Премиум, професионални стайлинг и финиш продукти за коса

Настрой низходяща посока

13 - 24 от 46 Продукта

  1. Alterna Caviar Style Working Hairspray Ултра сух хайверен работен спрей с гъвкава фиксация
    В наличност
    67,30 лв.

    Този фантастичен работен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да го защити от UV лъчите и да даде на косата излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  2. Alterna Caviar Style High Hold Finishing Hairspray - 211g Ултра сух хайверен финишинг спрей със силна фиксация
    Изчерпан продукт
    64,00 лв.

    Този фантастичен финиш спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно запазва еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да защити от UV льчите и даде на косите излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  3. Alterna My Hair My Canvas Easy Does It Air-Dry Balm Стилизиращ крем за коса с растителен хайвер за естествена визия без сешоар
    В наличност
    15,00 лв.

    Нежен и лек, веган лосион за постигане на прекрасни, естествени визии без нужда от топлина. Дава ти чудесен контрол на разхвърчаните коси. Подходящ за почти всеки тип коса. С права, добре пригладена прическа или с небрежна текстура, на плажни вълни, решаваш само ти.

    Какво го отличава:

    • Приглаждащ, веган лосион, предназначен за най-взискателните, който драстично съкращава времето за естествено изсушаване и обогатява неустоимо естествената ти текстура на косата.
    • Формулиран с култовото масло от Prickly Pear (вид кактус, познат още, като Опунция, или Nopal), което значително ускорява естественото изсушаване и придава силен блясък.
    • Добавеният медицински клас бял въглен защитава косата ти от замърсявания.
    • Екстрактът от водна лилия обогатява и разгръща естествената текстура и подобрява контрола.
  4. Alterna My Hair My Canvas Soaring High Volumizing Blowout Mist - 148ml Спрей за обем с термо защита и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Фантастичен спрей за моментален, витален и дълготраен обем. Запазва обема в прическата до 72 часа по цялата дължина на косъма без да втвърдява. Осигурява надеждна термозащита до 232 °C и пълна UV защита. Образува защитен щит срещу влагата за 72 часа. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант. Обогатен с аромат на морска боровинка и мандарина. Този лек спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. 100% веган. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур. Това стайлинг бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  5. Alterna My Hair My Canvas City Slay Shielding Hairspray Изключително защитаващ лак за коса с растителен хайвер
    Изчерпан продукт

    Ултра сух, влагоустойчив и гъвкав лак за коса, който действа като бариера за влагата, елиминира наелектризирането. Този фантастичен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Осигурява супер надеждна термозащита до 232°С. Елиминира разхвърчаването и придава гладък, блестящ краен резултат. Със свежо ухание на бергамот и жасмин. 100% веган продукт. Формулиран с растителен хайвер. Не съдържа спирт и не слепва косата.

  6. KYDRA Intense Nutrition Day Cream - 75ml Интензивно подхранващ дневен крем - 75мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Хай-енд, подхранващ, дневен крем за коса, способен да утоли жаждата и на най-сухите коси. Създаден с любов и предназначен за сухите и много сухи коси, които имат нужда едновременно от хидратация и подхранване (протеин). Предпазва цвета от избледняване. Отличен продукт за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма. Просто е, като 1-2-3 - нанасяш на влажна коса, преди сешоар, стилизираш и се наслаждаваш на мека, жизнена и бляскава коса. Можеш да използваш и на суха коса.

    *Ако косата ти няма нужда от подхранване (протеин), а само от обилна хидратация, погледни KYDRA Le Salon Moisturizing Day Cream.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  7. KYDRA Intense Nutrition Oil - 50ml Интензивно подхранващо олио за коса - 50мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Чудесно, подхранващо и възстановяващо олио за коса без отмиване, създадено да трансформира стресираните, сухи и много сухи коси, които имат нужда от качествено подхранване и възстановяване.

    Със своите 97% натурални, био съставки, превръща обикновените коси в необикновени с лекота и завидна бързина.

    От нас: "А must have" продукт! Великолепно бижу, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  8. KYDRA Body & hair dry oil - 100ml Сухо олио за коса и тяло - 100мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Бутиково, сухо олио за коса и тяло с 99% растителни съставки и защита от UV лъчите.
    Подхранва, възстановява и хидратира косата и кожата чрез мощна формула от 6 есенциални, органични масла - органичен Жасмин, костилка от Кайсия, Жожоба, Сладък Бадем, Арган и Анато (познато още, като Ачиоте или Roucou, можеш да видиш повече за него тук).

    От нас: Ако трябва да си изберем само 1 много любим продукт от марката (ще ни е супер трудно, де), но много вероятно това ще е именно това олио - обожаваме го, абсолютно великолепен продукт. Горещо препоръчваме!

  9. Alterna My Hair My Canvas More To Love Gift Box Луксозен, подаръчен сет за фантастичен обем и плътност
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 113,60 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за повече обем и плътност при по-младите, фини коси. Изключително чистите, премиум, веган формули правят колекцията подходяща дори за малките принцеси и принцове. Придават фанстастичен обем и здравословна плътност, без да увреждат кутилкулния слой на косъма.

    За кого е:
    Супер подходящ сет за нея и за него. Отличен при фините и крехки коси, но идеален и за нормалните, които имат нужда от обем и плътност за онова "umpf" усещане. Колекцията е подходяща за всички, предпочитащи "по-лека" и изключително качествена козметика и за косите, които не са сериозно увредени.

    Комплектът идва при теб с цели 30% по-изгодна цена, в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  10. Alterna Caviar Clinical Densifying Gift Box Луксозен, подаръчен сет за обем, плътност и адресиране на косопада
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 165,70 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за борба с косопада, повече обем и плътност. Caviar Clinical колекцията на Alterna е дерматологично тествана и разработена в сътрудничество с едни от най-изявените дерматолози в САЩ.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  11. Sam McKnight Sundaze Sea Spray - 150ml Sundaze* морски спрей за небрежна, плажна визия с пълна UV защита - 150мл
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    52,90 лв.

    Улови духа на Ибиса с лекия стайлинг мист на Сам, който ти дава и пълна UVA & UVB защита. Получаваш веднага мека, плажно-изглеждаща текстура за небрежни и целунати от слънцето стайлинги. Абсолютен wow и задължителен продукт за лятото.

    Мистът е чудесно и майсторско съчетание на Сам от натурална и специално подбрана морска сол, супер богата на минерали, която създава лека текстура и Heliogenol™ - естествен, високо концентриран екстракт от слънчоглед, който се бори със свободните радикали и защитава косата ти. Екстрактите от подхранващия провитамин B5, цветя на хибискус и рициново масло, създават небрежна, мека и супер секси плажна текстура, която не искаш да изпускаш.

  12. Sam McKnight Self Control Gel - 150ml Стайлинг гел за коса със силна фиксация и много блясък - 150мл
    В наличност
    45,00 лв.

    Предоставяйки визия без усилие, издръжлива през целия ден, този стилизиращ гел предлага професионална фиксация и супер блясък. С формула на водна основа, която се отмива бързо и лесно. Съдържа подхранващи ботанически екстракти от растението орлови нокти и семена на амарантус, плюс пантенол, който помага за запечатване на кутикула на косъма за гладко и лъскаво покритие. Обогатен с характерния ботанически аромат на Sam McKnight!

    „Основен инструмент в моя комплект, Self Control овладява съблазнителен външен вид и излъскани силуети с лекота.“ – Sam McKnight

Настрой низходяща посока

13 - 24 от 46 Продукта