ALTERNA - премиум грижа за косите на най-взискателните

Alterna Category Banner - Look PerfectAlterna Category Banner - Look Perfect

Създадена в САЩ през 1997 година от Dean Crystal, Alterna мигновено става огромен успех и бързо се превръща в предпочитаният бранд на звездите от червения килим и техните стилисти. Технологиите зад марката са изключително новаторски и по това време представляват истинска революция в индустрията. За пръв път технологии от елитната грижа за кожата, се използват в продукти за коси, a превърналата се по-късно в легенда "Enzymetherapy" технология (ензимна терапия) е невиждана по това време и съчетава на молекулярно ниво всяка от ключовите съставки с нужния ензим за пълното ѝ усвояване.

Алтерна винаги е била "тренд-сетър" в най-високия клас професионална грижа за косите. Брандът поставя изцяло нови нива в индустрията с редица технологии, като цялостната защита от светлина, color-hold комплекс във всеки свой продукт, хайверен комплекс с екстракт от най-качествен френски хайвер, даващ супер-мощен Anti-Age ефект и много други. От началото до днешни дни Alterna остава вярна на принципите си и формулите не съдържат нищо вредно за теб и косата, която обичаш, а използваните съставки са само с най-високо качество, от доказани доставчици, които използват само безвредни за околната среда технологии. 

Типичният сигничър на марката впечатлява най-взискателните с феноменалното състояние, естественост в движението и стилистиката и най-вече отличното здраве на косите, обгрижвани с Alterna. Както ние казваме - Alterna косите се познават отдалеч. Ако търсиш наистина качествени продукти, формулирани педантично и без никакви компромиси, Alterna винаги е отличен и сигурен избор. А подаръчните комплекти на бранда са гаранция за усмивки и отлично впечатление.

Настрой низходяща посока

13 - 24 от 70 Продукта

  1. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Conditioner Луксозен, възстановяващ, хайверен балсам за коса с мощен Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    13,30 лв.

    Революционен, възстановяващ, хайверен балсам за коса от най-ново поколение. Гарантира ти 100% подобрение в еластичността, хидро-липидния баланс на косъма и цялостното усещане за много по-здрава и възстановена коса още след първото приложение. Формулиран с най-новата технология "Caviar Bond Enforcement" на ALTERNA и екстракт от френски хайвер. Mоментално реизгражда и възстанова дисулфидните връзки в косъма. Резултатът е възстановена до съвършенство и здрава коса, както отвътре, така и отвън.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

  2. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Intensive Leave-in Treatment Masque Луксозна, хайверна, възстановяваща терапия за коса без отмиване с мощен Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    97%
    99,50 лв.

    Тази луксозна, възстановяваща маска за коса без отмиване връща бързо здравето в косата, която обичаш. Намалява драстично и предотвратява накъсването на косъма. Поддържа косата здрава, еластична и съвършено гладка дори след няколко повторни измивания. Значително подобрява естествения блясък на косата за здрава и луксозна, добре обгрижвана визия.

    Защо я искаш:

    • Косата изглежда здрава след първото приложение.
    • Намалява видимите признаци на увреждане, като същевременно предотвратява накъсването и прави косата по-устойчива на бъдещи увреждания.
    • Придава ослепителен блясък и прави косъма много по-силен и издръжлив.
    • Дава ти мощна, цялостна термозащита до 232℃.
    • Намалява цели 3 пъти накъсването след първото приложение.
    • Прави чудеса с къдриците.
    • Увеличава гладкостта на косъма с 53% след първото приложение.
    • Специалният протеинов, хайверен комплекс за "първа помощ" ефективно и трайно запълва пукнатините и увредените зони в кутикула на косъма за съвършена гладкост.

    За кого е:

    • Върховно попадение за блондинките, които "виждат" чести обезцветявания.
    • Супер подходяща за прекомерно химически третираните коси.
    • Отлична за всички, които искат да подсилят и върнат здравето в косата си.

