ALTERNA - премиум грижа за косите на най-взискателните

Alterna Category Banner - Look PerfectAlterna Category Banner - Look Perfect

Създадена в САЩ през 1997 година от Dean Crystal, Alterna мигновено става огромен успех и бързо се превръща в предпочитаният бранд на звездите от червения килим и техните стилисти. Технологиите зад марката са изключително новаторски и по това време представляват истинска революция в индустрията. За пръв път технологии от елитната грижа за кожата, се използват в продукти за коси, a превърналата се по-късно в легенда "Enzymetherapy" технология (ензимна терапия) е невиждана по това време и съчетава на молекулярно ниво всяка от ключовите съставки с нужния ензим за пълното ѝ усвояване.

Алтерна винаги е била "тренд-сетър" в най-високия клас професионална грижа за косите. Брандът поставя изцяло нови нива в индустрията с редица технологии, като цялостната защита от светлина, color-hold комплекс във всеки свой продукт, хайверен комплекс с екстракт от най-качествен френски хайвер, даващ супер-мощен Anti-Age ефект и много други. От началото до днешни дни Alterna остава вярна на принципите си и формулите не съдържат нищо вредно за теб и косата, която обичаш, а използваните съставки са само с най-високо качество, от доказани доставчици, които използват само безвредни за околната среда технологии. 

Типичният сигничър на марката впечатлява най-взискателните с феноменалното състояние, естественост в движението и стилистиката и най-вече отличното здраве на косите, обгрижвани с Alterna. Както ние казваме - Alterna косите се познават отдалеч. Ако търсиш наистина качествени продукти, формулирани педантично и без никакви компромиси, Alterna винаги е отличен и сигурен избор. А подаръчните комплекти на бранда са гаранция за усмивки и отлично впечатление.

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 70 Продукта

  1. Alterna Renewing Scalp care Peppermint Leave-on Treatment - 74ml Луксозна, ребалансираща, ментова веган терапия без отмиване за сухите и проблемни скалпове
    В наличност
    89,00 лв.

    Професионална веган терапия от най-висок клас за скалповете, нуждаещи се от специфична грижа. Отлично подходяща както за дамите, така и за господата. Мигновено успокоява, ребалансира, хидратира и освежава сухия или чувствителен скалп, давайки усещане за комфорт и лукс. Елиминира дискомфорта и доставя приятно охлаждащо, ароматно усещане, като едновременно с това събужда сетивата, тонизира и енергизира. Изключително ефективен за сухите и лющещи се скалпове.

    Премиум формула с органични, есенциални масла от Пиперлива мента, Чаено дърво, както и изключителния хидратиращ комплекс на краля в луксозната грижа за косите - Alterna.

    Чаеното дърво е известно със своите противовъзпалителни и противогъбични свойства. Известно е също така и като най-силният естествен антисептик, намирайки широко приложение в козметичната индустрия и медицината.

  2. Alterna Renewing Scalp care Hemp Leave-on Treatment - 74ml Луксозна, хидратираща веган терапия с коноп без отмиване за проблемни и раздразнени скалпове
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    89,00 лв.

    По-мощната от двете веган терапии от Scalp Care линията на ALTERNA. Клично създадена и тествана, терапията е предназначена за скалповете със спешни нужди от качествена грижа и отлични, бързи резултати. Хидратира интензивно, мигновено успокоява и адресира проблемите на раздразнените скалпове. Без охлаждащ ефект.

    Формула с екстракт от Хамамелис (Witch Hazel), която мигновено събужда сетивата и успокоява раздразнения скалп. Клинично доказано се абсорбира бързо, без да омазнява. Оставя скалпа спокоен и хидратиран. Веган продукт.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots (25 shots) Интензивно хидратиращ серум със серамиди и мощен Anti-Age ефект (25 капсули)
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    102,00 лв.

    Какво представлява:
    Изключително потентен, чист, супер-ценен за косата ти концентрат от Серамиди в био разградими капсули, който хидратира, намалява накъсването и подсилва косъма за по-мека, по-бляскава коса, без разхвърчаване, която контролираш много по-лесно. Можеш да ползваш, като терапия, като стилизант или като супер елитен, финиш продукт.
    Подходящ за всеки тип коса.

    Какви са ползите за теб:

    • Дава на косата ти изключително качествена хидратация.
    • Прави косата ти по-силна, подхранена и по-здрава.
    • Възстановява увредените участъци на косъма
    • Намалява и контролира наелектризирането (frizz-control) и разхвърчаването на косата ти.
    • Придава блясък.
    • Подобрява трайно гладкостта на косата, която обичаш.
    • Дава ти термозащита до 232°C
    • Подобрява цялостният контрол на косата ти.
    • Дава ти с 58% повече гладкост след само 6 капсули*

    *в комбинация с шампоана и балсама от Caviar Moisture серията.

