Премиум, професионални стайлинг и финиш продукти за коса

Настрой низходяща посока

37 - 46 от 46 Продукта

Страница
  1. Alterna Caviar Anti-Age Replenishing Moisture Gift Box Хидратиращ, хайверен сет, включващ шампоан, балсам и чудесен подарък за теб - мини СС крем
    В наличност
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 152,50 лв.

    #112 за коси! Имаш спешна нужда от наистина качествена хидратация и възстановяване на косата? Или искаш да зарадваш любим човек с изключителен и супер полезен подарък, които ще се оцени подобаващо?

    Ние имаме решението - легендарните, хидратиращи "essentials" -  хайверният хидратиращ шампоан и балсам на ALTERNA, а към тях ще добавим от сърце и прекрасния хайверен CC (Complete Correction) крем на ALTERNA, за да имаш абсолютния wow-ефект.

    Чудесното комбо идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени красиво продуктите.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  2. Alterna My Hair My Canvas Shine On Defining Foam - 145g Селективна дефинираща пяна с ултра-интензивен блясък и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Лека, скулптурираща, веган пяна, която обгръща косъма, зa да придаде безпределен контрол на прическата. Подпомага стилизирането и намалява времето за сушене. Придава интензивен блясък и възвръща хидратацията в косъма. Забавя замърсяването, омазняването и потенето. 100% веган продукт. Формулирана с растителен хайвер. Съдържа комплекс за защита на цвета - Color Hold. C пълна UV защита. Не утежнява косите и не оставя усещане за наличие на продукт. С галещ сетивата аромат на бергамот и жасмин. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  3. Alterna My Hair My Canvas Any Way Texture Spray Текстуриращ спрей за коса "за всеки случай"
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,50 лв.

    Това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Незабавно уплътнява косите по цялата дължина на косъма и подсилва плътността без да утежнява. Създава естествени къдрици. Увеличава контрола и дълготрайността на прическата без да втвърдява косъма. Осигурява 24 часова защита от влагата. Предпазва косите от замърсяване. Не утежнява. 100% веган. Обогатен с растителен хайвер. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си и косите, които обичат. Продуктът предоставя и пълна UV защита. С галещ сетивата аромат на морска боровинка и мандарина.

  4. Alterna Caviar Style Rapid Repair Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителен блясък и парфюм за коса
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    65,50 лв.

    ALTERNA Caviar Rapid Repair Spray е едно от уникалните, мултифункционални "бужута" на бранда, любимо на целия ни екип вече над 20 години.

    Какво представлява:

    • Възстановяваща и хидратираща терапия, с лека термозащита, когато използваш на влажни коси преди сешоар.
    • Ултра-премиум финиш продукт за ослепителен блясък и приглаждане, когато използваш след сешоар.
    • Контролира разхвърчаването и наелектризирането на косата.
    • Елитен и деликатен парфюм за коса.

    Какви са ползите за теб:

    • Дава ти лека хидратация, моментално ревитализира и защитава косата, която обичаш.
    • Дава ти надеждна термозащита при леко, термично стилизиране.
    • Поддържа косата ти в абсолютно топ кондиция, с аромат на аристократична изисканост и финес.
    • Отличен за моментите, когато имаш нужда от бързо освежаване в динамичното ежедневие.
    • Предотвратява цъфтенето на косъма.
  5. Alterna Caviar Style Perfect Texture Spray - 184g Хайверен финиш спрей за съвършена текстура
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    67,30 лв.

    Впечатляваща текстура, която обгръща косъма и придава драматичен обем и текстура, триизмерна структура и естествено движение на косите, без усещане за сухота и слепване. Повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма. Предоставя чудесна защита от влага. Създава приятен за докосване финиш. Позволява косите да се разресват лесно. Подходящ за всеки тип коси, дори най-фините.

  6. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mousse - 232g Селективна, хайверна пяна за обем със средно силна фиксация и естествен финиш
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    57,40 лв.

    Слънцето, замърсяването, околната среда и химическите агресори могат да направят косата груба, твърда и трудна за стилизиране. Тази силно концентрирана пяна придава обем, текстура и контрол, като същевременно повишава еластичността и балансира нивото на влагата в косъма, без да утежнява. Специално формулирана, с Enzymetherapy® и Age Control комплекси, за да се бори с процеса на стареене и удължи дълготрайността на цвета. Предоставя чудесна защита от влага и вредното влияние на UV лъчите. Осигурява термо-защита.

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner - 147ml Хидратиращ хайверен праймър без отмиване
    Изчерпан продукт
    59,50 лв.

    Лек, подхранваш праймeр без измиване, формулиран с комплекс за възстановяване на хидратацията. Създаден да възстанови естествения баланс и да осигури интензивна хидратация на косите ти благодарение на съдържащото се масло от шипково семе. Този лек спрей е твоята силна защита срещу влагата и контрол на разхвърчаването. Гарантирано ще запази прическата ти за 72 ч., без да утежнява. Ще подпомогне разресването и подсили блясъка. Косите ти ще получат пълна термо-защита до 450 °F / 232 °C, а благодарение на екстракта от хайвер и чудесен подмладяващ ефект.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Leave-in Heat protection spray - 125 ml Селективен, хайверен термозащитен и възстановяващ спрей без отмиване
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    50,30 лв.

    Изключително резултатният спрей е обогатен с коктейл от витамини - A, С, Е, В6 и В12. Мигновено прониква в дълбочина на косъма, възстановява увредените дължини и предотвратява бъдещо увреждане. Повишава здравината на косъма, предотвратява увреждането при стилизиране с горещи инструменти. Резултатът е феноменален дори след първото приложение - гладки, блестящи и защитени от бъдещи увреждания коси. Този изключителен спрей увеличава броя на дисулфидните връзки, за сметка на самостоятелните серни атоми. Защитава косите до 232°С. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy®, UV & Color Hold комплекси на ALTERNA за перфектна защита на цвета и борба с признаците на остаряване на косите.

  9. Alterna My Hair My Canvas Another Day Dry Shampoo - 142g Сух шампоан за удължаване живота на стайлинга
    В наличност
    52,50 лв.

    Лек, транспарентен сух шампоан без талк, който незабавно освежава и ре-енергизира косите между отделните измивания. 100% веган. Натурален, нежно абсорбира омазняването в косите/корена, натрупаните стайлинг продукти и/или замърсявания от околната среда. Не утежнява косъма, не матира и е без примеси. Добавя текстура и обем от самия корен. Формулиран с патентованите комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване, Enzymetherapy® и растителен хайвер за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво. С аромат на морска боровинка и мандарина.

  10. Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment Ежедневен, хайверен, стимулиращ серум за скалп и фоликули
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    91,50 лв.

    Легендарният серум за борба със загубата на коса на ALTERNA.

    Създаден за ежедневна употреба, без отмиване. Стимулира и мощно енергизира скалпа с изключително ефективната формула на ALTERNA - дерматологно-разработеният комплекс от Червена детелина. Доставя ударна доза витамини и подхранващи вещества, която позволява растеж на по-плътна и гъста коса. Изчиства скалпа и фоликулите. Предотвратява натрупването на DHT, излишен себум и други замърсители, които запушват фоликулите. Успокоява раздразнения и напрегнат скалп, без да утежнява косите. Стимулира растежа на косата.
    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

Настрой низходяща посока

37 - 46 от 46 Продукта

Страница