Елитна, професионална козметика за боядисаните коси

Настрой низходяща посока

37 - 48 от 106 Продукта

  1. Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist - 147ml Хайверен, приглаждащ финишинг спрей за коса.
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    67,40 лв.

    Изключително богат на витамини спрей, който само с няколко впръсквания ще придаде моментален блясък, идеално пригладена визия и контрол на разхвърчаването. Обогатява косите с коктейл от есенциални масла от Абисин и Aвокадо, екстракти от хайвер и морски растения за изключителна хидратация, възстановени и копринено гладки коси. Клинично доказано осигурява термо защита до 232°С, намалява увреждането с 93%, контролира разхвърчаването и наелектризирането за до 8 часа.
    Рестартира прическата, когато се използва между отделите измивания. Не утежнява. Перфектен за всеки тип коси.

  2. Alterna Caviar Smoothing Anti-frizz Blowout Butter Хайверен приглаждащ хибрид – крем и олио 2-в-1
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    11,40 лв.

    Луксозен хибрид, насочен към търсещите "high-end" пригладения изглед в косите. Това звездно, бутиково изживяване ще приглади косите ти с огледален блясък без да ги утежнява и изключително улеснява оформянето на прическа "без разхвърчаване". Намалява времето за сушене с 40%. Хидратира обилно, "заключвайки" внесената хидратация до самата сърцевина на косъма. Изгражда защитна бариера срещу влагата за до 72 часа. Мощният хайверен Anti-Age комплекс връща младостта и красотата в косите. Осигурява термо защита до 232°С. Подходящ за нормални и плътни коси.

  3. Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Travel & Trial Kit Селективен мини-сет за фантастичен обем с Anti-Age комплекс
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    39,90 лв.

    Този уникален сет от бест-селъри е супер удобен когато пътуваш, когато искаш да изпробваш серията за обем на ALTERNA, а също така и е чудесен подарък.

    Комплектът включва:

    • Шампоан за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Shampoo 40ml
    • Балсам за обем с хайвер Alterna Caviar Volume Conditioner 40ml
    • Mагическият спрей на Alterna за изключителен обем със съвършена термозащита - Caviar Volume Styling Mist 25ml.
  4. Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Trial Kit Хай-енд хайверен хидратиращ мини сет за път или проба на колекцията
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    34,70 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва хидратиращ шампоан Caviar Moisture Shampoo 40ml, хидратиращ балсам Caviar Moisture Conditioner 40ml и СС крем 10-в-1 25ml.

  5. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair Kit Хай-енд възстановяващ сет за път и проба на серията
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    47,00 лв.

    Този уникален сет от бестселъри е изключително удобен при пътуване, а също така и чудесен подарък. Комплектът включва възстановяващ шампоан Caviar Bond Repair Shampoo 40ml, възстановяващ балсам Caviar Bond Repair Conditioner 40mlи възстановяваща маска Caviar Bond Repair Masque 36ml.

  6. Alterna Caviar Style Perfect Iron Spray - 125ml Легендарният хайверен спрей за изключителна термо защита
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    60,50 лв.

    Спрей от най-ново поколение, предназначен за най-взискателните. Това бижу е една от перлите на ALTERNA и ще поддържа косата ти в топ кондиция. Продуктът "облича" косъма със защитен слой, който гарантира безпрецедентната му защита и осигурява термо защита дори и при 232 °С. Предотвратява "цъфтенето" на косъма. Задължителен продукт за всички коси, за прически на които се налага използването на преса или маша. Формулиран с най-качествените възстановяващи и защитаващи органични съставки, в комбинация с последните научни достижения на елитната Американска грижа за косата.

     

  7. Alterna Caviar Style Working Hairspray Ултра сух хайверен работен спрей с гъвкава фиксация
    В наличност
    67,30 лв.

    Този фантастичен работен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да го защити от UV лъчите и да даде на косата излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  8. Alterna Caviar Style High Hold Finishing Hairspray - 211g Ултра сух хайверен финишинг спрей със силна фиксация
    Изчерпан продукт
    64,00 лв.

