Хай-енд професионална грижа за скалпа

Настрой низходяща посока

13 - 23 от 23 Продукта

Страница
  1. Alterna Renewing Scalp care Peppermint Leave-on Treatment - 74ml Луксозна, ребалансираща, ментова веган терапия без отмиване за сухите и проблемни скалпове
    В наличност
    89,00 лв.

    Професионална веган терапия от най-висок клас за скалповете, нуждаещи се от специфична грижа. Отлично подходяща както за дамите, така и за господата. Мигновено успокоява, ребалансира, хидратира и освежава сухия или чувствителен скалп, давайки усещане за комфорт и лукс. Елиминира дискомфорта и доставя приятно охлаждащо, ароматно усещане, като едновременно с това събужда сетивата, тонизира и енергизира. Изключително ефективен за сухите и лющещи се скалпове.

    Премиум формула с органични, есенциални масла от Пиперлива мента, Чаено дърво, както и изключителния хидратиращ комплекс на краля в луксозната грижа за косите - Alterna.

    Чаеното дърво е известно със своите противовъзпалителни и противогъбични свойства. Известно е също така и като най-силният естествен антисептик, намирайки широко приложение в козметичната индустрия и медицината.

  2. KYDRA Purifying Shampoo - 400ml Хай-енд дълбокопочистващ шампоан - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Хай-енд, веган, професионален, дълбокопочистващ шампоан с 92% естествени съставки. Създаден с любов за бързо омазняващите се скалповете, с прекомерни нива на себум. Еднакво добър за него и за нея.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, спокоен скалп и истински красива коса.

    От нас: Задължителен продукт за всеки, особено в летния сезон. Супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  3. Alterna My Hair My Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser Селективeн, дълбоко почистващ веган шампоан с растителен хайвер
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    56,80 лв.

    Този елитен, дълбоко почистващ веган шампоан освежава и почиства в дълбочина, премахвайки замърсяванията и наслояванията в косъма. Възвръща младостта в косите и забавя омазняването. Защитава цвета от избледняване и от вредните UV лъчи. Прилагай 2 пъти месечно, като дълбоко почистваща вана преди твоя любим шампоан. Ако посещаваш басейн или си падаш по морските приключения - използвай поне 3 пъти седмично, като първо шампоаниране, след което следвай с любимия си ALTERNA шампоан за твоя тип коса.

  4. KYDRA Elixir d'Alès 10ml Терапия в ампула за чувствителен скалп
    В наличност
    9,90 лв.

    Подхранващата терапия Elixir d’Alès е уникална, "жива" ампула, която подпомага хидратацията и гъвкавостта на косъма. Формулирана с екстракт от Невен и дериват на Рициново масло за мека и сияйна коса. Изглажда косъма, подхранва косите и ги прави бляскави, еластични, изкарвайки естествената им красота. Запазва цвета сияен много по-дълго.

  5. KYDRA Elixir Apaisant 10ml Терапия в ампулa за чувствителен скалп
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    9,90 лв.

    Подхранващата терапия Elixir Apaisant е уникална, "жива" ампула, която незабавно облекчава чувствителния скалп от усещането за дискомфорт или сърбеж. Формулирана с екстракт от Хинап и 95% съставки от естествен произход за възстановяване на сухия и увреден скалп за намаляване на сухотата и раздразнението.

  6. Sam McKnight Light Cleanse Hair & Scalp Shampoo Деликатен шампоан за коса и скалп
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Този ултра-премиум, деликатен шампоан е перфектната нежна и професионална грижа за косата, която обичаш! Ако търсиш супер-качествен, ефективен и лек шампоан, идеален за честа употреба, това е твоят продукт. Изключително качествената, веган формула без сулфати и парабени почиства деликатно косата и се грижи правилно за скалпа.

    Защо го искаш:

    • Нежно хидратиращ шампоан, който дългосрочно поддържа скалпа ти в отлично здраве, оставяйки косата мека, пригладена, с отличен контрол и блясък.
    • Супер лека формула, която не утежнява дори най-фините коси. Отличен продукт за обемните стайлинги и визии.
    • Получаваш върхов клас, професионална грижа за скалпа. “Kind to Microbiome” сертификацията ти гарантира, че продуктът е нежен към микробиома на скалпа.*
    • Формулиран с извлечени по естествен начин органични, ботанически екстракти, които косата и скалпът ти обожават.
    • "Hero-продукт", създаден от легендарния английски топ-стилист Sam McKnight с вложен >40 год опит в хай-енд грижата за косите на най-взискателните.

    За кого е:
    Подходящ за всеки тип коси и отличен при естествените, нетретирани коси. Препоръчителен за чувствителен скалп, заради нежното си почистване, без никакво дехидратиране на кожата и без да дразни скалпа.

