Терапии за коса

Настрой низходяща посока

13 - 21 от 21 Продукта

Страница
  1. KYDRA Sweet Color platinum Цветна възстановяваща маска за коса и терапия платина
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    108,00 лв.

    Цветната възстановяваща терапия Kydra Sweet Color ще освежи цвета между отделните боядисвания или ще даде желания нюанс на естествените коси. Възхитителната формула за тонираща грижа е обогатена с масло от манго и витамин Е. Гарантира максимална защита и възстановяване като едновременно омекотява структурата на косите. Запазва устойчивостта на пигментите при вече боядисаните коси. Изпълва ги с жизненост, придава наситеност на цвета и многоизмерен блясък. Подходящи за естествени, боядисани или изсветлени коси. Резултатът: сияйни нюанси и перфектно състояние! 

  2. KYDRA Sweet Color chestnut Цветна възстановяваща маска за коса и терапия кестен
    В наличност
    45,00 лв.

    Цветната възстановяваща терапия Kydra Sweet Color ще освежи цвета между отделните боядисвания или ще даде желания нюанс на естествените коси. Възхитителната формула за тонираща грижа е обогатена с масло от манго и витамин Е. Гарантира максимална защита и възстановяване като едновременно омекотява структурата на косите. Запазва устойчивостта на пигментите при вече боядисаните коси. Изпълва ги с жизненост, придава наситеност на цвета и многоизмерен блясък. Подходящи за естествени, боядисани или изсветлени коси. Резултатът: сияйни нюанси и перфектно състояние! 

  3. KYDRA High-end professional progressive anti-hair loss treatment - 42ml Хай-енд, професионална терапия срещу прогресивен косопад - 42мл.
    В наличност
    120,00 лв.
    Ново

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с прогресивния косопад (известен и, като прогресиращ) в начална фаза.

    Ултра-премиум формула с 99% естествени съставки.

    • Забавя косопада, действайки на активността на 5-⍺-редуктазата.
    • Задейства етапа на растеж на нови фоликули и вкоренява по-здраво косата.
    • Подобрява плътността на косъма.
    • Ребалансира ритъма на жизнения цикъл на косата.

    Съдържа стволови клетки от Глобулария и органични екстракти от Черно Лале, Байкалска Тюбетейка и екстракт от семена на Целина. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу начален стадий на прогресивен косопад в света и един от нашите фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. В PDF файла ще намериш и инструкциите за приложение на спрея.

  4. KYDRA High-End professional reactive anti-hair loss treatment (12x 5 ml) Хай-енд, професионална терапия срещу реактивен косопад (12 х 5мл)
    В наличност
    120,00 лв.
    Ново

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с реактивния косопад.

    Ултра-премиум формула с 96% естествени съставки. Съдържа органични екстракти от Черно Лале, Френска Лупина, Гинко Билоба и Копринени протеини. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу реактивен косопад в света и един от нашите абсолютни фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш.

  5. KYDRA High-End advanced stage progressive anti-hair loss treatment (12x 5 ml) Хай-енд, професионална терапия срещу прогресивен косопад (12 х 5мл)
    В наличност
    152,00 лв.
    Ново

    Изключително качествена и изчистена, професионална, хай-енд терапия за борба с прогресивния косопад (известен и, като прогресиращ) в напреднала фаза.

    Ултра-премиум формула с 99% естествени съставки.

    • Бързо и мощно забавя косопада, действайки на активността на 5-⍺-редуктазата чрез най-мощния естествен блокер в природата - екстрактът от Френска Лупина.
    • Задейства етапа на растеж на нови фоликули и вкоренява по-здраво косата, благодарение на екстракта от Мака.
    • Подобрява плътността на косъма и осигурява израстването на по-плътна и по-здрава коса.

    Съдържа органични екстракти от Черно Лале, Френска Лупина, органична Мака и копринени протеини. Не съдържа никоя от обичайните вредни съставки за косата и скалпа, които обичаш. Веган клас козметика.

    Нашето искрено мнение: Един от най-добрите продукти срещу напреднал стадий на прогресивен косопад в света и един от нашите фаворити. Най-новото от KYDRA. Продукт, в който са вложени повече от 110 години опит в ботаниката и грижата за скалпа и косата. Френски шедьовър от най-висок клас, който безспорно си заслужава. Горещо препоръчваме.