    **Един от върховите продукти на ALTERNA и любим на всички в Look Perfect. Горещо препоръчваме!

  4. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Leave-in Protein Cream - 150 ml Интензивно възстановяващ хайверен крем за стресирани и дехидратирани коси
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    58,60 лв.

    Тази елитен, дълбоко възстановяващ крем от най-ново поколение ти дава най-доброто в селективния клас. Формулиран с най-новата технология Caviar Bond Enforcing Technology за моментално възстановяване и реизграждане на дисулфидните връзки, с една цел-да изгради всеки косъм до съвършенство. Заздравява косъма и спира накъсването и цъфтежа. Прави сухите, порьозни, стресирани и прекомерно третирани коси копринено меки, подхранени, пригладени и покорни.

  5. Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Omega+ Nourishing Oil - 50ml Луксозно, възстановяващо, хайверно олио за контрол на непокорните коси
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    67,40 лв.

    Супер високо производително, възстановяващо олио, което ще разбие представите ти за дълготраен блясък, перфектно пригладени коси и моментално "укротяване" на разхвърчаването. Мощният хайверен Anti-Age комплекс с концентрирана доза Омега-3 и С22 мастни киселини, витамини А, С и Д възвръща младостта и красотата в косите и ги подхранва в дълбочина. Изгражда защитна бариера срещу влагата и "укротява" разхвърчаването в следващите 72 часа. Клинично доказано увеличава блясъка с 250% и подобрява цялостното състояние с 80%. Не утежнява и омазнява. Подходящо за всеки тип коси.

  6. Alterna Caviar Smoothing Anti-frizz Blowout Butter Хайверен приглаждащ хибрид – крем и олио 2-в-1
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    11,40 лв.

    Луксозен хибрид, насочен към търсещите "high-end" пригладения изглед в косите. Това звездно, бутиково изживяване ще приглади косите ти с огледален блясък без да ги утежнява и изключително улеснява оформянето на прическа "без разхвърчаване". Намалява времето за сушене с 40%. Хидратира обилно, "заключвайки" внесената хидратация до самата сърцевина на косъма. Изгражда защитна бариера срещу влагата за до 72 часа. Мощният хайверен Anti-Age комплекс връща младостта и красотата в косите. Осигурява термо защита до 232°С. Подходящ за нормални и плътни коси.

  7. Alterna My Hair My Canvas Me Time Shampoo + Conditioner 1000ml Family Pack Семейно, литрово дуо от великолепните Me Time шампоан + балсам на Alterna
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%

    Толкова ниска, колкото 142,50 лв.

    Искаш да осигуриш истински качествена грижа за косите на цялото семейство и това да не ти струва цяло състояние?
    Разбираме те отлично - знаем как се чувстваш и реагираме бързо! Сега, за лимитиран период, можеш да вземеш "семеен пакет" от топ-клас професионални шампоан и балсам в разфасовки от 1000мл на най-добрата цена не само в България, а и на световния пазар (чак ние се изненадахме). Така ще обгриваш любимите ти хора с превъзходна, истински качествена козметика, която ще стигне за дълго на цялото семейство. При това - на wow-цена!

    Какво получаваш?

    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Shampoo 1000мл.
    • 1 бр. от ALTERNA My Hair My Canvas Me Time Everyday Conditioner 1000мл.
    • Подаръчета тестери и/или "минита" на нови, хубави неща в пратката от Look Perfect.
    • 1 милион супер свежи усмивки за теб от семейните, когато излизат от банята ;-)

    Побързай, не сме сигурни дали ще има за всички! И не забравяй да се похвалиш на твоите "besties".

  8. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Shampoo Нежен и лек ежедневен шампоан с екстракт от растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    96%
    56,80 лв.

    100% веган, нежен хидратиращ шампоан за ежедневна употреба, подходящ за почти всеки тип коса. Премиум формула, която придава ослепителен блясък, приглажда косъма и увеличава контрола. Изключително подходящ за по-младите коси, на които хайверната линия на ALTERNA им идва малко тежка.
    Този лек шампоан е формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма, екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и коктейл от успокояващи сетивата етерични масла. Защитава цвета от избледняване и от вредното влияние на UV лъчите.

