пяна за обем - 150мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Безтегловната пяна за обем на Sam McKnight със средна фиксация за дълготрайна визия и плътни коси. Активната съставка Voluminis™ уплътнява всеки кичур коса. Неаерозолната пяна позволява безпроблемно разпределение през косите, за да създаде обем, преобразявайки дори най-фините кичури, оставяйки ги меки и леки. Перфектният топлозащитен помощник за изсушаване.

    „За мен е важно косата да се чувства мека на допир, а не лепкава или твърда. Безтегловната коса е идеалната основа за оформяне на пълен обем, който трябва да издържи. Като неаерозолна пяна, тя се справя изключително добре с равномерното нанасяне през косите ти, така че да не се окажеш с твърде много нанесен продукт в някои зони.“ – Sam McKnight

  12. Sam McKnight Curl Cleanse Nourishing Conditioner - 250ml Лек, подхранващ шампоан + балсам за къдравите коси - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    69,00 лв.

    Уникалната, кремообразна формула освежава и дефинира всички видове къдрици, като съчетава нежното почистване на шампоан с подхранването на оформящ балсам, без никакво утежняване. Къдриците се усещат луксозно меки, управляеми и дефинирани. Екстрактът от джакфрут помага за намаляване на "свиването" и любимите ти къдрици стоят супер естествени, красиво разпънати и пружиниращи.

    *Почиства и освежава без да дехидратира!

Настрой низходяща посока

49 - 60 от 81 Продукта