    Как да я използваш правилно:
    Измий два пъти един след друг с любимия Alterna шампоан. Подсуши косата с кърпа. Не прилагай балсам. Нанеси от терапията от средата на дължините към краищата, взимайки само по 1 помпа на нанасяне. След като разнесеш равномерно, вземи още 1 помпа от продукта и продължи колкото е нужно до покриване на дължините. Не измивай! Използвай сешоар или сешоар с дифузер. За допълнителна грижа между измиванията, нанасяй и на суха коса.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Masque Селективна, възстановяваща бутикова маска за коса с ултра мощен Age-Control комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    98%
    17,30 лв.

    Тази елитна, дълбоко възстановяваща и реизграждаща крем-маска за коса от най-ново поколение ти дава най-доброто от високия клас професионална козметика за коса. Формулирана с най-новата технология Caviar Bond Enforcing Technology за моментално възстановяване и реизграждане на дисулфидните връзки, с една цел - да изгради всеки косъм до съвършенство. Прави сухите, стресирани и прекомерно третирани коси копринено меки, подхранени, пригладени и покорни. Мощният Anti-Age комплекс връща младостта и придава интензивен блясък. Формулирана с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy® и Color Hold комплекси на ALTERNA за перфектна защита на цвета и борба с признаците на стареене на косата.

    *Легендарен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

  4. Alterna Caviar Clinical Daily Densifying Shampoo Хайверен, детоксикиращ шампоан за сгъстяване на косата и борба с косопада
    В наличност
    Рейтинг:
    98%
    74,20 лв.

    Революцията в борбата с косопада и проблемите със скалпа сега е в твоите ръце. Тази елитна грижа е твоето надеждно оръжие в борбата с косопада и изтъняващите коси. Продукт, предназначен да работи както в скалпа, така и в косата. Уплътнява всеки косъм, изчиства и защитава скалпа. Революционният комплекс с екстракт от Червена детелина драстично намалява нивото на DHT в скалпа, изтегля замърсяванията, които запушват фоликула и излишния себум, създавайки една отлична и здравословна среда за растеж на повече и по-плътна коса. Революционен продукт от най-висок клас, отличен срещу отклоненията в състоянието на скалпа (бързо омазняване, себорея, псориазис, пърхот и др). Стимулира растежа на косата. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy® и Color Hold комплекси за перфектна защита на цвета и борба с признаците на остаряване на косата.

    Създаден съвместно с водещи дерматолози на САЩ и клинично тестван продукт от най-висок клас. Един от емблематичните продиукти на марката, многократно награждаван и любим на най-взискателните потребители.

  5. Alterna Caviar Clinical Densifying Foam Conditioner Бутиков, клиничен мус-балсам за обем с Age-Control комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    76,50 лв.

    Клиничен, професионален и дерматологично тестван балсам за коса от най-висок клас. Елитна формула от най-ново поколение, сега под формата на нежна мус-пяна. Част от Caviar Clinical Densifying серията на ALTERNA. Балсамът-пяна е насочен към проблемните скалпове и коси и дава отлични резултати в борбата със загубата или изтъняването на косата. Подходящ дори за изключително фините коси.

    Нежният Clinical Densifying Foam Conditioner влива подхранваща хидратация в деликатната, фина коса, за да я заздрави, без да я утежнява. Изключителният микс от съставки включва Амла (индийско грозде) и екстракт от Червена детелина. Обогатен с Кератин, Биотин, Екстракт от хайвер, Seasilk®, Enzymetherapy® за възстановяване на естествената плътност и намаляване на увреждането. Повдига косъма от самия корен, клинично доказано добавяйки 2 пъти повече обем и плътност. Защитава цвета от избледняване. Съдържа Color Hold & UV комплекс за максимална защита, дълготрайност и красота на цвета на косата.

  6. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Shampoo Селективен, хайверен шампоан за обем с Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    13,30 лв.

    Тази луксозна, нежна грижа, формулирана без сулфати ще възстанови, хидратира и уплътни структурата на всеки косъм. Нежно почиства, добавяйки обем и плътност. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy® и Color Hold комплекси за перфектна защита на цвета и борба с признаците на остаряване на косата. Продуктът предоставя пълна слънчева защита. Този селективен шампоан съчетава в себе си редица комплекси и технологии на ALTERNA, които възстановяват трайно обема и връщат живота при фините и уморени коси - Кератин, Биотин, Екстракт от хайвер, Seasilk®, Enzymetherapy®.

