ALTERNA - премиум грижа за косите на най-взискателните

Alterna Category Banner - Look PerfectAlterna Category Banner - Look Perfect

Създадена в САЩ през 1997 година от Dean Crystal, Alterna мигновено става огромен успех и бързо се превръща в предпочитаният бранд на звездите от червения килим и техните стилисти. Технологиите зад марката са изключително новаторски и по това време представляват истинска революция в индустрията. За пръв път технологии от елитната грижа за кожата, се използват в продукти за коси, a превърналата се по-късно в легенда "Enzymetherapy" технология (ензимна терапия) е невиждана по това време и съчетава на молекулярно ниво всяка от ключовите съставки с нужния ензим за пълното ѝ усвояване.

Алтерна винаги е била "тренд-сетър" в най-високия клас професионална грижа за косите. Брандът поставя изцяло нови нива в индустрията с редица технологии, като цялостната защита от светлина, color-hold комплекс във всеки свой продукт, хайверен комплекс с екстракт от най-качествен френски хайвер, даващ супер-мощен Anti-Age ефект и много други. От началото до днешни дни Alterna остава вярна на принципите си и формулите не съдържат нищо вредно за теб и косата, която обичаш, а използваните съставки са само с най-високо качество, от доказани доставчици, които използват само безвредни за околната среда технологии. 

Типичният сигничър на марката впечатлява най-взискателните с феноменалното състояние, естественост в движението и стилистиката и най-вече отличното здраве на косите, обгрижвани с Alterna. Както ние казваме - Alterna косите се познават отдалеч. Ако търсиш наистина качествени продукти, формулирани педантично и без никакви компромиси, Alterna винаги е отличен и сигурен избор. А подаръчните комплекти на бранда са гаранция за усмивки и отлично впечатление.

Настрой низходяща посока

37 - 48 от 70 Продукта

  1. Alterna My Hair My Canvas City Slay Shielding Hairspray Изключително защитаващ лак за коса с растителен хайвер
    Изчерпан продукт

    Ултра сух, влагоустойчив и гъвкав лак за коса, който действа като бариера за влагата, елиминира наелектризирането. Този фантастичен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Осигурява супер надеждна термозащита до 232°С. Елиминира разхвърчаването и придава гладък, блестящ краен резултат. Със свежо ухание на бергамот и жасмин. 100% веган продукт. Формулиран с растителен хайвер. Не съдържа спирт и не слепва косата.

  2. Alterna My Hair My Canvas Soaring High Volumizing Blowout Mist - 148ml Спрей за обем с термо защита и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Фантастичен спрей за моментален, витален и дълготраен обем. Запазва обема в прическата до 72 часа по цялата дължина на косъма без да втвърдява. Осигурява надеждна термозащита до 232 °C и пълна UV защита. Образува защитен щит срещу влагата за 72 часа. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант. Обогатен с аромат на морска боровинка и мандарина. Този лек спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. 100% веган. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур. Това стайлинг бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  3. Alterna My Hair My Canvas Begin Again Curl Cleanser Елитен, нежен, веган шампоан за къдрици без силикони
    В наличност
    Рейтинг:
    93%
    18,50 лв.

    Премиум, веган шампоан за къдрици без силикони, който почиства нежно косата, която обичаш. Подобрява текстурата и формацията на любимите ти къдрици, поддържа структурата им и намалява разхвърчаването.

    Ползите за теб:

    • Изключително чиста и качествена, веган формула, без силикони
    • Щадящ - нежно почиства скалпа и къдриците, оставяйки ги перфектно почистени
    • Удобна опаковка, произведена от 50% рециклирани полимери
    • Дава ти отлична текстура, формация и дефиниция на къдриците
    • Намалява драстично разхвърчаването (frizz-control)
    • Хидратира
    • Придава интензивен блясък
    • Помага за разресването
    • Премиум формула, без обичайните вредни за теб съставки

    Ароматен профил: Островен и екзотичен, вдъхващ усещане за лукс, комфорт и свобода. Тяло от плътен Кокос, с топ нотки на Смокиня.

  4. Alterna My Hair My Canvas Begin Again Curl Conditioner Елитен, веган, хидратиращ и разресващ балсам за къдрици без силикони
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    59,80 лв.

    Елитна и чиста, веган формула без силикони, която хидратира, разресва и премахва разхвърчаването при къдравите и чупливи коси. Придава отлична дефиниция и формация на къдриците.

    Ключовите предимства за теб:

    • Върхов клас, чиста, веган формула без силикони
    • Опаковка от 50% рециклирани полимери
    • Обогатява и облагородява дефиницията на къдриците, които обичаш
    • Хидратира
    • Премахва разхвърчаването и наелектризирането
    • Придава красив, естествен блясък
    • Помага ти на разресването

    Ароматен профил: Островен и екзотичен, вдъхващ усещане за лукс, комфорт и свобода. Тяло от плътен Кокос, с топ нотки на Смокиня.

  5. Alterna My Hair My Canvas More Butter Masque Премиум, веган маска за коса без силикони за къдравите и чупливи коси
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    18,00 лв.

    Премиум, веган маска за къдравите или чупливи коси, без силикони. Подхранва цялостно текстурата и къдриците, а заедно с това намалява и разхвърчаването. Прави къдриците луксозно облагородени, дълготрайно пружиниращи и им дава лека дефиниция.