    *KIND TO BIOME® е шведска сертификационна програма, насочена към марките в грижата за кожата, които създават продукти, нежни към микробиома на кожата и скалпа и е известна, като "Златния стандарт" в козметичната индустрия.

  7. KYDRA High Moisture Shampoo - 400ml Интензивно хидратиращ шампоан - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Интензивно хидратиращ, хай-енд, веган клас шампоан, способен да утоли жаждата и на най-жадните коси. Неутрален към цвета. Създаден за стресираните и силно дехидратирани коси, които трябва бързо да бъдат отново в топ форма.

    От нас: Изключителен, супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Изключително качествен, професионлен продукт, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  8. Sam McKnight Light Nourish Conditioner Подхранващ балсам за коса - лека формула
    В наличност
    Рейтинг:
    100%
    32,90 лв.

    Най-хитовият продукт на Sam McKnight за 2023-та година. Лек балсам за ежедневна употреба, но достатъчно подхранващ, за да изглажда и омекотява косите.

    Защо го искаш:

    • Можеш да го използваш и със, и без отмиване.
    • Контролира разхвърчаването за прекрасно подредена коса.
    • Дава чудесен контрол и много блясък.
    • Прекрасен продукт за мокро разресване.
    • Гаранция за здрава, гладка и блестяща коса благодарение на пълните с ценни аминокиселини екстракти от растенията орлови нокти, лайка и кадифе.

    За кого е:
    Накратко - за всички. Без да утежнява косите, той е подходящ дори за най-фините коси и е перфектната "база" за обемни wow-визии.

    * Победител в Wardrobe Icons Най-добър балсам за 2023 г

  9. KYDRA Shampooing Douceur (Gentle Shampoo) - 400ml Хай-енд, нежен шампоан за честа употреба - 400мл
    В наличност
    69,00 лв.
    Ново

    Хай-енд, веган професионален супер лек шампоан за честа и дори ежедневна употреба с 92% естествени съставки. Подходящ за всички типове коси и скалпове, но изключително добър избор при по-сухите коси и скалпове. Еднакво подходящ за нея и за него.

    Премиум формула, включваща цялата мощ на природата и най-добрите естествени съставки, за да можеш да имаш моментален резултат, без следа от досадния пърхот и спокоен скалп.

    От нас: Много, много приятен, лек шампоан, идеален за спортуващите и всички, търсещи възможно най-щадящата измивна грижа. Повече от перфектен за летните, морски дни, като редуваш с KYDRA Purifuying Shampoo. Горещо препоръчваме.
    В заключение - Супер премиум продукт, част от най-новата колекция на френския хай-енд бранд KYDRA. В гамата са вложени повече от 115 години опит в ботаниката и ролята на растенията в грижата за косата и кожата. Професионален продукт от най-висок клас, предназначен за най-взискателните стилисти и потребители. Виж повече в подробното описание по-долу.

  10. Alterna Caviar Clinical Densifying Gift Box Луксозен, подаръчен сет за обем, плътност и адресиране на косопада
    Изчерпан продукт

    Толкова ниска, колкото 165,70 лв.

    Луксозен, подаръчен комплект от задължителните топ продукти за борба с косопада, повече обем и плътност. Caviar Clinical колекцията на Alterna е дерматологично тествана и разработена в сътрудничество с едни от най-изявените дерматолози в САЩ.

    Комплектът идва при теб в луксозна Alterna подаръчна кутия (в сребристо сиво или Alterna виолетово), с брандирана панделка и брандирана подаръчна хартия, върху която са поставени продуктите.

    Подарявайки Alterna показваш вкус, разбиране, финес и класа. Зарадвай хората, които обичаш с качествен подарък, който впечатлява.

    * погледни описанието на индивидуалните продукти за подробна информация.

  11. Sam McKnight Lazy Girl Biodegradable Hair Cleanse Cloths (20pcs) Lazy Girl биоразградимите, почистващи кърпички за коса на Сам (20бр.)
    В наличност
    34,90 лв.

    В движение си и нямаш време да измиеш косите си с шампоан? Освежи визията си светкавично бързо с тези кърпички за почистване на косите, изработени от целулоза от дървесен пулп. Сертифицирани за компостиране и пълни със съставки, обичащи косите. Премахват замърсяванията. Напълно биоразградими само за шест седмици.

    *Униклаен и супер полезен продукт!

    *Забави измиването на косите още един ден!

    *Представени в: Glamour; Telegraph; Stylist; Evening Standard

    „Създадох тези кърпички като бързо решение за замърсени коси... Знам, че не винаги има време“ – Sam McKnight.

Настрой низходяща посока

13 - 23 от 23 Продукта

Страница