  7. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Conditioner Селективен, хайверен балсам за обем с Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    13,30 лв.

    Този елитен балсам затваря в косъма важни съставки и подсилва тяхното действие. Обогатен с Кератин, Биотин, Екстракт от хайвер, Seasilk®, Enzymetherapy® за възстановяване на естествената плътност, намаляване на увреждането. Повдига косъма от самия корен, клинично доказано добавяйки 2 пъти повече обем и плътност. Защитава цвета от избледняване. Хидратира без да утежнява косъма. Възстановява липидния слой на косъма за младежки изглеждащи коси. Съдържа комплекс Color Hold & UV за максимална защита и дълготрайност на цвета.

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Shampoo Хайверен шампоан с мощен Anti-Age комплекс за изключителна защита на цвета
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна колекция, която обогатява косите с мощни антиоксиданти, подхранва в дълбочина и възвръща изгубената по време на химически процедури хидратация. Възстановява естествен липиден слой на косъма. Перфектна грижа за боядисани коси, чиято изключителна грижа е запазването на цвета, жизнеността и блясъка. Клинично доказано осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък. Нов почерк на Зелен чай & опияняващ аромат на Малина, преливащ в освежаващи плодови и флорални нотки. Съдържа най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и Age Control - за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Conditioner Хайверен балсам с мощен Anti-Age комплекс за изключителна защита на цвета
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна колекция, която обогатява косите с мощни антиоксиданти, подхранва в дълбочина и възвръща изгубената по време на химически процедури хидратация. Възстановява естествен липиден слой на косъма. Перфектна грижа за боядисани коси, чиято изключителна грижа е запазването на цвета, жизнеността и блясъка. Клинично доказано осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък. Нов почерк на Зелен чай & опияняващ аромат на Малина, преливащ в освежаващи плодови и флорални нотки. Съдържа най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и Age Control - за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво.

  10. Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Shampoo Бутиков приглаждащ шампоан с хайвер и мощен Anti-age комплекс
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна грижа, богата на липиди. Защитава от вредното влияние на факторите на околната среда и приглажда косъма за огледален блясък. Формулирана с най-ефикасните ключови съставки и патентовани технологии:

  11. Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Conditioner Бутиков приглаждащ балсам с хайвер и мощен Anti-age комплекс
    В наличност
    65,50 лв.

    Луксозна грижа, богата на липиди, отговорни за ефективното и трайно запечатване на влагата във вътрешността на косъма. Защитава от вредното влияние на факторите на околната среда и приглажда косъма за огледален блясък. Формулирана с най-ефикасните ключови съставки и патентовани технологии:

  12. Alterna Renewing Scalp Care Scrub to Foam - 177 ml 2-в-1 скраб към шампоан - бутикова, ексфолираща веган терапия за скалповете със специални нужди
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    89,00 лв.

    Най-новата серия от ALTERNA - следващо поколение продукти от най-висок клас, предназначени за скалповете, нуждаещи се от специално внимание. 
    Scrub-to-foam е луксозна, веган терапия от типа 2-в-1. Получаваш нежен ексфолиант, който преминава в шампоан, обгръщащ те с плътна, кремообразна пяна и изключителен аромат. Клинично доказано лекува проблемите на скалпа. Нежно почиства и ексфолира, оставяйки скалпа спокоен и отлично хидратиран. Създава оптималната среда за растеж и развитие на здрава коса, благодарение на високоефективната и ултра-чиста, веган формула. Елитна грижа за най-взискателните, създадена с най-новия, ексклузивен комплекс за хидратиране на скалпа и обогатен с масло от Конопено семе и Чаено дьрво. Не омазнява скалпа, не го дехидратира и не уврежда цвета. Ароматът е впечатляващ, изключително изтънчен и луксозен, доставящ истинска радост за сетивата.

    *Изключително качествен продукт на ALTERNA и един от любимите на всички в Look Perfect. Горещо препоръчано!

Настрой низходяща посока

13 - 24 от 70 Продукта