    Важно за теб:
    Преди да поръчаш, първо прегледай специалната страница на системата против косопад на KYDRA ето тук. След това прегледай внимателно и изцяло ето този PDF, за да разбереш коя е правилната терапия на KYDRA за теб или обичаните ти хора. От изключителна важност за крайния резултат е да определиш правилно типа косопад, който искаш да третираш. В PDF файла ще намериш и подробни инструкции за приложение на продукта.

  6. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Intensive Leave-in Treatment Masque Луксозна, хайверна, възстановяваща терапия за коса без отмиване с мощен Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    97%
    99,50 лв.

    Тази луксозна, възстановяваща маска за коса без отмиване връща бързо здравето в косата, която обичаш. Намалява драстично и предотвратява накъсването на косъма. Поддържа косата здрава, еластична и съвършено гладка дори след няколко повторни измивания. Значително подобрява естествения блясък на косата за здрава и луксозна, добре обгрижвана визия.

    Защо я искаш:

    • Косата изглежда здрава след първото приложение.
    • Намалява видимите признаци на увреждане, като същевременно предотвратява накъсването и прави косата по-устойчива на бъдещи увреждания.
    • Придава ослепителен блясък и прави косъма много по-силен и издръжлив.
    • Дава ти мощна, цялостна термозащита до 232℃.
    • Намалява цели 3 пъти накъсването след първото приложение.
    • Прави чудеса с къдриците.
    • Увеличава гладкостта на косъма с 53% след първото приложение.
    • Специалният протеинов, хайверен комплекс за "първа помощ" ефективно и трайно запълва пукнатините и увредените зони в кутикула на косъма за съвършена гладкост.

    За кого е:

    • Върховно попадение за блондинките, които "виждат" чести обезцветявания.
    • Супер подходяща за прекомерно химически третираните коси.
    • Отлична за всички, които искат да подсилят и върнат здравето в косата си.

    Как да я използваш правилно:
    Измий два пъти един след друг с любимия Alterna шампоан. Подсуши косата с кърпа. Не прилагай балсам. Нанеси от терапията от средата на дължините към краищата, взимайки само по 1 помпа на нанасяне. След като разнесеш равномерно, вземи още 1 помпа от продукта и продължи колкото е нужно до покриване на дължините. Не измивай! Използвай сешоар или сешоар с дифузер. За допълнителна грижа между измиванията, нанасяй и на суха коса.

  7. Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - 50ml Буустър за интензивен блясък с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    48,00 лв.

    Ултра концентриран, селективен клас, 100% веган буустър за ослепителен блясък. Ефектът продължава да действа до 10 измивания. Поддържа здравословните нива на хидратация в косъма. Придава гладкост и отличен контрол на косите. Без силикони. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма. Съдържа ценното есенциално масло от Опунция. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи. Без сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, вредно за теб и косата, която обичаш.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Leave-in Overnight Serum - 100ml Селективна, ултра интензивна нощна възстановяваща терапия с хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    76,90 лв.

    Нощно спасение за косите. Формулирана с най-скъпите съставки, тази елитна терапия мигновено прониква в дълбочина на косъма, доставяйки му жизненоважни компоненти  докато ти спиш. Резултатът е феноменален дори след първото приложение. Ще се събудиш с копринено меки коси, забележително по-силни , възстановени и много по-здрави. Продуктът се абсорбира мигновено и не оставя следи по спалното бельо. Ефектът е с натрупване - колкото повече го ползваш, толкова по-здрави са твоите коси.

  9. Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment Ежедневен, хайверен, стимулиращ серум за скалп и фоликули
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    91,50 лв.

    Легендарният серум за борба със загубата на коса на ALTERNA.

    Създаден за ежедневна употреба, без отмиване. Стимулира и мощно енергизира скалпа с изключително ефективната формула на ALTERNA - дерматологно-разработеният комплекс от Червена детелина. Доставя ударна доза витамини и подхранващи вещества, която позволява растеж на по-плътна и гъста коса. Изчиства скалпа и фоликулите. Предотвратява натрупването на DHT, излишен себум и други замърсители, които запушват фоликулите. Успокоява раздразнения и напрегнат скалп, без да утежнява косите. Стимулира растежа на косата.
    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

Настрой низходяща посока

13 - 21 от 21 Продукта

Страница