    Този фантастичен финиш спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно запазва еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Специално формулиран, за да запази цвета за по-дълго, да защити от UV льчите и даде на косите излъчване на младост и здраве. Пълна устойчивост на влага и защита от факторите на околната среда. Разресва се лесно, не се наслоява и начупва. Не съдържа спирт.

  9. Alterna My Hair My Canvas Easy Does It Air-Dry Balm Стилизиращ крем за коса с растителен хайвер за естествена визия без сешоар
    В наличност
    15,00 лв.

    Нежен и лек, веган лосион за постигане на прекрасни, естествени визии без нужда от топлина. Дава ти чудесен контрол на разхвърчаните коси. Подходящ за почти всеки тип коса. С права, добре пригладена прическа или с небрежна текстура, на плажни вълни, решаваш само ти.

    Какво го отличава:

    • Приглаждащ, веган лосион, предназначен за най-взискателните, който драстично съкращава времето за естествено изсушаване и обогатява неустоимо естествената ти текстура на косата.
    • Формулиран с култовото масло от Prickly Pear (вид кактус, познат още, като Опунция, или Nopal), което значително ускорява естественото изсушаване и придава силен блясък.
    • Добавеният медицински клас бял въглен защитава косата ти от замърсявания.
    • Екстрактът от водна лилия обогатява и разгръща естествената текстура и подобрява контрола.
  10. Alterna My Hair My Canvas City Slay Shielding Hairspray Изключително защитаващ лак за коса с растителен хайвер
    Изчерпан продукт

    Ултра сух, влагоустойчив и гъвкав лак за коса, който действа като бариера за влагата, елиминира наелектризирането. Този фантастичен спрей гарантира дълготрайност на прическата, като едновременно увеличава еластичността и балансира нивото на хидратация в косъма. Осигурява супер надеждна термозащита до 232°С. Елиминира разхвърчаването и придава гладък, блестящ краен резултат. Със свежо ухание на бергамот и жасмин. 100% веган продукт. Формулиран с растителен хайвер. Не съдържа спирт и не слепва косата.

  11. Alterna My Hair My Canvas Soaring High Volumizing Blowout Mist - 148ml Спрей за обем с термо защита и растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    58,50 лв.

    Фантастичен спрей за моментален, витален и дълготраен обем. Запазва обема в прическата до 72 часа по цялата дължина на косъма без да втвърдява. Осигурява надеждна термозащита до 232 °C и пълна UV защита. Образува защитен щит срещу влагата за 72 часа. Формулиран с растителен хайвер - мощен антиоксидант. Обогатен с аромат на морска боровинка и мандарина. Този лек спрей съчетава в себе си най-новото от света на top-end грижата за коса, заедно с възможно най-качествените и чисти съставки, които планетата предлага. 100% веган. Формулиран с една цел - да ти предостави безкомпромисен обем за всеки кичур. Това стайлинг бижу от най-висок, селективен клас ти гарантира, че косата ти ще прелива от обем. Създаден от краля на луксозната грижа в косите и предназначен за тези, които търсят само най-доброто за себе си.

  12. Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-rinse Micellar Cleanser Селективна мицеларна вана - шампоан за коса без отмиване
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    14,40 лв.

    100% веган, магически почистващ крем, който използва мицеларна технология, за да улови натрупаните замърсявания от омазняване, изпотяване и стайлинг продукти. Нежно почиства косите без вода, давайки усещане за чисти като след душ коси. Поддържа хидратацията и не изсушава. Запазва прическата. Позволява лесен рестайлинг. Подсилва естествения блясък. Съхне бързо, без следи. Формулирана с растителен хайвер - мощен антиоксидант, подобрява еластичността, заздравява косъма. С магическо ухание на бленд от лайка и цитрус. Защитава цвета от избледняване и от действието на вредните UVлъчи.

Настрой низходяща посока

37 - 48 от 106 Продукта