Колекцията на легендарния британски топ стилист Sam McKnight

Sam McKnight Category Banner - Look PerfectSam McKnight Category Banner - Look Perfect

Hair by Sam McKnight е най-горещият бранд за коси на световната сцена тази година. Създадени от иконата във фризьорството и жива легенда - британският топ-стилист Sam McKnight, колекцията от супер производителни, елитни продукти са резултат от над 40 години професионален опит в косите и ежедневна работа с най-взискателните клиенти на планетата. 

В кариерата си Сам има повече от 200 корици на списание "Vogue", правил е косите за стотици, ако не и хиляди от най-престижните модни ревюта по цял свят, има хиляди публикации в най-добрите модни списания и безкраен списък от топ-стилисти, които самият той е обучил. Част от редовните, супер лоялни клиенти и приятели на Сам са звездите Кейт Мос, Принцеса Даяна (RIP), сестрите Бела и Джиджи Хадид, Лейди Гага, Джоди Комър, Кейт Бланшет, Приянка Чопра Джонас и много други. Сам работи по цял свят, обожава да пътува и се надяваме да го видим скоро и в България. Уединение намира в любимата си цветна градина в къщата си в Англия, от където е и вдъхновен за сигничър аромата на марката.

Бест Брандс е изключителен представител на Hair by Sam McKnight за България, Румъния и Гърция. Сам е наш скъп приятел и сме радостни да ти споделим, че с неговото одобрение, продуктите му достигат до теб на преференциални цени, спрямо официалните на бранда, за целия свят.

Чувстваме се специални,
Респект, Сам!

Sam McKnight - Care range - Look PerfectSam McKnight - Care range - Look Perfect

CARE / ГРИЖА

Изключителната колекция на Сам от върхови, мултифункционални продукти за грижата на косата, която обичаш. Компактна, но невероятно ефективна гама от супер-премиум продукти, с изключително чисти формули.

Sam McKnight - Styling range - Look PerfectSam McKnight - Styling range - Look Perfect

STYLE / СТАЙЛИНГ

Стайлинг гамата на Сам, в която са вложени над 40 год. работа със световните знаменитости. Има всичко, от което можеш да имаш нужда, независимо дали си топ стилист или фешъниста.

Настрой низходяща посока

13 - 22 от 22 Продукта

Страница
  1. Sam McKnight Cool Girl Barely There Texture Mist Cool girl barely there - иконичният текстуриращ спрей на Сам
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    96%

    Защо го искаш:

    • Емблематичен продукт на Sam за придаване на обем за тези лесни, секси, разрошени визии с матово покритие.
    • Експертно формулиран за всички типове и текстури на косите.
    • Обогатен с изключителния парфюмен аромат на Sam McKnight.
    • Най-награждаваният и най-продаван продукт на Sam McKnight.
    • Най-добрият сух спрей за обем на Cosmopolitan за 2023 г.

    „Cool Girl ти дава достатъчно, за да създадеш онази леко недовършена визия. Моят характерен стил в един продукт“ – Sam McKnight

  2. Sam McKnight Easy Up-Do Texture Spray - 250ml Easy Up-Do - Най-силният текстуриращ спрей на Сам - 250мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    55,00 лв.

    Защо го искаш:

    • Феноменален, текстуриращ сух спрей, подобряващ драстично текстурата.
    • Придава изключителен и дълготраен обем, който издържа.
    • Гарантира лесното оформяне при всички типове коси.
    • Оформянето и задържането на прическата в опашка, плитка и с шнола сега е още по-лесно. При това - без нужда от допълнителни придържащи фиби.
    • Най-силният "преработваем", текстуриращ спрей на Sam McKnight. Можеш да коригираш грешки бързо и лесно с едно разресване.

    „Продуктът променя структурата на косите ти. Той им придава плътност и фиксация. Не излизай без него.“ – Sam McKnight

  3. Sam McKnight Lazy Girl Biodegradable Hair Cleanse Cloths (20pcs) Lazy Girl биоразградимите, почистващи кърпички за коса на Сам (20бр.)
    В наличност
    34,90 лв.

    В движение си и нямаш време да измиеш косите си с шампоан? Освежи визията си светкавично бързо с тези кърпички за почистване на косите, изработени от целулоза от дървесен пулп. Сертифицирани за компостиране и пълни със съставки, обичащи косите. Премахват замърсяванията. Напълно биоразградими само за шест седмици.

    *Униклаен и супер полезен продукт!

    *Забави измиването на косите още един ден!

    *Представени в: Glamour; Telegraph; Stylist; Evening Standard

    „Създадох тези кърпички като бързо решение за замърсени коси... Знам, че не винаги има време“ – Sam McKnight.

  4. Sam McKnight Sundaze Sea Spray - 150ml Sundaze* морски спрей за небрежна, плажна визия с пълна UV защита - 150мл
    Изчерпан продукт
    Рейтинг:
    100%
    52,90 лв.