    Hair Awards 2022

  9. Alterna My Hair My Canvas Me Time Everyday Conditioner Нежен и лек ежедневен балсам с екстракт от растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    80%
    56,80 лв.

    Нежен, хидратиращ веган балсам за ежедневна употреба, подходящ за почти всеки тип коса. Премиум формула, с органични, сертифицирани и изключително качествени съставки, която подхранва, умекотява и спомага за притварянето на кутикулния слой. Придава ослепителен блясък, приглажда косъма и увеличава контрола. Изключително подходящ за по-младите коси и тези, за които хайверната линия на ALTERNA им идва малко тежка.
    Тук хайверното масло от рибен произход е заменено с уникалния "растителен хайвер" на ALTERNA - мощен антиоксидант от редки водорасли, който осезаемо подобрява еластичността и заздравява косъма. Към формулата са добавени също органичен екстракт от водна илия - богата на пречистващи танини и коктейл от успокояващи сетивата етерични масла. Защитава цвета от избледняване и вредното влияние на UV лъчите. Както всички продукти на бранда, и този не съдържа сулфати, парабени, фталати, синтетични оцветители и всичко останало, което не е добре за твоето здраве.

    Hair awards 2022

  10. Alterna My Hair My Canvas More to love Bodifying Shampoo Лек и ефирен шампоан за фантастичен обем и плътност
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Изключително качествен, професионален, веган шампоан за обем от най-висок клас, който подобрява жизнеността на фините и крехки коси и уплътнява косъма от корена до върха.

    Защо го искаш:

    • Придава плътност и естествена подвижност на косата ти. Безопасен към цвета.
    • Формулиран с уникалния бленд на Alterna от кокосови захари, който придава ослепителен блясък, докато ти дава и превъзходна текстура, дефиниция и контрол.
    • Съдържа екстракт от Бамбук за повече вълшебен обем, като същевременно оставя косата "управляема" и покорна.
    • Съдържа сигничър съставката за MHMC линията - растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма.
    • Съдържа Екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и успокояващите сетивата етерични масла.
    • Не съдържа обичайните вредни съставки от масовата козметика.

    Ароматен профил:
    Тема: Морска боровинка и Мандарина.
    Усещане: Съвършено позитивен, релаксиращ ден, в който всичките звезди са подравнени за теб.

  11. Alterna My Hair My Canvas More to love Bodifying Conditioner Лек ежедневен балсам за изключителен обем и плътност
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Изключително качествен, професионален, веган балсам за обем от най-висок клас, който подобрява жизнеността на фините и крехки коси и уплътнява косъма от корена до върха.

    Защо го искаш:

    • Придава плътност и естествена подвижност на косата ти. Безопасен към цвета.
    • Формулиран с уникалния бленд на Alterna от кокосови захари, който придава ослепителен блясък, докато ти дава и превъзходна текстура, дефиниция и контрол.
    • Съдържа екстракт от Бамбук за повече вълшебен обем, като същевременно оставя косата "управляема" и покорна.
    • Съдържа сигничър съставката за MHMC линията - растителен хайвер - мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и заздравява косъма.
    • Съдържа Екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и успокояващите сетивата етерични масла.
    • Не съдържа обичайните вредни съставки от масовата козметика.

    Ароматен профил:
    Тема: Морска боровинка и Мандарина.
    Усещане: Съвършено позитивен, релаксиращ ден, в който всичките звезди са подравнени за теб.

  12. Alterna My Hair My Canvas Cool Hydration Nourishing Masque - 177ml Подхранваща маска за коса за интензивна хидратация
    В наличност
    Рейтинг:
    98%
    68,30 лв.

    100% веган, дълбоко подхранваща маска. Дава мигновена доза хидратация. Подобрява драстично цялостното им излъчване и усещане за класна красота. Намалява накъсването. Подобрява естествената текстура. Прави косите покорни и лесно управляеми. Елиминира разхвърчаването и статичното електричество. Формулирана с растителен хайвер - мощен антиоксидант, подобрява еластичността, заздравява косъма. Екстракт от водна лилия - богата на пречистващи танини и успокояващите сетивата етерични масла, бленд от пустинни плодове. Защитава цвета от избледняване и вредните UV лъчи.

    За кого е подходяща:
    Теоритично - за всички типове коси. На практика - отлична при по-младите и леко до средно увредени коси. Перфектен продукт за естествените и жадни коси. Ако твоята коса има нужда от сериозно възстановяване или е прекомерно химически третирана, препоръчваме Caviar колекциите на Alterna или Rich колекцията на Sam McKnight.

Настрой низходяща посока

25 - 36 от 70 Продукта