    Ползите за теб:

    • Изключително чиста и качествена, веган формула, без силикони
    • Косата, която обичаш получава супер-качествена и естествена хидратация
    • Елиминира разхвърчаването и наелектризирането
    • Разресва отлично, придава "хлъзгавост" и силен блясък.
    • Подхранва текстурата на всички видове и класове къдрици
    • Създава и поддържа изключително естествени и копринени къдрици или вълни.
    • Опаковка, произведена от 50% рециклирани полимери

    Ароматен профил: Цитрусов и екзотичен, вдъхващ лукс, комфорт и вътрешен мир. Тяло от Бергамот и топ нотки на Мароканска Мента.

  6. Alterna My Hair My Canvas Loosen Up Curl Elongator - 148ml Премиум, веган, издължаващ и дефиниращ крем за къдрици - 148мл.
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    54,00 лв.

    Премиум, веган "издължаващ" и дефиниращ крем за къдрици, без силикони, който ще удължи (разпъне) къдриците още с първата употреба. Помага ти да поддържаш формацията на къдриците в топ форма, контролира разхвърчаването и ти дава мощна защита от влага до 72ч.

    Ползите за теб:

    • Изключително чиста и качествена, веган формула, без силикони
    • Не дехидратира косата, която обичаш и не нарушава формацията и текстурата на къдриците
    • Издължава (разпъва) къдриците още след първата употреба
    • Контролира разхвърчаването и наелектризирането, придавайки силен, естествен блясък
    • Дава ти мощна защита от влага до 72ч и предпазва от обичайните замърсявания
    • Опаковка, направена от 50% рециклирани материали, с грижа за планетата.

    Ароматен профил: Цитрусов и екзотичен, вдъхващ лукс, комфорт и дзен. Плътно тяло от Бергамот и топ нотки на Мароканска Мента.

  7. Alterna My Hair My Canvas My Way Curl Defining Gel - 148ml Премиум, веган, дефиниращ гел за къдрици - 148мл.
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    54,00 лв.

    Премиум, веган, дефиниращ гел без силикони за къдрави и чупливи коси. Ултра качествена формула, както обичайно от Alterna, която не се начупва и рони. Дава ти мека и изключително гъвкава фиксация, без грам омазняване.

    Ползите за теб:

    • Лека и гъвкава фиксация, с абсолютно естествен вид
    • Не омазнява, не се начупва и рони
    • Не допуска косата, която обичаш да изглежда сплъстена
    • Подхранва и придава качествен блясък
    • Дава ти защита от влага до 72ч
    • Предпазва от замърсявания

    Ароматен профил: Спокойствие, комфорт и дзен от Изтока. Основна нотка - Алгае. Топ нотки на оризова вода.

     

     

  8. Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Vibrancy Serum 50ml. Хайверен серум за коса с двойно действие и мощен Anti-Age ефект
    В наличност
    77,00 лв.

    Революционен и изключително концентриран серум, който съживява цвета и подчертава блясъка. Луксозна грижа с най-мощните патентовани комплекси UV & Color Hold за защита на цвета от избледняване и Enzymetherapy® и AgeControl за борба с признаците на стареене на клетъчно ниво. Този възстановяващ серум обгръща всеки косъм с безтегловен защитен UV воал и дълбоко подхранва. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с любимия ти Алтерна балсам за изключителна защита от UV лъчите и топлината при стилизиране, защита на цвета, за подсилване действието на любимия ти балсам и блясък. Осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък.

  9. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mist Луксозен, магически, хайверен спрей за изключителен обем с Anti-Age комплекс
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    65,50 лв.

    Многофункционален, подхранващ спрей с екстракт от хайвер, който възстановява, хидратира и запазва здравето на всеки косъм. Запазва дълготрайна прическата без да втвърдява косъма. Осигурява термо-защита. Защитава косите от вредното влияние на UV лъчите. Клинично доказано работи мигновено - добавя 2 пъти повече обем. Този фантастичен спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур, това бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от тренд-сетърите във високия клас грижа за косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  10. Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-rinse Micellar Cleanser Селективна мицеларна вана - шампоан за коса без отмиване
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,40 лв.

    100% веган, магически почистващ крем, който използва мицеларна технология, за да улови натрупаните замърсявания от омазняване, изпотяване и стайлинг продукти. Нежно почиства косите без вода, давайки усещане за чисти като след душ коси. Поддържа хидратацията и не изсушава. Запазва прическата. Позволява лесен рестайлинг. Подсилва естествения блясък. Съхне бързо, без следи. Формулирана с растителен хайвер - мощен антиоксидант, подобрява еластичността, заздравява косъма. С магическо ухание на бленд от лайка и цитрус. Защитава цвета от избледняване и от действието на вредните UVлъчи.

  11. Alterna Caviar Style Working Hairspray Ултра сух хайверен работен спрей с гъвкава фиксация
    В наличност
    67,30 лв.

    Този фантастичен работен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да го защити от UV лъчите и да даде на косата излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  12. Alterna Caviar Style Perfect Iron Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителна термо защита
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Спрей от най-ново поколение, предназначен за най-взискателните. Това бижу е една от перлите на ALTERNA и ще поддържа косата ти в топ кондиция. Продуктът "облича" косъма със защитен слой, който гарантира безпрецедентната му защита и осигурява термо защита дори и при 232 °С. Предотвратява "цъфтенето" на косъма. Задължителен продукт за всички коси, за прически на които се налага използването на преса или маша. Формулиран с най-качествените възстановяващи и защитаващи органични съставки, в комбинация с последните научни достижения на елитната Американска грижа за косата.

     

Настрой низходяща посока

37 - 48 от 70 Продукта