    Улови духа на Ибиса с лекия стайлинг мист на Сам, който ти дава и пълна UVA & UVB защита. Получаваш веднага мека, плажно-изглеждаща текстура за небрежни и целунати от слънцето стайлинги. Абсолютен wow и задължителен продукт за лятото.

    Мистът е чудесно и майсторско съчетание на Сам от натурална и специално подбрана морска сол, супер богата на минерали, която създава лека текстура и Heliogenol™ - естествен, високо концентриран екстракт от слънчоглед, който се бори със свободните радикали и защитава косата ти. Екстрактите от подхранващия провитамин B5, цветя на хибискус и рициново масло, създават небрежна, мека и супер секси плажна текстура, която не искаш да изпускаш.

  5. Sam McKnight Self Control Gel - 150ml Стайлинг гел за коса със силна фиксация и много блясък - 150мл
    В наличност
    45,00 лв.

    Предоставяйки визия без усилие, издръжлива през целия ден, този стилизиращ гел предлага професионална фиксация и супер блясък. С формула на водна основа, която се отмива бързо и лесно. Съдържа подхранващи ботанически екстракти от растението орлови нокти и семена на амарантус, плюс пантенол, който помага за запечатване на кутикула на косъма за гладко и лъскаво покритие. Обогатен с характерния ботанически аромат на Sam McKnight!

    „Основен инструмент в моя комплект, Self Control овладява съблазнителен външен вид и излъскани силуети с лекота.“ – Sam McKnight

  6. Sam McKnight Save The Do Blow Dry Style Starter - 150ml Save The Do Термозащита от горещите стайлинг инструменти - 150мл
    В наличност
    52,90 лв.

    Подготви, стилизирай и защити косите си от топлината на изсушаване с ултралекия стилизиращ спрей с топлинна защита. Създава защитен щит, като същевременно помага за изглаждане на кутикула. Добавя лека фиксация и много блясък, за красиви, лъскави и здрави коси. 

  7. Sam McKnight Perfect Mess Soft Matt Clay - 50ml Perfect Mess - матова, стилизираща вакса с лека формула - 50мл
    Изчерпан продукт
    48,00 лв.

    Мека матова вакса за оформяне, която придава на косите естествено сухо текстурирано покритие. Лесно преработваема, за модерни къси прически, които искат подвижна фиксация и трайна структура. Лека и с възможност за изграждане – тя няма да утежнява фините коси.

    „Perfect Mess е кулминацията на години опити да намеря (и да смеся собствения си бекстейдж) „перфектната“ матова вакса. Нейната мека текстура лесно се нанася в ръцете ти без да се рони и оставя парчета в косите ти, като същевременно добавя суха текстура. Рестайлингът в движение вече е лесен."

    „Без задръжки, това недвусмислено е най-добрата суха матова вакса, която съществува.“ – Sam McKnight

  8. Sam McKnight Dressed To Kill Define And Defrizz Crème - 50ml Dressed To Kill - дефиниращ финиш крем против разхвърчаване - 50мл
    Изчерпан продукт
    52,90 лв.

    Богат и мек финиш крем за максимално дефиниране и контрол. Тази крем за коси добавя лека фиксация, която дефинира и приглажда къдриците и хвърчащите коси. Идеален за плътните и непокорни коси. Перфектен за употреба като приглаждащ финиш за трайни визии.

    „Години в процес на създаване, Dressed to Kill е моят избор на крем за усъвършенстване и полиране на къси прически или по-дълги дължини. Събирайки косите ти заедно за поддържан и лъскав завършек, той дефинира и приглажда до главозамайващи висоти." – Sam McKnight.

  9. Sam McKnight Cool Girl Volume Foam - 150ml Cool Girl пяна за обем - 150мл
    В наличност
    57,00 лв.

    Безтегловната пяна за обем на Sam McKnight със средна фиксация за дълготрайна визия и плътни коси. Активната съставка Voluminis™ уплътнява всеки кичур коса. Неаерозолната пяна позволява безпроблемно разпределение през косите, за да създаде обем, преобразявайки дори най-фините кичури, оставяйки ги меки и леки. Перфектният топлозащитен помощник за изсушаване.

    „За мен е важно косата да се чувства мека на допир, а не лепкава или твърда. Безтегловната коса е идеалната основа за оформяне на пълен обем, който трябва да издържи. Като неаерозолна пяна, тя се справя изключително добре с равномерното нанасяне през косите ти, така че да не се окажеш с твърде много нанесен продукт в някои зони.“ – Sam McKnight

  10. Sam McKnight Cool Girl Superlift Volumizing Spray - 150ml Cool Girl Superlift спрей за wow-обем - 150мл
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    52,90 лв.

    SuperLift е лек и ефирен спрей за драматичен обем. Този луксозен и сух спрей повдига косъма за дълго от самия корен и уплътнява дължините. Не утежнява, не мокри и не слепва.

    * Представен в India Knight и The Sunday Times

    ПОБЕДИТЕЛ в категория Най-добрър продукт за обем на списание Red Magazine

Настрой низходяща посока

13 - 22 от 22 Продукта

Страница